NK Zvijezda Gradačac

Legolas
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Legolas » 02 apr 2022, 21:56

Šteta za danas, nismo zaslužili poraz ali to je sport. Jednostavno nije htjelo u gol a njihov golman poslije penala se razbranio. Brzi i facic odlični danas kao i demirci. Sto se tiče sljedeće utakmice Avdic i facic odmaraju radi suspenzije. Idemo sada pobijediti Mladost i da se pomjerimo sa ove pozicije. Sto se tiče izmjena jedino je kovcic nešto pokazao, imao par proigravanja i šut na kraju.

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 02 apr 2022, 21:58

zvezdas1922 je napisao/la:
02 apr 2022, 21:41
Dragons007 je napisao/la:
02 apr 2022, 21:36
Sve ok da Ti budem iskren za vladu sam čuo a husaru znam i znam da je bio zabranjen ulaz na stadion a ti nisi imao pravo glasa al i to na stranu ti si taj koji pljuje ljude i piše demagogiju i sebe kuje u zvijezde ! Nakon sto si napustio klub osim sto si popljuvao sve jesi li napisao donio/rashodovao ? Samo si donosio po tvom a tužbe ubise !
Nisam ja tužbe donosio nego tvoji članovi upravnog odbora koji daju mjesečno po 100 km, ja sam davao po par hiljada sa presjednikom. U tome je razlika, i dugovi su stigli od prije pa se reprogram
Potpisao i ostalo je se dužno igračima, a oni su svoje Plate zaradili. I ja nisam lagao nego sam pomagao kad je Gorilo sada imate direktora na platu koji prodaje reklame za 400 km kao da smo mi kantonalni liga nemojte ba ulaziti sa anonimnih nikova i pametovst sto neznate nisam idealan al sve sto sam napravio problema većinu sam riješio sam iz svog džepa. Uostalom pojedinci zovu ra se vratim a vas par iz uprave koji ste me otpočetka minirali opet ovdje dižete samo hajku.
Uostalom mislite šta hoćete, ja sam mnogo pametniji i jači od vas u svakom smislu i vaši komentari me ne dodiruju sve sto je loše sam ja i ovaj milion duga sam ja poz!
Trebo si to iznijeti kada si napustio brod koji tone a ne pljuvat i balkezgat al sreća svi te znaju pa ti ne zamjere 😬

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 02 apr 2022, 22:09

Ma znaju me forumaši kao ti takvi, hvala Bogu pa ne ovisim o Zvijezdi i grebanju nekom nego živim život punim plućima radim i uživam, putujem. A mnogi ćete se već na ljeto zapitat kako i šta kad generalnog sponzora dovedem i riješim Zvijezdi u startu jedno 100.000 briga 🤫🤫🤫 Mnogo mene bitniji ljudi znaju nego vas par lajavaca ovdje ljubomornih koji ste ujedno ili članovi upravnog odbora ili bivši članovi. A slijedi nam grčevita borba iščupate klub umjesto sto pametujte!

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 02 apr 2022, 23:47

Piska umjesto sto se prepucajes sa upravom, bolje da, ako vec imas takva poznanstva, se bacis na ubjedjivanje nekog investitora da udje u klub, a ti da mu budes sportski direktor 😆. Ti imas te menadzerske sposobnosti ubjedjivanja 😁.
Fakat, nagovoris nekog milionera da nam zavrsi stadion i uvede nas u pl, preko toga ce i sam investitor izgraditi svoje ime vise nego sto jeste, ojacati svoja poznanstva i time prosiriti svoj licni biznis. Pogledajte sta radi Azmir Husic u Tuzli. Svi govore da on u TC nema svoj interes i daje sopstveni novac zbog svoje dobre volje, ili zbog toga sto voli TC. Ma hajte molim vas. Lik je usao u jedan mali seoski klub, ubrizgao par miliona, napravio premijerligasa i evo za par mjeseci ce s tim klubom izaci u evropu. Na osnovu svega toga, danas cijela drzava zna ko je Azmir Husic, bogati milioner iz Tuzle, a za par mjeseci ce znati i cijeli Balkan, i veliki dio evrope. Covjek je izgradio ime preko fudbala, ostvario poznanstva, postao popularan, i sve to mu je donijelo vecu zaradu i poslove nego prije njegovog samog ulaska u TC. I sam Nurdo je preko Zvijezde izborio poziciju u fudbalskom savezu i zaradio duplo vece pare nego sto je ulozio. Piska sad idi i dokazi svoje menadzerske sposobnosti i pretvori ove rijeci u djelo kod nekog ambicioznog investitora 😁.

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 03 apr 2022, 13:01

Deni19 je napisao/la:
02 apr 2022, 23:47
Piska umjesto sto se prepucajes sa upravom, bolje da, ako vec imas takva poznanstva, se bacis na ubjedjivanje nekog investitora da udje u klub, a ti da mu budes sportski direktor 😆. Ti imas te menadzerske sposobnosti ubjedjivanja 😁.
Fakat, nagovoris nekog milionera da nam zavrsi stadion i uvede nas u pl, preko toga ce i sam investitor izgraditi svoje ime vise nego sto jeste, ojacati svoja poznanstva i time prosiriti svoj licni biznis. Pogledajte sta radi Azmir Husic u Tuzli. Svi govore da on u TC nema svoj interes i daje sopstveni novac zbog svoje dobre volje, ili zbog toga sto voli TC. Ma hajte molim vas. Lik je usao u jedan mali seoski klub, ubrizgao par miliona, napravio premijerligasa i evo za par mjeseci ce s tim klubom izaci u evropu. Na osnovu svega toga, danas cijela drzava zna ko je Azmir Husic, bogati milioner iz Tuzle, a za par mjeseci ce znati i cijeli Balkan, i veliki dio evrope. Covjek je izgradio ime preko fudbala, ostvario poznanstva, postao popularan, i sve to mu je donijelo vecu zaradu i poslove nego prije njegovog samog ulaska u TC. I sam Nurdo je preko Zvijezde izborio poziciju u fudbalskom savezu i zaradio duplo vece pare nego sto je ulozio. Piska sad idi i dokazi svoje menadzerske sposobnosti i pretvori ove rijeci u djelo kod nekog ambicioznog investitora 😁.
Nema od te ljubavi ništa druže moj.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 03 apr 2022, 13:24

Deni19 je napisao/la:
02 apr 2022, 23:47
Ti si meni kralj samo malo probaj se u realnost vratit.Ja kolko sam cuo da za igranje 2 fedralne lige treba oko 80 000 km ,u toj varijanri od grada za godinu dobijes 5000 km ostalo sve se od sponzora mora skupit.Bojim se da Zvijezda sad u ovoj situaciji pritisnuta tuzbama da bi mogla ispostovat i ovo gore navedeno

Deni19
Kontakt:

Post Postao/la Deni19 » 03 apr 2022, 14:30

Znam da su ove moje ideje jako tesko ostvarive, ali to su jedini nacini da se spasi klub. Ne znam da li ste svjesni ali mi polako idemo ka gasenju kluba. Vidite svi da ovako ne funkcionisemo. Klub u nikad losijoj situaciji, igra katastrofa uopsteno, imamo tri dobra igraca u timu a to su Brzi, Zivkovic, Faca i evo jucer se Demirci dobro pokazao. Ne volim pljuvati domace igrace, ali pogledajmo istini u oci. Publike nikad manje na tribinama, pa jucer nije bilo ni 100 ljudi. Ako ispadnemo u drugu federalnu jos ce nas manje bit, opstina ce nam dat neki smijesan budzet, sponzori ce se povuc i bit ce nam jos gore. Imamo dva nacina da spasimo klub gasenja. Ili da se radi na marketingu, napravi neki plan kako da se navijaci ukljuce u kupovinu clanskih karti, ulaznica, dresova, donacija. Ili da se napravi plan za privlacenje investitora. Ovo sto sam u prethodnom postu naveo, primjer Azmira, mislim da to zapravo tako i funkcionise. Nema niko od njih profit od fudbala, pogotovo od bh fudbala, ali zato ima kroz neke druge izvore.
Nije ovo sto pisem nemoguce, samo je jako tesko ostvarivo. A dokle god postoji sansa treba gledati na koji nacin se moze doci do nje. Inace sa trenutnim modelom nam ne gine gasenje.

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 03 apr 2022, 22:14

Deni19 je napisao/la:
03 apr 2022, 14:30
Znam da su ove moje ideje jako tesko ostvarive, ali to su jedini nacini da se spasi klub. Ne znam da li ste svjesni ali mi polako idemo ka gasenju kluba. Vidite svi da ovako ne funkcionisemo. Klub u nikad losijoj situaciji, igra katastrofa uopsteno, imamo tri dobra igraca u timu a to su Brzi, Zivkovic, Faca i evo jucer se Demirci dobro pokazao. Ne volim pljuvati domace igrace, ali pogledajmo istini u oci. Publike nikad manje na tribinama, pa jucer nije bilo ni 100 ljudi. Ako ispadnemo u drugu federalnu jos ce nas manje bit, opstina ce nam dat neki smijesan budzet, sponzori ce se povuc i bit ce nam jos gore. Imamo dva nacina da spasimo klub gasenja. Ili da se radi na marketingu, napravi neki plan kako da se navijaci ukljuce u kupovinu clanskih karti, ulaznica, dresova, donacija. Ili da se napravi plan za privlacenje investitora. Ovo sto sam u prethodnom postu naveo, primjer Azmira, mislim da to zapravo tako i funkcionise. Nema niko od njih profit od fudbala, pogotovo od bh fudbala, ali zato ima kroz neke druge izvore.
Nije ovo sto pisem nemoguce, samo je jako tesko ostvarivo. A dokle god postoji sansa treba gledati na koji nacin se moze doci do nje. Inace sa trenutnim modelom nam ne gine gasenje.
Zvao nas je Piska X puta i dizao atmosferu na svom profilu jel se neko odazvao na taj poziv a navijači čisto sumnjam da su kupili po jednu clanaku kartu.

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 03 apr 2022, 23:53

Idemo se spasiti ispadanja, a na ljeto ćemo novu priču pokrenuti. Pustite sad sve, došli smo cara do duvara idemo svi zajedno sada nije prvi puta da se klub spasava iz go…. Al uvjek se isti odazivaju na sve.

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 05 apr 2022, 23:56

Nemoj ga živ bio spašavat uplati sto si štete napravio i Jesil platio stisni istuko Sarajkica ? I sto si u tajnosti napadao prvo mjesto pa ostavio zbog kojeg je upitan nastavak takmičenja!nadam se da nisam upravu ali su ti ostali ljudi već napisali
Nemoj biti general poslije bitke i sa tribine glumiti menadžera i znalca i pljuvat po tribini koga stigneš
Napisi fino da ljudi znaju koje si dugove ostavio a sad se javljaš kao spasilac to znaju svi navijači tvoj karakter jer i nas svakako nazivao i prijetio.

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 06 apr 2022, 13:11

05 apr 2022, 23:56
Nemoj ga živ bio spašavat uplati sto si štete napravio i Jesil platio stisni istuko Sarajkica ? I sto si u tajnosti napadao prvo mjesto pa ostavio zbog kojeg je upitan nastavak takmičenja!nadam se da nisam upravu ali su ti ostali ljudi već napisali
Nemoj biti general poslije bitke i sa tribine glumiti menadžera i znalca i pljuvat po tribini koga stigneš
Napisi fino da ljudi znaju koje si dugove ostavio a sad se javljaš kao spasilac to znaju svi navijači tvoj karakter jer i nas svakako nazivao i prijetio.
Sve ti eto znaš blago nama. Svi koji su radili za mene znaju koliko sam ostavio para za kaznu za Sarajkica izmedju ostalog a zna se i kako je se desilo to. Drugo ja ništa nisam dogovarao mimo uprave uostalom prošle godine si ostao bez problema sto je ekipa bila skuplja od ove, drugo usljo jedan nebi se ni tim igračima ništa ostalo da pojedinci nisu htjeli pametovali bez marke u upravi. Davao sam svoje pare, i pomažem i danas dan, a takvi kao ti samo mogu ovdje da me pljuju, a dovest ćemo opet ljude koji mogu dati. Ti si samo druže ljubomoran i samo me pljuj, ako Bogda već u subotu će Zvijezda pobjedit vidi da ti govorim unaprijed. Ti si član uprave samo kad sam ja bio dole nisi mogao evo od mene 100 km, pa da lafinjas nego si morao vise dati, a polako bit će vreme kad se iznese spisak ko je šta koliko i gdje. Ti si miš koji se krije, ja nemam oraha u džepu i boli me briga dadni ostavku i ovako si nesposoban isto kao i većina tvojih saradnika. Ja sam ni iz čega pravio pare i nije bilo nezadovoljstva isto tako sam bio 24h na stadionu, besplatno bez ikakve naknade, trošio svoj novac za gorivo, prezentacije i ostalo uvezivanje za klub. svoj poso zapostavio radi toga. Da bi takvi kao ti dolazili ovdje samo na mene sve eto sve sam ja loše šta god je se desilo, i prije 10 godina dugovi blokade sve sam ja. Radi Zvijezde imam krivičnu prijavu za utaju poreza jer sam ONK registrovao i dao ensaru i ostalima da financiraju klub da se spasi 2016 godine. Al vise su dale takve zvalje kao ti i lafo navijači koji se okreću kako vjetar puse. Al opustite se dovest ćemo mi ljude koji će ozbiljnije to shvatit.
I za kraj mene čitav život takvi kao ti podcjenjuju i etiketiraju, a ja hvala Bogu sve jači i uspješniji!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 apr 2022, 06:25

U i oko Zvijezde danas imas toliko sportski sposobni i finansijski jaki ljudi koji ulazu u nju te najavljuju megalomanske projekte i vracaju dugove( naravno ovo oni sami izjavljuju).
A realnost je da Zvijezda nikad u losijoj situacij, dugovi rastu a ostala sportska javnost se sprda sa imenom Zvijezde i Gradacca.

Zvijezda je postala prava slika i prilika i zrtva politickog zivota Gradacca.

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 07 apr 2022, 11:52

U subotu nas očekuje bitna utakmica po meni za opstanak gostujemo kod Mladost Doboj Kakanj, sudit će nam Orkic po prvi puta mladi perspektivni Sudija, pomoćnici Aleta i Cehaja Goražda. Koji su nam već par puta sudili i pobjeđivali smo sa njima. Kad bude skupština obavezno načelnika i predsjedavajućeg OV pozvati, predstavnika privredne komore, ako ne ide pokušati čak i naći privatnika koji će preuzeti.

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 07 apr 2022, 12:40

06 apr 2022, 13:11
05 apr 2022, 23:56
Sve ti eto znaš blago nama. Svi koji su radili za mene znaju koliko sam ostavio para za kaznu za Sarajkica izmedju ostalog a zna se i kako je se desilo to. Drugo ja ništa nisam dogovarao mimo uprave uostalom prošle godine si ostao bez problema sto je ekipa bila skuplja od ove, drugo usljo jedan nebi se ni tim igračima ništa ostalo da pojedinci nisu htjeli pametovali bez marke u upravi. Davao sam svoje pare, i pomažem i danas dan, a takvi kao ti samo mogu ovdje da me pljuju, a dovest ćemo opet ljude koji mogu dati. Ti si samo druže ljubomoran i samo me pljuj, ako Bogda već u subotu će Zvijezda pobjedit vidi da ti govorim unaprijed. Ti si član uprave samo kad sam ja bio dole nisi mogao evo od mene 100 km, pa da lafinjas nego si morao vise dati, a polako bit će vreme kad se iznese spisak ko je šta koliko i gdje. Ti si miš koji se krije, ja nemam oraha u džepu i boli me briga dadni ostavku i ovako si nesposoban isto kao i većina tvojih saradnika. Ja sam ni iz čega pravio pare i nije bilo nezadovoljstva isto tako sam bio 24h na stadionu, besplatno bez ikakve naknade, trošio svoj novac za gorivo, prezentacije i ostalo uvezivanje za klub. svoj poso zapostavio radi toga. Da bi takvi kao ti dolazili ovdje samo na mene sve eto sve sam ja loše šta god je se desilo, i prije 10 godina dugovi blokade sve sam ja. Radi Zvijezde imam krivičnu prijavu za utaju poreza jer sam ONK registrovao i dao ensaru i ostalima da financiraju klub da se spasi 2016 godine. Al vise su dale takve zvalje kao ti i lafo navijači koji se okreću kako vjetar puse. Al opustite se dovest ćemo mi ljude koji će ozbiljnije to shvatit.
I za kraj mene čitav život takvi kao ti podcjenjuju i etiketiraju, a ja hvala Bogu sve jači i uspješniji!
Napisi koga si doveo Vidović Rastoka rastoder Sarvan Salihovic Mato sve ublehe koje si mogao sabrat sabrao si a Jesil koga platio ? Nisi!doveo si facica koji nas pobjedjuje 2 utakmice a napustio je prvi klub kada nije bilo para i otišao u Orasje a protjerao si Djekica antica Mehica koji su igrali kada nije bilo para
Samo napisi koga si doveo a da je opravdao ? Sad se vraćaš kao spasilac sa Vladom todorovicem a napustio si klub koji si zadužio !o čemu pričaš ti druže kad nemaš blage veze o životu !

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 07 apr 2022, 13:03

02 apr 2022, 21:32
Radit će sa svima piska je izlazio prijatelju moj pred igrače kad njje bilo marke i smirivao strasti, nije lagano al ne treba lagat igračima i pricat okolo kako je sve bajno a ne sikiraj se ima ko bi radio samnom od sponzora, pa do menadžera a Vlado i Husara su vise valjali Zvijedzi nego pola uprave trenutne i svi vi ea foruma. Vlado je Besima odveo u Radnik, Rosenberg. Šegrt nam je došao na naplatu ako iko može to stopirati i otpisat jeste vlado zato svačija pomoć je dobro došla dokle god budemo etiketirali ljude koji dolaze dole na Stadion bit će nam ovako! A ja dok nisam bio u Zvijezdi preporuke sam davao za igrače to zna 80% igrača unazad 10 godina. Velika je lista igrača al idemo dalje pomoć Zvijezdi **** pametovanje.
Inače i Demirci je došao preko moje relacije, a nije Hasarin i Vladin, pisku mnogo vise ljudi zna nego sve vas zajedno dole u upravnom odboru!

Ne pljuje tebe niko al ne možeš reci da si ti jedini niko ništa nije napravio za klub samo ti i VLADO kome je bio zabranjen ulaz na stadion i nazivat navijače klosarima a klosari su gospoda za tebe !napravio je i sefik mnoge stvari a ti si ga pljuvo na svakom koraku!napravio je Smoki pa si i njega pljuvao javno! Napravio je i Ensar pa si i njega pljuvao!salda takodje i njega si pljuvao!nurdo takodje i njemu si djecu psovo!dzaba zauzimaš stranice foruma .Zaobidji ovo malo navijača sto vole klub ! I njih si pljuvao kad te pitaju šta si napravijo

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 08 apr 2022, 08:46

Salihovicu ja licno dao 4000 km, znaci te tvoje price okaci mačku o rep jedini ful je bio Sarvan al njega je Mato tražio i momak je došao na 800 km Plate. A Vidović je zabijao golove i vise je pokazao nego Dedić kojeg ste vi doveli. Drugo ne znaš vidiš da lupaš djekic je tražio 3000 na ruke u 1200 km platu, pa ga nismo ostavili doveli Kovcica kojeg vi sada maltretirate jer mora igrat imamovic od kojeg ste lovu uzeli. inače Kovcic ima ispod 800 km
Platu. Drugo Antić tražio 4000 na ruke i 1300 km platu mi doveli Zivanovica 800 km na ruke i Plata 850 km. Ne možeš samnom nikada u životu ti i takvi jer negovorite istinu isto tako ti sto su vas filali protiv mene, drugo ja s Nurdom imam korektan odnos nisam ja nurdu otjerao iz kluba nego vi tzv. Navijači koji upadaju na treninge lafo bitni nešto. Zna se imenom i prezimenom ko je otjerao Nurdu, a sto se tice ostalih napadao jesam i uvjek ću protiv muljaže biti koja nije u interesu kluba a bilo ih je. A opet kažem ti kad spominješ vladu takvi koji se ne smiju potpisati kao ti miševi trebaju da ustanu od serbecica smo kasirali zahvaljujuci tom istom vladu preko 100.000 km. Kažem ti drži se toga sto radiš, mada i u tom poslu si propao, a mene pusti jer svejedno na kraju sezone svi ćete pobjeći kao i uvjek i opet će pisko ludi ubjedji pojedine ljude da uzmu klub. Zato imaj malo poštovanja inače sa tobom i tvojima gašenje, navijače sam licno ja tražio legiju da bude dio klub član upravnog nije došao ukupno 3 sastanka čim se iznese nešto ra treba da se zavrsi za klub odmah se većina upravnog odbora raznježi. Sve ovo sto sam napisao možete provjeriti sa adijem. Ima ovdje informacija koje nisu za forum, a nisam ja od sada spasilac nego kad god treba uradim završim i šutim zna Bog.

Zvijezda je moja, bez obzira koliko vi mene mrzite al koristite se samo istinitim informacijama, ne bježim od rasprave bilo je i greška ne kažem al laži koje ovdje pojedinci plasiraju su smiješne. Za tvoju informaciju pod mojim vodstvom klub je na polusezoni imao 25 poena. I kad je ova ekipa sklapana govorio sam svima mora ekipa bit skuplja inače grčevita borba, i sve sam predvidio jer sam odgledao vise utakmica zadnjih 5 sezona nego svi.

Poslije 21 kola prošle godine sa ublehama imali smo 36 poena, ove godine nećemo imati toliko ni na kraju prvenstva prema tome pametnom dosta, da se neki nisu petljali gdje bi nam bio kraj!
Popričaj malo sa igračima kako je bilo kad sam bio a kako je sada, možeš i sa pomoćnicima a ne ovdje napad napad!!!!
Bitno je biti ljubomoran ja sam druže naučio pravit price svoju zivotnu sam zaokružio, a Napravit ću i sa Zvijezdom za 10 godina za 10 godina. Do tada zavidi i prati sve najbolje.

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 08 apr 2022, 17:08

Čuvajte se piskic fahrudina protiv Igmana on radi za Igman
Stiže piska eto sunca iznad gradacca

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 08 apr 2022, 17:20

Kolko si duga ostavio klubu dok si dovodio ublehe odkud tužba salihovica i ostalih? Budi konkrentniji kolko si duga ostavio
Saberi sve pulene kojima Si se uvlačio u guzicu...Pisko - koliki si ostavio napisi da se zna od Mate pa Mazica znaju oni kako im je bilo s tobom zato nisu ni ostali mrsko si igrače ko kerove dok si sa pojedincima pio i jeo !!!!

zvezdas1922
Kontakt:

Post Postao/la zvezdas1922 » 08 apr 2022, 17:30

Sve je tako, vjerovatno sam pio i jeo tvoje ili možda sam od Zvijjezde jeo i pio. Ti nit jedeš nit piješ, niti donosiš pare u klub prema tome. Nemam sta ja s tobom polemisati. Sigurno sam ja kriv sto je Zvijezda izgubila i protiv Rudara, a sutra će pobjedit.

Dragons007
Kontakt:

Post Postao/la Dragons007 » 08 apr 2022, 17:52

08 apr 2022, 17:30
Sve je tako, vjerovatno sam pio i jeo tvoje ili možda sam od Zvijjezde jeo i pio. Ti nit jedeš nit piješ, niti donosiš pare u klub prema tome. Nemam sta ja s tobom polemisati. Sigurno sam ja kriv sto je Zvijezda izgubila i protiv Rudara, a sutra će pobjedit.
Koliki si dug ostavio napisi nam da pročitamo javno ? Ja ne znam al znam da sve sto si doveo nisi platio osim salihovica na ruke

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.