FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bersaga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Neka je Edis sve ovo rekao, bez dlake na jeziku, bez okolišanja i u kost. Što kaže, što se napadaju momci i u upravi i na terenu, što se ne hvataju oni koji su krivi za ovo stanje? To je to, pa nijedan drugi klub ne bi opstao da im je situacija kao kod nas i hvala svima koji su izašli u susret klubu na bilo koji način. Ali Sablja, zašto se dovodio Vučenović? Ok, eto hoće da igra za tih 800 KM, ali čovjek veze nema, zar nije bolje dati priliku Jaganjcu ili nekom drugom momku iz omladinskog pogona? Zašto se izmišljaju pozicije na terenu, ako je igrač desno krilo on ne može igrati na lijevom krilu, ako je igrač ofanzivni vezni on ne može igrati krilo, itd. Shvatamo da je situacija preteška i dobro je da igrači imaju volje i želje ikako da se bore poslije svega, faktički godinu dana igraju za havu, ali nemoj živ bio komplikovati dodatno na terenu sa postavkom i izmjenama tipa Osmanović i Vučenović. Ispasti nećemo, u Evropu nećemo. Daj do kraja više šanse Drini, Kočeviću, Križevcu, Durakoviću i još kojem omladincu, nek pokažu znaju li šta, onako bez pritiska.
Nadati se da će ovo izdobriti sa strateškim partnerom inače će nam biti opet životarenje reda radi.
Hoće li objaviti gdje su utrošene pare od ostatka akcije?
Bilo kako bilo, sutra SVI NA GRBAVICU, IGRA ŽELJEZNIČAR!
Nadati se da će ovo izdobriti sa strateškim partnerom inače će nam biti opet životarenje reda radi.
Hoće li objaviti gdje su utrošene pare od ostatka akcije?
Bilo kako bilo, sutra SVI NA GRBAVICU, IGRA ŽELJEZNIČAR!
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- NerminFatic
- Kontakt:
Uh, Sablja me rastavi s ovom pricom.
Sve kontam, ali ovo ne mogu da vjerujem: "Ovo je najjefitniji igrački kadar u ligi!!"Kako? Zar se moze biti jeftiniji od kupusara iz Bijeljine??
Sve kontam, ali ovo ne mogu da vjerujem: "Ovo je najjefitniji igrački kadar u ligi!!"Kako? Zar se moze biti jeftiniji od kupusara iz Bijeljine??
Nemam ništa protiv Edisa, za njega sam da ostane neki period Al ovo je klasicno supljiranje. Većina ovih igraca što su trenutno tu su zaradili pare kroz karijeru od Zeca,Stilica,Bekrica i ovo će naplatiti kad tad.
Onda kad je tako kako priča što je uopće dovodio Fatai,Vucenovica,Cerimagica?.
Djeca igraju za 800 maraka u velikom Zelji,a oni dalje nemaju kvaliteta ni za federalne lige I ne zaslužuje više.
Tako klasična demagogiju koju slušamo 20 i kusur godina što od strane uprava,što od strane trenera.
Taman kontas Ivkovic se neće ponoviti s demagogijom,kad evo Edis počeo. I da, Edise igrao si s najgorom ekipom u ligi, onda nam fino reci da su igrači prodali utakmicu,igrali kladionicu da bi namirili te pare. Samo se ovako ukopavate dublje,i ono što ne želim da vjerujem sad vjerujem da ste pustili utakmicu.
Onda kad je tako kako priča što je uopće dovodio Fatai,Vucenovica,Cerimagica?.
Djeca igraju za 800 maraka u velikom Zelji,a oni dalje nemaju kvaliteta ni za federalne lige I ne zaslužuje više.
Tako klasična demagogiju koju slušamo 20 i kusur godina što od strane uprava,što od strane trenera.
Taman kontas Ivkovic se neće ponoviti s demagogijom,kad evo Edis počeo. I da, Edise igrao si s najgorom ekipom u ligi, onda nam fino reci da su igrači prodali utakmicu,igrali kladionicu da bi namirili te pare. Samo se ovako ukopavate dublje,i ono što ne želim da vjerujem sad vjerujem da ste pustili utakmicu.
-
- Kontakt:
Sta bi sa amerikancem?
Od nule nema niže, godinu dana nisu primili platu zar mislis da ima neko jeftiniji?Uh, Sablja me rastavi s ovom pricom.
Šta vi mislite ako je 2022 godina, da sve počinje iz početka.
Molim da onu gnjidu ljudsku i fudbalsku ne poredite sa Mulalićem.
Kad igrači prime platu ne valja, kad igrači ne prime platu opet ne valja, kad pobijedimo sve heroji, kad izgubimo sve debili.
Molim da onu gnjidu ljudsku i fudbalsku ne poredite sa Mulalićem.
Kad igrači prime platu ne valja, kad igrači ne prime platu opet ne valja, kad pobijedimo sve heroji, kad izgubimo sve debili.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ako si mogao pobjediti bez plata i s platom od 800 Sarajevo Velez onda si morao pobjediti Posusje a ne prodavati utakmice.
Više nije stvar da li ćeš izboriti evropu, nego se igraju s klubom.
Seljacka politika,nema plata,namještaj utakmice i plate uzimaj od kladionica. Ascere se provalio. Ali mi smo navijači glupi tako da promjene neće biti sigurno.
Jedan ozbiljan klub vode ljudi koji nemaju pojma. Oro neka mima,ovi prodaju utakmice,onaj dovodi Vistice,Zdunice izvuce lovu. Ovo sve treba resetovat iz federalne lige,**** ovo
Više nije stvar da li ćeš izboriti evropu, nego se igraju s klubom.
Seljacka politika,nema plata,namještaj utakmice i plate uzimaj od kladionica. Ascere se provalio. Ali mi smo navijači glupi tako da promjene neće biti sigurno.
Jedan ozbiljan klub vode ljudi koji nemaju pojma. Oro neka mima,ovi prodaju utakmice,onaj dovodi Vistice,Zdunice izvuce lovu. Ovo sve treba resetovat iz federalne lige,**** ovo
Dobar potez s obzirom na posljednja desavanja na stadionu. Ako Bog da uskoro ce i maskota biti tako da na ljeto vjerujem da ce jos vise ljudi sa djecom dolaziti s obzirom da ce biti program za njih.Ulaz za djecu do 12 godina je besplatan, a FK Željezničar je odvojio Kids&Family zonu na sjeveru, na ulazu B2, za djecu i roditelje.
Vidimo se u Dolini ćupova - najposjećenijem stadionu u BiH.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zna li neko šta je ekonom?
Smanjite doživljaj, nije ovo Edis bez razloga danas pričao ali ne zbog toga da sapere sebe i ekipu zbog rezultatskog neuspjeha u Posušju.

Smanjite doživljaj, nije ovo Edis bez razloga danas pričao ali ne zbog toga da sapere sebe i ekipu zbog rezultatskog neuspjeha u Posušju.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Pod hitno otjrat Mulalića i njemu slične!
-
- Kontakt:
Preuveličavanje nikad neizostaje
Malo gdje ima ovakvog mentaliteta
Malo gdje ima ovakvog mentaliteta
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Svi na Grbavicu!!!!!
SVIIIIIII!!!!
SVIIIIIII!!!!
Poslao sam ti eto u pp.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Vrijeme je da nas trener uradi malo treninga, po pitanju javnog istupa,ova spontanost kao i vrijeďanje intiligencije u momentima istupanja i nije mu bas vrlina,fali mu vokabulara a sve se to da dobro popeglati.
- Mahalac1987
- Kontakt:
Nazalost, trenutno imamo puno vecih problema od trenerovog vokabulara.OdbrambeniOP je napisao/la: ↑09 apr 2022, 11:07Vrijeme je da nas trener uradi malo treninga, po pitanju javnog istupa,ova spontanost kao i vrijeďanje intiligencije u momentima istupanja i nije mu bas vrlina,fali mu vokabulara a sve se to da dobro popeglati.
SVI NA GRBAVICU!
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
-
- Kontakt:
Na tvoju i moju zalost,taj isti vokabular steti svima normalnim a iznad svega stogodisnjaku,problemi o kojim govoris nisu od danas, omca su,nastali su mnogo ranije i moje misljenje,guraju se pod tepih,ublazavaju se koje kakvim akcijama navijaca,tako belcim i uprave koja radi na svoj nacin,meni to nije dovoljno transparentno,servira se povrsinski dio,mahom uspjesni,ja po prirodi optimista,odmah vidim zelenu granu,mislim da ovdje to nije slucaj bar sad za sad,zna se od vajkada kako se rijesava dubioza,podvlaci se crta,kresi sve sto se moze skresati i opali,ni po babu ni po stricevima.Mahalac1987 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 11:17Nazalost, trenutno imamo puno vecih problema od trenerovog vokabulara.OdbrambeniOP je napisao/la: ↑09 apr 2022, 11:07Vrijeme je da nas trener uradi malo treninga, po pitanju javnog istupa,ova spontanost kao i vrijeďanje intiligencije u momentima istupanja i nije mu bas vrlina,fali mu vokabulara a sve se to da dobro popeglati.
SVI NA GRBAVICU!
-
- Kontakt:
Kakav vokabular, sta je jucer pogresno rekao? Istinu je rekao i kako jeste. Pruziti podrsku do kraja sezone i moliti Boga za boljim vremenima
Edis ne treba da motivise navijače, mi smo sampioni u drzavi, daleko iznad ostalih po svemu. Njegov posao je da spremi igrace za utakmicu a ne kao u Posusju da mu bura u odbrani puse.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑08 apr 2022, 17:17ako ovaj edisov govor nije dovoljan da sutra dođemo na stadion onda ne znam šta nam više treba ! Idemo dokazati svima da je ovo mnogo više od navijanja za klub.. mnogo više od ljubavi.. ŽELJO JE PORODICA ! ŽELJO JE ŽIVOT I DOK IMA NAS I ON ĆE TRAJATI !
Ko god dolazi/ne dolazi zbog rezultata ne treba dolaziti ni "sutra" kada dođu bolji dani za našeg Želju !
Navijači Željezničara a ne rezultata ! Svi na Grbavicu ! VOLIM TE ŽELJO !
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sad s bismiletom krenuti.Trener Plavih, Edis Mulalić, odabrao je startnih 11 za ovaj meč, a na teren će istrčati: Bender, Kosorić, Galić, Blažević, Drina, Mekić, Hajdarević, Subašić, Štilić, Resić, Hodžić
Na klupi su: Muftić, Beća, Zec, Vučenović, Ćerimagić, Gasal, Malić, Bekrić, Fatai
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."