Ma i to sto imas vidjet je sve u centru Casa Mila/Batlo, spustis se malo pješke trg Katalonije, odma ulazis u La Ramblu, tu je i La Boqueria, pa Goticka cetvrt, spustas se jos nize do mora Maremagnum, Akvarij, lijevo prosetas do Barcelonete i hotel W.Sveti je napisao/la: ↑07 mar 2022, 22:59Bio mi je opcija dok nisam nasao halobarcelona tickets za metro od 30e po osobi za 4 dana, a po iskustvima na internetu barcelona ima odlican javni prevozfeniksptica je napisao/la: ↑07 mar 2022, 15:01A rent a car ? Ako vec ides u vlastitom aranzmanu i s djetetom.
Edit: evo i @wanderson mi potvrdi
S metroom mozes do Sagrade, park Guell, trga Spanije odakle opet pjeske mozes do fontana i Montjuica.
Ukoliko hoces na stadione Nou Camp il Espanyol imas stanice u blizini.
Dzaba ces pokvarit put ako uzmes rent a car, moras se dr.kat oko parkinga, a s metroom si za 20tak minuta uvijek tu okolo zanimljivih mjesta.
Ja uzmem tu od 10 putovanja i ona se ponisti samo kad se udje metro, nema veze sto presjedam linije sve se racuna kao 1 voznja i bude mi 3,4 dana, oko 10e je bila.
I od aerodroma s oba terminala imas metro za cijeli grad, al' tu moras kupit posebnu airport ticket mislim da je 3e.