1. HNL

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 03 apr 2022, 20:06

I prije izvođenja penala sam znao da Caktaš neće slaviti.

CROtorious
Kontakt:

Post Postao/la CROtorious » 03 apr 2022, 20:17

Od 45 minuta igralo se mozda 30 zbog nesposobnog suca, gledanja vara 7 min i kvarenja opreme. Najbolje nek sudac izade i samo nek var sudi.
Zadnja Klupa

Everyday it seems we're wasting away

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 03 apr 2022, 20:36

Koji lakrdija ovo 1.poluvrijeme. Valjda u drugom bude više nogometa
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 03 apr 2022, 22:15

Kakav kukavičluk Dambrauskasa, treba ti pobjeda a on igra na bod. Ovime se Hajduk vjerojatno isključio iz borbe za naslov nažalost

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 04 apr 2022, 05:28

ostaje samo finale kupa, ali s ovakvom igrom se loše piše Hajduku protiv Rijeke na Poljudu 26.5
edit: sve to stoji sa Dambaruskasom, ali po meni se ispostavilo da je Hajduk izgubio titulu sa Gustafssonom i katastrofalnim oktobrom i kiksom protiv Istre u gostima, mada je tu Valdas počeo da se gubi, bila je tu neka nada da to Splićani mogu uhvatiti, ali sad za ovu sezonu je definitivno prošao voz
edit2: ali nije sve izgubljeno što se prvenstva tiče, iako je titula izgubljena, ostaju šanse da se bore za nešto više od četvrtog mjesta

CROtorious
Kontakt:

Post Postao/la CROtorious » 04 apr 2022, 06:20

Doveden Kalinic da igra u paru s Livajom, a to znaci 2 igrača manje u obrani ili nekom pritisku ako se visoko napada. Njih dvoje ne mogu igrat zajedno jer ostatak ekipe pati. Jednom se pogodilo sa ovom formacijom i to protiv Lokomotive na Poljudu i sad se opet isto pokusalo. Nejasmic i Zaper pojeli vezni red Hajduka.
Zadnja Klupa

Everyday it seems we're wasting away

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 04 apr 2022, 10:50

Kalinic je uteg oko vrata..mora igrati radi imena a visak je na terenu jer vec imas livaju
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 04 apr 2022, 11:54

Ovdje ima stvarno onih koji su mislili da postoje ikakve sanse da Hajduk osvoji titulu ? :rol:

Ekipa u rangu Gorice i Lokomotive. Da im nije bilo poklonjenih penala bili bi tu s njima u 2-3 boda.

S druge strane, Dinamo :salut:
16 titula u 17 godina. I prije toga najuspjesniji u Hrvatskoj.

Ne mozete od njih ocekivati da igraju leprsavo i lijepo za oko svaku utakmicu. Zasicenje i cinjenica da su 5 nivoa iznad sljedeceg tima u ligi sigurno utice na izvedbe na terenu i na to kako oni ulaze u utakmicu. Dodju tu da odrade posao, tj. uzmu titulu i to je to. Onda, malo i nastupi u Europi smetnu fokus sa lige i sl.
Znaju kako god da igrali da je titula neupitna.

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 04 apr 2022, 13:49

Dobro sve rečeno za Dinamo. Nažalost ali je tako. Imaju pobjednički karakter i mentalitet. Zato je bitno da Hajduk osvoji kup, to je obaveza, a na ljeto uđe u skupine KL. Jedino se tako može napredovati

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 04 apr 2022, 14:32

TheChief je napisao/la:
04 apr 2022, 11:54
Ovdje ima stvarno onih koji su mislili da postoje ikakve sanse da Hajduk osvoji titulu ? :rol:

Ekipa u rangu Gorice i Lokomotive. Da im nije bilo poklonjenih penala bili bi tu s njima u 2-3 boda.

Ne mozete od njih ocekivati da igraju leprsavo i lijepo za oko svaku utakmicu. Zasicenje i cinjenica da su 5 nivoa iznad sljedeceg tima u ligi sigurno utice na izvedbe na terenu i na to kako oni ulaze u utakmicu. Dodju tu da odrade posao, tj. uzmu titulu i to je to. Onda, malo i nastupi u Europi smetnu fokus sa lige i sl.
ma šta ti stvarno znaš, bolji su oni od te dvije ekipe, kao da ne znaš da su oni redovno u Europi, a možda misliš da je bolje da ne idu u Europu, jer vrlo lako se mogu dogoditi novi košmari tipa Gzira i Tobol, da nastave srozati ugled u Europi, kažem ostaje im finale kupa i to im trebala biti utakmica sezone

LeeJunFan
Kontakt:

Post Postao/la LeeJunFan » 04 apr 2022, 17:46

Viktor Orban pomeo opoziciju u Mađarskoj. To je fenomenalna vijest za Osijek, pogotovo nakon što se izgradi stadion Pampas do kraja ove godine i sav novac i fokus sa stadiona se prebaci u budžet i igrački kadar...
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦

Ouagadougou
Kontakt:

Post Postao/la Ouagadougou » 04 apr 2022, 20:44

LeeJunFan je napisao/la:
04 apr 2022, 17:46
Viktor Orban pomeo opoziciju u Mađarskoj. To je fenomenalna vijest za Osijek, pogotovo nakon što se izgradi stadion Pampas do kraja ove godine i sav novac i fokus sa stadiona se prebaci u budžet i igrački kadar...
Jel se zna otprilike koliki je proračun Osijeka?

LeeJunFan
Kontakt:

Post Postao/la LeeJunFan » 04 apr 2022, 21:06

Ouagadougou je napisao/la:
04 apr 2022, 20:44
LeeJunFan je napisao/la:
04 apr 2022, 17:46
Jel se zna otprilike koliki je proračun Osijeka?
Dinamov proračun je 63 milijiuna eura, a Bjelica je rekao da ima tri puta manji proračun od Dinama. Znači negdje oko 20 milijuna eura je trenutno proračun Osijeka.

HNL izgleda ostaje na MaxTv-u samo se nezna na kojim kanalima, plus jednu utakmicu dobiva HRT.
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 06 apr 2022, 16:55

TheChief je napisao/la:
04 apr 2022, 11:54

Vidi se da si neki balavac,da nemaš pojma!Zaboravio si još samo nadodati da je klub u proteklih godina malo mijenjao ime(Hašk,Croatia,NK Dinamo,GNK Dinamo),ako si pametan znaš zašto?!Tako je...zbog izbjegavanja plaćanja poreza i sl.dok su ostali klubovi uredno plaćali, i da je predsjednik kluba dokazani kriminalac i trenutno u bjekstvu zbog malverzacija u klubu i HNS-u!!Zaključak glasi:poserem se ja na sve te osvojene dinamove titule!Više se skupi navijača na treningu Hajduka nego na dinamovoj proslavi titule,toliko o vjerodostojnosti i poštenju osvojene :guz:

Trebinjac94
Kontakt:

Post Postao/la Trebinjac94 » 06 apr 2022, 17:27

Pogledao sam sve tri utakmice Hajduka protiv konkurenata za titulu i realno po prikazanom, Hajduk je bliže da nastavi niz četvrtih mjesta nego da osvoji prvenstvo. Mada za razliku od prošlih sezona (posebno od kad je došao Litvanac za trenera) odavno nisu bili bliže vodećim timovima HNL-a, plus skoro u svakom meču protiv slabijih timova odigraju relativno dobro. Sad ako ne bude nekih turbulencija u klubu, možda bi i mogli dobro odigati u Evropi što je vjerovatno i najvažnije.
Blue Train

Srebrenko
Kontakt:

Post Postao/la Srebrenko » 07 apr 2022, 09:35

Trebinjac94 je napisao/la:
06 apr 2022, 17:27
Pogledao sam sve tri utakmice Hajduka protiv konkurenata za titulu i realno po prikazanom, Hajduk je bliže da nastavi niz četvrtih mjesta nego da osvoji prvenstvo. Mada za razliku od prošlih sezona (posebno od kad je došao Litvanac za trenera) odavno nisu bili bliže vodećim timovima HNL-a, plus skoro u svakom meču protiv slabijih timova odigraju relativno dobro. Sad ako ne bude nekih turbulencija u klubu, možda bi i mogli dobro odigati u Evropi što je vjerovatno i najvažnije.
Ne znam koje si utakmice gledao,jer ih je bilo više od tri.Recimo ako si gledao pobjedu Hajduka u Zg protiv dinama igrali su savršeno,a opet poraz Hajduka protiv Rijeke u Splitu igrali su loše,sa Osijekom zadnja katastrofa....itd..moje osobno mišljenje je da sve 4 ekipe su "u pet deka" i koja god da osvoji prvenstvo bit će zasluženo,jer nakon dugo dugo godina dočekali smo da liga bude poštena(bez mamićevih/dinamovih igrica i namještanja),uz VAR koji daje sigurnost/ispravku nekim sudačkim odlukama!Ja se i dalje nadam da Hajduk može do titule :pray:

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 09 apr 2022, 13:07

Drmić od ljeta novi fudbalera Dinama. Ponovo će napasti i na Ojedu. Pregovarat će i sa još dva ili tri bivša igrača. Vjerovatno ide i novi trener da zatvori krug.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 09 apr 2022, 16:03

Koliko je sigurno to za Drmića, ili je to obično medijsko špekuliranje

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 09 apr 2022, 23:12

Najvažnije je da su tri boda uknjižena.
Sutra bi pobjede domaćina dobro došle :kafa:

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 10 apr 2022, 16:34

Hajduk jedva do pobjede protiv Šibenika, igra je bila dosta slaba ali se nekako upisala pobjeda. Danas 2 teška ispita za vodeći dvojac, prvo Osijek od 17:00 gostuje u Koprivnici, tu će tražiti pobjedu iako im fali dosta igrača.
Derbi kola se igra od 20:00. Rijeka na Rujevici dočekuje vodeći Dinamo

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.