Od mogućih 456 bodova ako sam ja dobro izračunao
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Vraćaj Mourinha grob te jbo izgidosmo.
Njih dvojica se bas cijene, Pep mu je poceo glabati ima par godina... prepadnu se i u duelima jedan drugog 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Želimo više ovog.
Ronaldo je legenda kluba,to se mora postovati.
United nema trenutno boljeg napadaca od njeg u ekipi.
Kupljen je da sanse pretvori u golove,ali to sto United ne moze napraviti dovoljno sansi pa najmanje je kriv Ronaldo.
T Hag pa trebao bi prodati sve igrace da bi napravio svoj sistem,nema logike a to nece dobiti sigurno.
Sta je Pep uradio u prvoj sezoni u Cityu?
Nije prodao sve igrace.
Dakle, njemu ce trebati za pocetak dobri bekovi,Shaw i Bisaka to nisu.
Dobar DM i napadac koji ce Ronalda ostaviti na klupi.
United nema trenutno boljeg napadaca od njeg u ekipi.
Kupljen je da sanse pretvori u golove,ali to sto United ne moze napraviti dovoljno sansi pa najmanje je kriv Ronaldo.
T Hag pa trebao bi prodati sve igrace da bi napravio svoj sistem,nema logike a to nece dobiti sigurno.
Sta je Pep uradio u prvoj sezoni u Cityu?
Nije prodao sve igrace.
Dakle, njemu ce trebati za pocetak dobri bekovi,Shaw i Bisaka to nisu.
Dobar DM i napadac koji ce Ronalda ostaviti na klupi.
Sjetimo se.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
AWB je najgluplji igrac lige.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nema Harry sreće moramo biti realni
- akisarajevo92
- Kontakt:
docekao Novakovic da radi neki bitniji lajv prenos Uniteda
lepuskasti Gordon
lepuskasti Gordon
Don't believe the hype.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Igrač sa brojem 5 u Unitedu je čudo 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nemojte sjebat ispadanje Evertona 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Kako loše poluvrijeme, koliko grešaka i amaterskih poteza. Reklo bi se da se i United bori za opstanak
Rođen s tobom da budem
Utakmica od koje krvare oči.
Matić je obična štetočina, ne znam koja budala moraš biti da ovog bivšeg igrača stavljaš da ti igra.
Matić je obična štetočina, ne znam koja budala moraš biti da ovog bivšeg igrača stavljaš da ti igra.
41:34
A Ronaldo ?
3 put je loptu primio za 30min
3 put je loptu primio za 30min
I onda na sve to vidim leš Huana Mate kako se sprema da uđe hahaha
Ovaj Everton je ovako samo igrao protiv Arsenala i Uniteda.
41:34
Jel moguće da trošiš tolike pare na fosile kao Ronaldo,Mata,Matić pa i Jones i Bially
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.