Sky9 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 15:44
Osttribine je napisao/la: ↑09 apr 2022, 15:40
Sky9 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 15:34
Ovo mogu samo shvatiti kao provokaciju.
Real Madrid i Barcelona zajedno tog dana u Lukavici ne bi mogli izbaciti slaviju mrtvu. O čemu pričamo.
Kralju nije bilo potrebno da bilo koga izbacite, nego u najgorem slucaju da izgubite
golom razlike, niste uspjeli uz ovamo rezultate koji vam nisu isli na ruku ste ispali, sami o svojoj sudbini odlucivali, ali kako to u nasem narodu uvijek bude, potrebno je nekog drugog okriviti za vlastiti neuspjeh.
KRALJUUU
1:0 ili 2:1 za raspalu slaviju bi značilo da oni ispadaju. Jer bi imali lošiji međusobni skor/gol razliku.
Ne piši o tome kad ne znaš.
Sta vas boli k.urac sto oni ispadaju tj sto bi ispali, vi o svojoj sudbini sami odlucivali, nego jbg treba traziti krivca u drugom, evo i sada se dovodite u tesku situaciju, zato sam i komentarisao ovo, vec poceli sa nekim teorijama da ce Zeljo mozda pustiti bodove Leotaru.
Na kraju krajeva sto kaze svrakino a tvoja logika jel, mozda taj dan u Trebinju ne bi Inter i Milan zajedno uzeli Leotara, Zeljo te sezone par kola prije kraja uzeo titulu, taman ce igrati za Slobodu u Trebinju koja do tog kola nije izgledala da ce ispasti, posebno sto je kolo prije Slavije uzela Goska u Gabeli (kako

) cini mi 4:1, 4:0 ispravi me ako grijesim.