Ovaj dres je perverzija! Jel ovo definitivno 1.garnitura za narednu sezonu?
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Mislim da nije definitivno, ali ima naznaka da bude.
Ovaj dres je fenomenalan.
Ovaj dres je fenomenalan.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- OldFashioned
- Kontakt:
Fali onaj talijanski grb u sredini da mi bude potpuna romansa.
Meni i dalje ovaj naj, najj !
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... ommons.jpg
Meni i dalje ovaj naj, najj !
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... ommons.jpg
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
Dybala bi samo unazadio Milan. Kratko i jasno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bennacer neće igrati večeras, također neće biti ni Rebića niti Zlatana. Zbog zamora mišića. Sreća je samo u tome što osim Bennacera nniko od ove dvojice nije starter.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kako moze biti sreca da nemas koga ubaciti niti desno niti u napad, a tako niti u vezni red, evo ne znam sta bi od srece tolike radio
Standardno AC Bolnica, ništa na šta već nismo navikli, ali ne znam samo odakle toliki zamor mišića. I što je najgore, na kraju će se od zamora mišića to odužiti na mjesec dana pauze, uvijek tako bude.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
I onda kad kazes da Pioli radi čuda s ovom ekipom i svim povredama, pojedini ti kazu sta je to on dobro uradio
Nek je LP skoro pa osigurana, nemamo mi šanse da osvojio bilo sta.
Treba uraditi potpuni remont u napadu, svi osim Leaoa trebaju biti na klupi/letiti iz kluba

Nek je LP skoro pa osigurana, nemamo mi šanse da osvojio bilo sta.
Treba uraditi potpuni remont u napadu, svi osim Leaoa trebaju biti na klupi/letiti iz kluba
- OldFashioned
- Kontakt:
Razmišljam da ne gledam uopšte utakmicu večeras.
Toliko me strah.
Toliko me strah.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Zanima me da li odsustvo Zlaje i Rebića znači da će novi srbijanski dragulj makar zauzet mjesto na klupi? Nema veze ako nije doputovao sa squadrom, svega mu je 2h autom do Torina. Ili mu ipak treba još po godine adaptacije, čega li već? Zbog čega baciš 5M na malca, a gubiš potencijalne prvotimce zbog iste cifre?
Pošto je Torino popio 7up, i ne baš tako davno, včrs vidim novi bunker uz sve poznate probleme, nova patnja u najavi - in Giroud we trust
Ako dobijemo golom razlike sve za 5 ☆
Pošto je Torino popio 7up, i ne baš tako davno, včrs vidim novi bunker uz sve poznate probleme, nova patnja u najavi - in Giroud we trust

- OldFashioned
- Kontakt:
Sada pored ovoliko problema u napadačkom djelu ekipe, najmanje nam je trebala Jurićeva ekipa kao protivnik.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Za Bennacera razumijem taj zamor privremeni, jer je igrao teške mečeve sa reprezentacijom. A ovi ostali su enigma.
Normalno da je sreća u nesreći, mogli su to biti igrači koji su zapravo starteri. Podsjećam nas da smo bez Rebića bili već 80% dosadašnjeg dijela sezone kao i bez Zlatana. Jeste da bi bilo dobro imati ih na klupi za zavrsnih 20 minuta. Ali nije da ekipa nije navikla i na teže izostanke.
Ako su nesposobni odigrati 90 minuta na svakih 6-7 dana neka se preispita cijeli stručni štab i igrači sa njima.
Mike, Theo-Tomori-Kalulu-Calabria, Kessie-Tonali, Leao-Diaz/Krunić-Sale/Messi, Giroud.
Dovoljno materijala za izgurati ovaj meč. Osjetit će se izostanak Ismaela jer je momak bio fenomenalan u zadnjih 5-6 mečeva, ali Bože moj. Na muci se poznaju junaci.
Torino i Jurić imaju svoj stil i tako će pristupiti. Agresivni, trkački jaki i borbeni. Bujrum, pa da vidimo.
Normalno da je sreća u nesreći, mogli su to biti igrači koji su zapravo starteri. Podsjećam nas da smo bez Rebića bili već 80% dosadašnjeg dijela sezone kao i bez Zlatana. Jeste da bi bilo dobro imati ih na klupi za zavrsnih 20 minuta. Ali nije da ekipa nije navikla i na teže izostanke.
Ako su nesposobni odigrati 90 minuta na svakih 6-7 dana neka se preispita cijeli stručni štab i igrači sa njima.
Mike, Theo-Tomori-Kalulu-Calabria, Kessie-Tonali, Leao-Diaz/Krunić-Sale/Messi, Giroud.
Dovoljno materijala za izgurati ovaj meč. Osjetit će se izostanak Ismaela jer je momak bio fenomenalan u zadnjih 5-6 mečeva, ali Bože moj. Na muci se poznaju junaci.
Torino i Jurić imaju svoj stil i tako će pristupiti. Agresivni, trkački jaki i borbeni. Bujrum, pa da vidimo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Naravno da će te povrede pokositi baš sad u najbitnijem dijelu sezone kad se boriš za skudeto. I to još i Benaser koji je najbolji igrač zadnjih mjesec i po. 
Rebić me počinje iritirati sa ovim povredama. Ibri također ne treba produžavati ugovor, ili ga u krajnjem slučaju držati kao treću/četvrtu opciju sa klupe, pod uvjetom da pristane na takav tretman jer treba se osvjestiti da više ne može.
Sve sve, al' najbolje je to što Kastiljeho ima yebeni ZAMOR MIŠIĆA !!!!

Rebić me počinje iritirati sa ovim povredama. Ibri također ne treba produžavati ugovor, ili ga u krajnjem slučaju držati kao treću/četvrtu opciju sa klupe, pod uvjetom da pristane na takav tretman jer treba se osvjestiti da više ne može.
Sve sve, al' najbolje je to što Kastiljeho ima yebeni ZAMOR MIŠIĆA !!!!

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Uprava će uveliko da razmisli da li će ostaviti Zlatana i Antea u Milanu. Zlatan je gotov, to je i on sam svjestan. Rebić nikako da ostane zdrav duže od 6-7 sedmica.
Milan treba zdrave igrače koji pridonose. Ante mi je drag igrač ali jednostavno nije zdrav stalno.
Milan treba zdrave igrače koji pridonose. Ante mi je drag igrač ali jednostavno nije zdrav stalno.
Gdje? West Ham ljetos nudio 50, glat odbijenicu dobili.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Cudo bi bilo da Pioli ostane bez Hernandeza , Tomoria i recimo Tonalija tamo negdje u januaru pa do kraja sezone i da bude prvi. Ja samo od pocetka vjerovao da ova ekipa ima potencijal da se bori za scudetto. Pioli je dosad trebao da bjezi drugoplasiranom barem 10 poena i da nazire titula a ne da kiksa protiv ekipa sa zacelja.nextterrain je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:39I onda kad kazes da Pioli radi čuda s ovom ekipom i svim povredama, pojedini ti kazu sta je to on dobro uradio![]()
A sad ajmo o povredama. Igraci su fasovali zamor misica i to igraci poput Rebica i Ibrahimovica koji su jedva nesto odigrali zar ne mislis da tu ima Piolijeve krivice ili cemo ponovo kriviti doktore jer nisu mogli vidjeti buducnost i predvijeti da ce usljed intenziteta i intervala treninga igraci da dobiju zamor misica ?
To sto si ti opisao nebi bilo čudo već čudo na N-tumeepo je napisao/la: ↑10 apr 2022, 16:29Cudo bi bilo da Pioli ostane bez Hernandeza , Tomoria i recimo Tonalija tamo negdje u januaru pa do kraja sezone i da bude prvi. Ja samo od pocetka vjerovao da ova ekipa ima potencijal da se bori za scudetto. Pioli je dosad trebao da bjezi drugoplasiranom barem 10 poena i da nazire titula a ne da kiksa protiv ekipa sa zacelja.nextterrain je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:39I onda kad kazes da Pioli radi čuda s ovom ekipom i svim povredama, pojedini ti kazu sta je to on dobro uradio![]()
A sad ajmo o povredama. Igraci su fasovali zamor misica i to igraci poput Rebica i Ibrahimovica koji su jedva nesto odigrali zar ne mislis da tu ima Piolijeve krivice ili cemo ponovo kriviti doktore jer nisu mogli vidjeti buducnost i predvijeti da ce usljed intenziteta i intervala treninga igraci da dobiju zamor misica ?

Ispade da mi imamo ekipu za Scudetto. Pa tom logikom nama ni ne trebaju pojačanja, samo trenera da dovedemo.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ima li neko podatak koliko je Rebic ove sezone odigrao minuta?
Treba se rijesiti dosta igraca iz napada
Treba se rijesiti dosta igraca iz napada
Pa realno Milan ima mladu ekipu , jako podcijenjenu, i na osnovu prosle sezone vidjelo se da se moze. Pocetkom sezone konkurenti su oslabili , a Milan se hajmo reci koliko toliko pojacao. Zar nije logicno da ih uzmes u obzir za scudetto ?
Sto se tice trenera. Sta je to Conte imao od igraca kad je uzeo 2012 godine titulu ? Piolijeve ekipe padaju pred kraj sezone i to je opce poznata cinjenica.
Kad se dobije inter, Napoli, Atalanta, Lazio , Roma itd onda je Pioli maestro kad se gubi od Spezie, remizira sa Salernitanom, Bolognom itd nema se kvaliteta i krivi su igraci.
Daleko od toga da neko smatra da ne on vrhunski stručnjak i neko dugoročno rješenje za klupu Milana, al realno kad se sve uzme u obzir ne može se reći da nije dobro uradio svoj posao. Svi vidimo da mu je glavni problem priprema ekipe za manje utakmice, al s druge strane kad nemaš individualni kvalitet teško je probiti bunker.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.