Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Leclerc je bolji vozač, Sainz je kvalitetan vozač i ako može biti konstantno u Top3 to je odlično, za nešto više nema talenta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- akisarajevo92
- Kontakt:
Joj poređenje, kao da je prošle sezone Leclerc imao više bodova od Sainza u istom bolidu, a ne da je obrnuto bilo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
8 godina u F1 i još nema pobjedu, 3 godine stariji od Leclerca ne znam šta nije jasno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- AshburtonG
- Kontakt:
Prerano se donose zakljucci. Sainz je konstantan evo vec par godina i to mu vidim kao najvecu prednost. On ako "uvoza" ovaj bolid bi definitivno na konto svoje mirnoce i konstantnosti mogao uci sa solidnim sansama u borbu za WDC. Rame uz rame sa Leclercom i Maxom. Za sada odlicno skuplja bodove, te ce sigurno znat iskoristit svaki eventualni incident ispred sebe.
I Max i Leclerc su "brzi" vozaci, ali nisu titulu uvijek nosili najbrzi. Medjutim, problem mu predstavlja cinjenica, da ako se upali nakon 4-5 trke, a Leclerc vec napravi preko jedne utrke razlike, nisam siguran da si Ferrari, nakon petnaestogodisnjeg posta, smije pruzit luksuz pustanja interne borbe. Vjerovatno postoji neki plan/dogovor gdje ce odredjena trka biti checkpoint odluke o tome ko ce biti prioritet u slucaju istih sansi na utrkama.
Kod RBa je situacija kristalno jasna. Perez da do pete trke napravi i preko 30p razlike, 95% sam siguran da bi i dalje bio vozac br.2.
I Max i Leclerc su "brzi" vozaci, ali nisu titulu uvijek nosili najbrzi. Medjutim, problem mu predstavlja cinjenica, da ako se upali nakon 4-5 trke, a Leclerc vec napravi preko jedne utrke razlike, nisam siguran da si Ferrari, nakon petnaestogodisnjeg posta, smije pruzit luksuz pustanja interne borbe. Vjerovatno postoji neki plan/dogovor gdje ce odredjena trka biti checkpoint odluke o tome ko ce biti prioritet u slucaju istih sansi na utrkama.
Kod RBa je situacija kristalno jasna. Perez da do pete trke napravi i preko 30p razlike, 95% sam siguran da bi i dalje bio vozac br.2.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prosle godine je nipodistavao maxa na svaki moguci nacin, naravno da ce i sad nastaviti u istom stilu. Sad doduse ima titulu pa ga ne moze nazvati “nikogojevićem” već koristi hinjske metode diskreditacije.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 17:40Kakav bolid Maks ima? Pišes kao da mu je bolid ko u Hamiltona zadnjih sedam sezona gdje je imao prednost na pravcima i krivinama i po pola sekunde u odnosu na Red Bul.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑09 apr 2022, 13:29ne moze deset pobjednika bit. Ovo je prvi kiks Sainza i to opet splet nesretnih okolnosti.
cuj drugi i treci ocajno pored ovakvog Leclerca i onakvog bolida kakav ima Max
Red Bull i Ferari su bara bara. Moze se reći da Ferari ima bolji bolid u martu i aprilu, vidjećemo šta Imola i Španija donosi
Što se tiče Sainza, Leclerc je bolji vozač od njega. Uprkos tome, definitivno nikad neće doći u podredjeni položaj potpunog vodonoše poput Bottasa u Mercu ili Pereza jer je zapravio pobijedio timskog kolegu u jednoj sezoni te sam siguran da će Mercedes kad se Hamilton penzioniše i Red Bull biti opasne mušterije za njega u budućnosti, te je postao sinonim konstantnosti.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma klasični Hamiltonov dikrajder i kaksakerBosniaBoston je napisao/la: ↑09 apr 2022, 20:08Prosle godine je nipodistavao maxa na svaki moguci nacin, naravno da ce i sad nastaviti u istom stilu. Sad doduse ima titulu pa ga ne moze nazvati “nikogojevićem” već koristi hinjske metode diskreditacije.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑09 apr 2022, 17:40Kakav bolid Maks ima? Pišes kao da mu je bolid ko u Hamiltona zadnjih sedam sezona gdje je imao prednost na pravcima i krivinama i po pola sekunde u odnosu na Red Bul.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑09 apr 2022, 13:29ne moze deset pobjednika bit. Ovo je prvi kiks Sainza i to opet splet nesretnih okolnosti.
cuj drugi i treci ocajno pored ovakvog Leclerca i onakvog bolida kakav ima Max
Red Bull i Ferari su bara bara. Moze se reći da Ferari ima bolji bolid u martu i aprilu, vidjećemo šta Imola i Španija donosi
Što se tiče Sainza, Leclerc je bolji vozač od njega. Uprkos tome, definitivno nikad neće doći u podredjeni položaj potpunog vodonoše poput Bottasa u Mercu ili Pereza jer je zapravio pobijedio timskog kolegu u jednoj sezoni te sam siguran da će Mercedes kad se Hamilton penzioniše i Red Bull biti opasne mušterije za njega u budućnosti, te je postao sinonim konstantnosti.

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
I dalje pričaš samo o Hamiltonu, jel fkt ne primjetiš da si sa diskusije o Sainzu nekako prešao na HamiltonaJoeBleck je napisao/la: ↑09 apr 2022, 19:06Tako je , isto kao sto je tebi 95% posta poredjenje sa kolegom Leclerom , tako i ja poredim Hamiltona sa Fucking Ruselom koji vozi daleko bolje.
Ako Sainz vozi kao da je drugi vozac , a vozi , onda vozi i Hamilton.
Jer ocito da ti je parametar za takvo nesto 2 utrke.
Cak sta vise , ovdje se kritikovalo da vozi lose i kao drugi vozac , kao ne sudjuje.Sta necu sve procitati…

Ja ga poredim sa Leclercom JER VOZE DOSLOVNO ISTI BOLID, a isti ga za sada, u svakom parametru, trka (2-0 + 2 najbrža kruga), kvalifikacije (3-0), uništava. S kim drugim da ga poredim?
Uz to taj Hamilton vodi 2-1 u kvalifikacijama, ima podijum, i jednom završio ispred, drugi put iza tog kolege koji ga navodno uništava. Tebi je to nekako isto
Mislim razumijem ja da Sainz ide na duže staze, i da se nada da će biti konstantan i iskoristiti potencijalne radikalne poteze/kikseve Maxa i Leclerca, ali stvarno ne vidim kako tim pristupom može osvojiti titulu. Jedno je borba za peto mjesto, jedno je titula. Budimo ozbiljni.
A po njegovim izjavama i odnosu, rekao bih da je sam mnogo bliže mom mišljenju, nego tvom. To je jedino zapravo što mu radi u korist, ako uspije taj mentalitet okrenuti na pravu stranu gdje će se tjerati iznad limita (kao Rosberg recimo)
- chelsea358
- Kontakt:
Gdje se najprije moze skinuti utrka ili pogledati repriza
Debili ne daju vracanje unazad na SKHD, a nigdje na ovim glavnim nema reprize preko dana. Ne ustajao u 7.
Može na eonu
Rojadirecta.mechelsea358 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 00:06Gdje se najprije moze skinuti utrka ili pogledati repriza
Idi na forum budu odmah Torrent kad završi za pola sata
I ne kontam ovu priču oko Sainza sad on je los jer ne pobjeđuje Leclerca? Wtf
Ne kontam poentu, pa ne može se svaki vozač za titulu boriti, sad za sad radi super posao osim q3 danas ali tu je imao i peha
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Evo vam za sve stranica, full treninzi, kvalifikacije, utrke. Sve bude izbaceno 30-60 minuta nakon livea.
-
- Kontakt:
Na noge lagane fanovi formule 1
Let's go super Max!
Let's go super Max!
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Zadovoljan sam 5 i 6 mjestom, sve vise toga bio bi veliki uspjeh.
Let's goo babyy 
Sta kazu Sainz 

Nista od tebe Carlos, pakuj se i kuci.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vikend iz noćnih mora za Sainza.
Lewis sa smecem od bolida skoluje djecu.
Sainz mislima van utrke, sta je ovo uradio, katastrofa.
Znaci 4 pozicija je dostupna za Merc, kul.
Sainz mislima van utrke, sta je ovo uradio, katastrofa.
Znaci 4 pozicija je dostupna za Merc, kul.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.