Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Trazi se karta vise...nema ni 700 ljudi. Golem si Zeljeznicare 4.000, Leotar.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kakva ce utakmica bit Zrinja - Sarajevo
Sve u napad pa ko koga

Sve u napad pa ko koga
tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:17Kakva ce utakmica bit Zrinja - Sarajevo![]()
Sve u napad pa ko koga

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ide Rajvosa na drugo mjesto,Tuzla treći,Velež kup
Može proć
Može proć
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Pitari dali 21 gol u 22 meča, pa 12 u 3 (a treći još traje) 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
aBdEspiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:22Ide Rajvosa na drugo mjesto,Tuzla treći,Velež kup
Može proć

A tek iduća sezona aBdtutankamon1905 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:17Kakva ce utakmica bit Zrinja - Sarajevo![]()
Sve u napad pa ko koga

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Da ne crnjačim, ali vi ste otprilike 256 puta ozbiljnija ekipatutankamon1905 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:17Kakva ce utakmica bit Zrinja - Sarajevo![]()
Sve u napad pa ko koga

Ono što Zrinjski igra ove sezone je fantastično, smisleno i debelo iznad ostatka lige i nešto što je među najboljim izvedbama u ligi ikad. Jest liga nikad gora, ali sve ima smisla. Bilo bi samo lijepo da zadržite Sergeja makar još godinu dana i ne vidim varijantu da ne igrate grupe evropskog takmičenja. Ja sam ubijeđen da bi ovaj Zrinjski pojeo ekipe tipa Maribora, a ne slabije. Problem će biti kad Sergej ode, jer onda idu standardna previranja i zastoj u razvoju, standardica naša.
-
- Kontakt:
U naredna dva kola, kako se formira tabela PL mislim da ce takva i ostati do kraja. Sledece kolo Zrinjski - Sarajevo i TC - Borac, u slucaju domacih pobjeda mislim da nebi bilo promjena na drugo mjestu. Prvo svakako je odavno zacementirano.Espiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:22Ide Rajvosa na drugo mjesto,Tuzla treći,Velež kup
Može proć
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ima li snijega u Tuzli, kakvo je stanje sa terenom?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Tako nekako.zna li se ko bi vas mogao preuzeti?elvirbaljic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:42U naredna dva kola, kako se formira tabela PL mislim da ce takva i ostati do kraja. Sledece kolo Zrinjski - Sarajevo i TC - Borac, u slucaju domacih pobjeda mislim da nebi bilo promjena na drugo mjestu. Prvo svakako je odavno zacementirano.Espiritosanto je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:22Ide Rajvosa na drugo mjesto,Tuzla treći,Velež kup
Može proć
I Mostarske kiše kao da su stale
-
- Kontakt:
Samo da se sarajlije ne ufuraju sad da su PSG, pa da ne izginu iduce kolo 

Svaka čast, ali se gasite

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Rezultat iz real
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Deset klubova je u dosadašnjem dijelu sezone mijenjalo trenere. Posljednji od njih je Tuzla City koji se danas službeno razišao sa Husrefom Musemićem.
"Sječa" premijerligaških trenera je tako nastavljena, a nakon 25. odigranih kola samo su dva kluba sa istim trenerima koji su započeli pripreme za aktuelnu sezonu. Zanimljivo - oba su iz mostara, Zrinjski i Velež. Prvi će osvojititi titulu, a drugi će vjerovatno igrati u finalu Kupa i imat će priliku da osvoji trofej.
"Sječa" premijerligaških trenera je tako nastavljena, a nakon 25. odigranih kola samo su dva kluba sa istim trenerima koji su započeli pripreme za aktuelnu sezonu. Zanimljivo - oba su iz mostara, Zrinjski i Velež. Prvi će osvojititi titulu, a drugi će vjerovatno igrati u finalu Kupa i imat će priliku da osvoji trofej.
-
- Kontakt:
“Mi nikad nikakvu garanciju nemamo hoćemo li zaraditi svoje pare. Pa neće niko bez para da igra. Pa tu su grbove ljubili, a za 100 eura su otišli u drugi klub. Naš igrački kadar je sastavljen ‘s brda s dola’, jer nema, neće niko da dođe za 800 maraka. I šta sad neko očekuje da ja njega nešto pritiščem, a on možda nema hljeba da jede."
Gospodin na izdisaju.
Samo im se ne treba smijati, imamo svoj put njega gledati ostalo nas ne treba interesiratiOsmaDolazi je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:55“Mi nikad nikakvu garanciju nemamo hoćemo li zaraditi svoje pare. Pa neće niko bez para da igra. Pa tu su grbove ljubili, a za 100 eura su otišli u drugi klub. Naš igrački kadar je sastavljen ‘s brda s dola’, jer nema, neće niko da dođe za 800 maraka. I šta sad neko očekuje da ja njega nešto pritiščem, a on možda nema hljeba da jede."
Gospodin na izdisaju.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da je jasno ko je tu apsolutni favorit ali imamo se čemu nadatitutankamon1905 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:17Kakva ce utakmica bit Zrinja - Sarajevo![]()
Sve u napad pa ko koga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:00Mislim da je jasno ko je tu apsolutni favorit ali imaju se čemu nadatitutankamon1905 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:17Kakva ce utakmica bit Zrinja - Sarajevo![]()
Sve u napad pa ko koga

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ne smijem se stvarno. Samo komentarisem da mi nije jasno da iako se imaju o cemu brinuti u svojoj avliji on gleda koliko navijaca ima na Kosevu koji nema krov na nijednoj tribini, na 0 stepeni gdje se kompletan grad zavukao u svoje kuce, posti, lezi na kaucu i vrti daljinski u toplom domu. Ne razumije to neko ko se nije smrznuo na Kosevu pa iskihao to sledecih 15 dana.Foux87 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:57Samo im se ne treba smijati, imamo svoj put njega gledati ostalo nas ne treba interesiratiOsmaDolazi je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:55“Mi nikad nikakvu garanciju nemamo hoćemo li zaraditi svoje pare. Pa neće niko bez para da igra. Pa tu su grbove ljubili, a za 100 eura su otišli u drugi klub. Naš igrački kadar je sastavljen ‘s brda s dola’, jer nema, neće niko da dođe za 800 maraka. I šta sad neko očekuje da ja njega nešto pritiščem, a on možda nema hljeba da jede."
Gospodin na izdisaju.

Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 16 gostiju.