A realno umjesto koga da ga zove ? Imaš 5 stopera ispred njega.HankMoody je napisao/la:Starter i večeras, možda bi Prosinečki mogao razmisliti i o pozivu za iduće utakmice.
Dario Đumić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dario Đumić
Vranješa očito planira koristiti na beku, tako da ispred njega imaš Zukanovića, Šunjića i Bičakčića. Ne vjerujem da je Memišević ispred jer ga od Bugarske nije zvao.jasmin10 je napisao/la:A realno umjesto koga da ga zove ? Imaš 5 stopera ispred njega.HankMoody je napisao/la:Starter i večeras, možda bi Prosinečki mogao razmisliti i o pozivu za iduće utakmice.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Bazinga12345
- Kontakt:
Sumnjam da ce Robi Vranjesa koristiti na beku i dalje, i sam je rekao da ga je protiv Sjeverne Irske uvrstio u prvih 11 zbog skok igre.
Zukanovic, Sunjic, Bicakcic i Vranjes, sasvim dovoljan broj stopera.
Memisevic i Đumić mogu uletiti na spisak u slučaju povreda ili suspenzija...
Zukanovic, Sunjic, Bicakcic i Vranjes, sasvim dovoljan broj stopera.
Memisevic i Đumić mogu uletiti na spisak u slučaju povreda ili suspenzija...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Greška je pored onakvog Todorovića na beku koristiti Vranješa. Lično ne bih zvao Đumića, jer ništa ne nudi što već nemamo.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
evo ozljedi se Todorović, možda sad bude zvao dodatnog stopera, mada ja ne bi Đumića jer je isti tip igrača kao Šunjić...a Toni je u odličnoj formi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Bazinga12345
- Kontakt:
Potpisao za Twente. Nije neki tim ali bi bar trebao biti standardan.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Starter je danas protiv bivšeg kluba Utrecht, vodi za 1-0 i zasluzio je poziv za naredni utakmice zajedno sa Mihojevica!
Jarane bio je starter ali je los bio utakmicu prije toga bio klasa ... radi toga nije vise u utrechtu poluvreme odigra fantasticno a drugo se izgubi
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Danas je zamijenjen u 40. minuti nakon što su primili dva gola protiv drugoligaša.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Strijelac protiv Dynamo Dresden za 1-0
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne vidim zasto neko ko u svojoj 31. godini igra za Sandhausen ima svoju temu
Don't believe the hype.
ko ti je kriv sto si corav:-)akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:41ne vidim zasto neko ko u svojoj 31. godini igra za Sandhausen ima svoju temu
ne vidim ni ja kako neko iz portugalskog sandhausena igra u prvih 11 repke, ali sta mogu:-)
solidan igrac, moze pomoci po potrebi, cak vise...
za milicevica je ahmedhodzic:-)
Kad može Dubljević koji je klupiran u Cvajti ili zatitraš iz Nacionala, što ne i Dario.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 13:41ne vidim zasto neko ko u svojoj 31. godini igra za Sandhausen ima svoju temu
- akisarajevo92
- Kontakt:
Danilovic je makar mlad
zato sam naglasio da je ovaj u 31. godini i igra za fenjerasa u njemackoj drugoj ligi, njegovi vozovi da postane iole ozbiljniji igrac su prosli, posebno za reprezentativni fudbal
zato sam naglasio da je ovaj u 31. godini i igra za fenjerasa u njemackoj drugoj ligi, njegovi vozovi da postane iole ozbiljniji igrac su prosli, posebno za reprezentativni fudbal
Don't believe the hype.
ne bih ja podcijenio njegove godine, njemacku cvajtu, niti rezultate fenjerasa od kada je on tu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:38Danilovic je makar mlad
a sta tek reci za vec spomenutu konkurenciju u liku i djelu 'hrvojeta' npr.
- akisarajevo92
- Kontakt:
od njega sam ocekivao vise, sjecam ga se jos dok je bio u Brondbyu, mislio sam da ce biti nesto od njega, cak je djelovao dobro u par utakmica reprezentacije, pa onaj gol protiv Belgije ali tu mu je bio kraj, sad je vec kasnobabino je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:40ne bih ja podcijenio njegove godine, njemacku cvajtu, niti rezultate fenjerasa od kada je on tu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 14:38Danilovic je makar mlad
a sta tek reci za vec spomenutu konkurenciju u liku i djelu 'hrvojeta' npr.
Don't believe the hype.
Đumić je doslovno sam od davljenika učinio Sandhausen klubom koji će bez problema opstati u 2. Bundesligi. Samo pogledajte rezultate i primljene golove ekipe prije i poslije njegovog dolaska. Ima itekako mjesta na spisku, ako ništa, kao zamjena za Hadžikadunića na toj poziciji srednjeg od tri stopera.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆