FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
OUT:
Merso
Bodul
Bagarić
Hebib
Oremuš
Cmiljanić
Dupovac
(Lazić, ne bi bilo lose ni da ostane ali sve po volji Aleksa)
Merso
Bodul
Bagarić
Hebib
Oremuš
Cmiljanić
Dupovac
(Lazić, ne bi bilo lose ni da ostane ali sve po volji Aleksa)
Evo Direktorica je odgovorila da nema vise Termina u 13:00h.

Samo vi tjerajte Bodula. Inače je lako naći takvog majstora da dođe u našu ligu
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Samo koji se "majstor" sjetio da kontejner za prodaju karata na jugozapadu premjesti ispred istoka ?
Mi smo od njeg imali par kola neke ljepote, poteza koji ne dobijaju utakmice već dižu publiku na noge. Naravno, riješio je par utakmica i samo lud mu se neće zahvaliti. Međutim, u dosta više njih je bio statičan, mahao rukama, galamio na sve oko sebe...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sta znaci majstor ? Mahati rukama ? Zabio gol konama pa dosta raje ga gotivi. Ok, hvala majstore, ne mogu reci da nije dobar gol bio. Ali, ne živi se od derbija i dobrog nastupa na istom. On od tog gola ne znam da je ista toliko dobro napravio, Avramovski je igrač kakav nama treba, strašan, jedan od najboljih veznjaka lige. Pressing - fenomenalan radi, pas igra odlična, odluke pravi kvalitetne i pravovremene, nije ga strah šutati, ali isto tako ne pretjeruje niti forsira šut samo da bi pokazao nešto.
Poselamio bi strucnjaka koji nas je uvjeravao da je Zakarić ubjedljivo bolji od ŠEJTANA

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Avramovski je najbolji igrač lige a Hebibovic najgori. Daleko.
A jest me brat razljutio kad nije odma pas poslao, mislim da je prije te situacije unišao u igru.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Cestitam
NEK MI NEKO ONJASNI ZASTO PROTIV RUDARA 6:0 samo 6 dana prije 1-1 protiv leotara koji je sa kvalitetom isti ko danasnji protivnik
NEK MI NEKO ONJASNI ZASTO PROTIV RUDARA 6:0 samo 6 dana prije 1-1 protiv leotara koji je sa kvalitetom isti ko danasnji protivnik
Da se ne lazemo, isto bi ono uradio i da je bilo 1:1 u 90-oj. Ograničen.
-
- Kontakt:
Prvi razloga je katastrofalan teren, drugi razlog je prelos sudija koji svojim neznanjem je ubio u pojam obje ekipe, treći razlog je zbir prva dva.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 10 apr 2022, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Mahao jer je igrao sa Ahmetovicem, Krletom, Bagaricem.. Stavi ga u prvih 11 sa Suljicem i Avramovskim pa ćeš vidjeti što je majstorGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 apr 2022, 16:56Sta znaci majstor ? Mahati rukama ? Zabio gol konama pa dosta raje ga gotivi. Ok, hvala majstore, ne mogu reci da nije dobar gol bio. Ali, ne živi se od derbija i dobrog nastupa na istom. On od tog gola ne znam da je ista toliko dobro napravio, Avramovski je igrač kakav nama treba, strašan, jedan od najboljih veznjaka lige. Pressing - fenomenalan radi, pas igra odlična, odluke pravi kvalitetne i pravovremene, nije ga strah šutati, ali isto tako ne pretjeruje niti forsira šut samo da bi pokazao nešto.
Poselamio bi strucnjaka koji nas je uvjeravao da je Zakarić ubjedljivo bolji od ŠEJTANA![]()
Teren danas odlican kad uzmes u obzir vremenske prilike. Ocito da se moze ocistiti i dovesti u red kad se hoce
Ove golčine koje zabija Mirzin mali u ligi može zabit još samo Zec i to je to. Ima u njemu talenta, tehnike, samo da poradi na fizičkoj spremi i ojača, dogodine može postat nosioc ove ekipe.
Fino je ovo danas bilo iako Rudar nije mjerilo. Ulazimo s dosta igrača u završnicu, konstantno se dupla po strani, to je ono što mi se jako sviđa. Suljić i Avramovski su nivo iznad ove lige, zajebavaju se.
Bagarića, Hebibovića nadam se da više neću gledati u prvoj postavi. Hamza je Luis Suarez za ovu lijenčinu.
Fino je ovo danas bilo iako Rudar nije mjerilo. Ulazimo s dosta igrača u završnicu, konstantno se dupla po strani, to je ono što mi se jako sviđa. Suljić i Avramovski su nivo iznad ove lige, zajebavaju se.

Bagarića, Hebibovića nadam se da više neću gledati u prvoj postavi. Hamza je Luis Suarez za ovu lijenčinu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ako ne zelimo da za Dala dobijemo ves masinu ili 0 km treba sa djetetom sjest dat mu 6 godina ugovor i fixsu klauzulu 900 k€ ako nece sklonut ga dat drugom djetetu sansu biznis je biznis
Gledam danas Dala i razmisljam. Mislim da nema kluba na svijetu da ima navijace koji su nestrpljivi ili bez sabura kao mi.
Toliko smo igraca rastjerali da su progledali tek kad su otisli u novu sredinu.
Hajde sto im ne dajemo sansu ni vrijeme, nego puni smo
kojekakvih zavjera koje nemaju veze sa zdravim razumom.
Nadam se da se pepelom posipaju svi oni koji su momka popljuvali, a i babu mu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imamo sad proširen igrački kadar, imamo puno igrača. Trako, Buljubašić i Irfan Ramić će sljedeće sezone biti standardni prvotimci, to je naš plan. Paralelno razvijamo mlade igrače i pravimo dobre rezultate. Od iduće godine će svi ti mladi igrači biti standardni prvotimci, kazao je nakon utakmice trener Sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Definitivno smo najgora sorta do mjere gadenja kad je u pitanju futbalsko znanje i kritika istog ali apsolutno je da povratis kakve sve nazive koriste ljudi za sopstvene igrace koji nose bordo dres, pogotovo za one koji stvore lice legende pa i ove sa prezimenom legendi. Zato jesmo pogan nakaradan narod, zato kad nam treba sreca bog je i oduzme.emir79 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 17:32Gledam danas Dala i razmisljam. Mislim da nema kluba na svijetu da ima navijace koji su nestrpljivi ili bez sabura kao mi.
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj Bože, da tako i bude. Dosta vise orolunih staraca koji ne znaju osnove fudbala a kontaju, da su zvijezde.MortemHz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 17:33Imamo sad proširen igrački kadar, imamo puno igrača. Trako, Buljubašić i Irfan Ramić će sljedeće sezone biti standardni prvotimci, to je naš plan. Paralelno razvijamo mlade igrače i pravimo dobre rezultate. Od iduće godine će svi ti mladi igrači biti standardni prvotimci, kazao je nakon utakmice trener Sarajeva.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, amypitar, Austinpowers, benko21, bibula, boki86, bosnas_, dark44, gh0stHZ, Grk1234, Haksss, kanarinac, MaroonWhite1946, mire971, mnon46, MokraKifla, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pitaristok, SamoDaKazeem, sarajevo19461987, Tatamata1946, UltraSa46 i 175 gostiju.