Navijac si FKS a neznas ko je Ivan Grgic? Nase dijete iz nase akademije koji je otisao i igrao za Siroki Brijeg zadnjih godina i postao u-21 reprezentativac, sada je igrac Borca. Vrlo talentovan, nas i uz to U-21 igrac. Koji je to po tebi bolji izbor od Cavara? Slazem se za Cmiljanica, ali je dobar za back up. Bodul je svemirski brod za nasu ligu i kao takav ima mjesto, uz to nasih mladih igraci mogu puno uz njega sazriti i nauciti mnogo toga.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:04JeKo Grgić? Sta će nam Ćavar pored toliko boljih izbora koje mozemo dovesti ? Cmiljanic nam uopste ne treba. Bodul bespotreban.muhamedkonjic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 17:51Ja bih to ovako;SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑10 apr 2022, 16:35OUT:
Merso
Bodul
Bagarić
Hebib
Oremuš
Cmiljanić
Dupovac
(Lazić, ne bi bilo lose ni da ostane ali sve po volji Aleksa)
OUT
Hebibovic
Oremus
Dupovac
Sevelj
Palic
Secerovic
Salcin
Kobiljar
Bagaric
IN
Nukic
Brekalo
Grgic
Cavar
Mesic (Akademija)
Dervisagic (Posudba)
Kadar 2022/2023
25 igraca
G
Dizdarevic
Kanuric
Sahinovic
RB
Nukic
Sabanovic
CB
Grgic
Mujakic
Lazic
Trako
LB
Brekalo
Islamovic
CM
Kapic
Djokanovic
Ramic
Cavar
RW
Avramovski
Dervisagic
AM
Varesanovic
Bodul
LW
Suljic
Mesic
FW
Catakovic
Cmiljanic
Ahmetovic
Velkoski
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 10 apr 2022, 18:34, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Nukic je odlican, za Hebibovica je Dani Alves, koga bi ti to doveo na desnom beku umjesto Hebibovica?keli je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:22Jeko brekalomnon46 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:05Ma nukić ni u ludilumuhamedkonjic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 17:51
Ja bih to ovako;
OUT
Hebibovic
Oremus
Dupovac
Sevelj
Palic
Secerovic
Salcin
Kobiljar
Bagaric
IN
Nukic
Brekalo
Grgic
Cavar
Mesic (Akademija)
Dervisagic (Posudba)
Kadar 2022/2023
25 igraca
G
Dizdarevic
Kanuric
Sahinovic
RB
Nukic
Sabanovic
CB
Grgic
Mujakic
Lazic
Trako
LB
Brekalo
Islamovic
CM
Kapic
Djokanovic
Ramic
Cavar
RW
Avramovski
Dervisagic
AM
Varesanovic
Bodul
LW
Suljic
Mesic
FW
Catakovic
Cmiljanic
Ahmetovic
Velkoski![]()
Brekalo je lijevi bek Sirokog, vidim bas pratis nasu ligu. Momak je 19 godina i U-21 igrac je.
Glupa konstatacija. Bgm isto da moraš znati im i očeve i majke pa da si onda tek navijač Sarajeva.
I am coming
Nukić je glup igrač, malouman, ove sezone očajan, mrzi Sarajevo...muhamedkonjic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:32Nukic je odlican, za Hebibovica je Dani Alves, koga bi ti to doveo na desnom beku umjesto Hebibovica?
Brekalo je lijevi bek Sirokog, vidim bas pratis nasu ligu. Momak je 19 godina i U-21 igrac je.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Brekala ima koliko i Traorea u svijetu fudbala. Pratim nasu ligu ali nisam upratio nesto wow u tom momku.muhamedkonjic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:32Nukic je odlican, za Hebibovica je Dani Alves, koga bi ti to doveo na desnom beku umjesto Hebibovica?
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Kakav crni Grgić, pa niko ko prati ligu ga nikad ne bi preporučio Sarajevu.
-
- Kontakt:
Ok druze, ja sam ga gledao par puta, i meni se svidja- a da nebi imao talenta i obecavao nebi zaigrao za mladje uzraste Hrvatske.keli je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:38Brekala ima koliko i Traorea u svijetu fudbala. Pratim nasu ligu ali nisam upratio nesto wow u tom momku.muhamedkonjic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:32Nukic je odlican, za Hebibovica je Dani Alves, koga bi ti to doveo na desnom beku umjesto Hebibovica?
Inace nebi bio nezadovoljan ako bi mogli dovesti Burekovica, vidim da je slobodan.
Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 10 apr 2022, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nismo ga svi pljuvali, možemo se komotno vratiti u historiju postova pa čitati ko je šta pisao.spezial je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:26Joj forumskih eksperata eto sad su svi vidjeli skriveni talenat u Dalu, samo ga mirno cekali da eksplodira![]()
Svi su ga pljuvali do prije dvije tekme jer je bio ocajan, na derbiju je jedan od glavnih krivaca za poraz, i to je cinjenica, isto kao sto je cinjenica da je u zadnjim tekmama fantastican i da ima nade za njega.
Ne treba se zanositi jer je protiv dva fenjerasa zabio golove, cekamo ga u velikim tekmama, i nadamo se da ce nastaviti ovako.
A kako je tačno jedan od glavnih krivaca za poraz u derbiju, zato što je promašio šansu?

- napoleon72
- Kontakt:
Nema potrebe da pricamo o pojacanjima, ako je iko u klubu do sad odradio 100% dobar posao, to je Kepcija. Ne sumnjam da ce i na ljeto odradit dobar rok.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Da je bogdo najveci problem sto je promasio sansu, to se svakome moze desiti. Dal je bukvalno u prvom poluvremenu dok je tekma bila u egalu izgubio apsolutno svaku loptu koju je dobio, a u defanzivi je trcao ko muha bez glave, strana Heba-Dal je djelovala isto neka seoska ekipa, izgubljeno bez ikakvog smisla.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:43Nismo ga svi pljuvali, možemo se komotno vratiti u historiju postova pa čitati ko je šta pisao.spezial je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:26Joj forumskih eksperata eto sad su svi vidjeli skriveni talenat u Dalu, samo ga mirno cekali da eksplodira![]()
Svi su ga pljuvali do prije dvije tekme jer je bio ocajan, na derbiju je jedan od glavnih krivaca za poraz, i to je cinjenica, isto kao sto je cinjenica da je u zadnjim tekmama fantastican i da ima nade za njega.
Ne treba se zanositi jer je protiv dva fenjerasa zabio golove, cekamo ga u velikim tekmama, i nadamo se da ce nastaviti ovako.
A kako je tačno jedan od glavnih krivaca za poraz u derbiju, zato što je promašio šansu?![]()
Prva loša utakmica i Dal će biti ispljuvan ponovo.spezial je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:45Da je bogdo najveci problem sto je promasio sansu, to se svakome moze desiti. Dal je bukvalno u prvom poluvremenu dok je tekma bila u egalu izgubio apsolutno svaku loptu koju je dobio, a u defanzivi je trcao ko muha bez glave, strana Heba-Dal je djelovala isto neka seoska ekipa, izgubljeno bez ikakvog smisla.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:43Nismo ga svi pljuvali, možemo se komotno vratiti u historiju postova pa čitati ko je šta pisao.spezial je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:26Joj forumskih eksperata eto sad su svi vidjeli skriveni talenat u Dalu, samo ga mirno cekali da eksplodira![]()
A kako je tačno jedan od glavnih krivaca za poraz u derbiju, zato što je promašio šansu?![]()
-
- Kontakt:
A šta ako kroz to iskustvo, a i ta utakmica je za njega iskustvo i odrastanje, dobijemo jednog od najboljih igrača u ekipi? Je li vrijedilo?
Pitam ovo jer su nama svima puna usta mladih igrača, ali onda vidiš kako ih se gazi na svakom koraku. Ne govorim konkretno da ih ti gaziš, nego općenito.
Dakle, Dal je odigrao loš derbi (iako niko nije odigrao dobar derbi) i zato ga je trebalo odstraniti iz ekipe?
Pitam ovo jer su nama svima puna usta mladih igrača, ali onda vidiš kako ih se gazi na svakom koraku. Ne govorim konkretno da ih ti gaziš, nego općenito.
Dakle, Dal je odigrao loš derbi (iako niko nije odigrao dobar derbi) i zato ga je trebalo odstraniti iz ekipe?
Ma ja sam fakat protiv psovanja i agresivnog pljuvanja igraca, ali da treba kritikovati kad je neko los, po meni treba. Meni je Dal bio jedan od najlosijih nasih igraca do prije 2-3 utakmice, i to su mnogi i isticali. Vasoski ga je istrpio, i ocito se isplatilo, momak igra ko preporodjen. Zato je on trener i donosi odluke, a mi smo budale koje navijamo za ovaj klub i nose nas emocije, ali hvala bogu da se nista ne pitamo nego seruckamo samo po forumu.fks74 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:47Prva loša utakmica i Dal će biti ispljuvan ponovo.spezial je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:45Da je bogdo najveci problem sto je promasio sansu, to se svakome moze desiti. Dal je bukvalno u prvom poluvremenu dok je tekma bila u egalu izgubio apsolutno svaku loptu koju je dobio, a u defanzivi je trcao ko muha bez glave, strana Heba-Dal je djelovala isto neka seoska ekipa, izgubljeno bez ikakvog smisla.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:43
Nismo ga svi pljuvali, možemo se komotno vratiti u historiju postova pa čitati ko je šta pisao.
Ma kakvi brate, ako je to bila cijena koju je trebalo platiti, svaka cast, ja se nadam da ce on biti najbolji nas igrac u buducnosti. Naravno da ne treba ni odstranjivati niti posezati za slicnim metodama. Vasoski ga je istrpio i to bi se moglo isplatiti itekakoizdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:48A šta ako kroz to iskustvo, a i ta utakmica je za njega iskustvo i odrastanje, dobijemo jednog od najboljih igrača u ekipi? Je li vrijedilo?
Vidim pišete o Ivanu Grgiću, ali ja nisam siguran da on igra štopera, mislim da je greška na transfermarketa, do prije dvije godine je igrao na krilu i vezi, građen je nešto na fazon Dala i Tarika Ramića
-
- Kontakt:
Ma kakav štoper, jedino ako nije nešto friško prekomandovan. Igrao je veznog, i to je svojevremeno bio strašan vezni u svojoj dobnoj kategoriji, ali se polako počeo gubiti na prelasku u seniore Širokog. Malo je izrastao, nije više kao Dal, viši je dosta, ali svejedno ne mislim da je prešao na štopera.
-
- Kontakt:
Dobro ako je mozda jos prerano za njega moze se dovesti neko sto je iskusnji, kao naprimjer Dilaver iz Dinama, Katic iz Hajduka ili Marjanovic iz Gorice, ali oni su daleko skuplji od Grgica.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:39Kakav crni Grgić, pa niko ko prati ligu ga nikad ne bi preporučio Sarajevu.
To prvo dvoje su bas bajkemuhamedkonjic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:06Dobro ako je mozda jos prerano za njega moze se dovesti neko sto je iskusnji, kao naprimjer Dilaver iz Dinama, Katic iz Hajduka ili Marjanovic iz Gorice, ali oni su daleko skuplji od Grgica.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:39Kakav crni Grgić, pa niko ko prati ligu ga nikad ne bi preporučio Sarajevu.
-
- Kontakt:
Tacno je, igra zadnji vezni ali mislim da bi se mogao prekomandovati na stopera zbog njegov stil igre. Ako se ne slazete moze u vezi kada prodamo Djokanovica za masne pareizdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:05Ma kakav štoper, jedino ako nije nešto friško prekomandovan. Igrao je veznog, i to je svojevremeno bio strašan vezni u svojoj dobnoj kategoriji, ali se polako počeo gubiti na prelasku u seniore Širokog. Malo je izrastao, nije više kao Dal, viši je dosta, ali svejedno ne mislim da je prešao na štopera.

OUT:
Kanuric, Dupovac, Palic, Hebibovic, Bodul, Velkoski, Bagaric, Ahmetovic + Pidro(MLS) i Djokanovic(ako dodje kakva dobra ponuda).
Kanuric, Dupovac, Palic, Hebibovic, Bodul, Velkoski, Bagaric, Ahmetovic + Pidro(MLS) i Djokanovic(ako dodje kakva dobra ponuda).
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Naravno, ali onda neznam koga bi mogli dovesti da imalo valja. Mahmic, Serbecic? Mozda Vasoski iskopa nekog talentovanog makedoncaspezial je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:07To prvo dvoje su bas bajkemuhamedkonjic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:06Dobro ako je mozda jos prerano za njega moze se dovesti neko sto je iskusnji, kao naprimjer Dilaver iz Dinama, Katic iz Hajduka ili Marjanovic iz Gorice, ali oni su daleko skuplji od Grgica.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:39Kakav crni Grgić, pa niko ko prati ligu ga nikad ne bi preporučio Sarajevu.

Zadnja izmjena: muhamedkonjic, dana/u 10 apr 2022, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: endeende, HordasDolacMalta, keli, MaroonBjelave, misstianopenaldo, N3R3D, riki46 i 67 gostiju.