To je opet veći broj ljudi, nego što dođe vas da prati plastiku koja "sigurnim korakom korača u Evropu"Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:20Hvala na savjetu jer baš smo se opekli u Mostaru, morat ćemo biti oprezniji.WestSideTz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:41Hvala što brineš, Al mala sugestija da ne prelazite Ivan sedlo, klima hercegovačka otopi plastiku brže nego što treba, a kažu i za Semberski vjetar da je zeznut. Opet vi to iz iskustva bolje znate hehePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:38
Za sad sve po planu. Čvrsto držimo drugu poziciju i krupnim koracima koračamo ka Evropi.
Sta ima kod vas, jel bila novembarska plata?
Nego reci mi kakva je to taktika da se igračima duguje 6 plata a ulaz stavi 1 KM? I uzalud sto je marka oper dođe jedva 300 ljudi. Nikako mi ne ide u glavu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Ljudi pobjedili zadnjih put ja bio godinu mladjiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:20Hvala na savjetu jer baš smo se opekli u Mostaru, morat ćemo biti oprezniji.WestSideTz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:41Hvala što brineš, Al mala sugestija da ne prelazite Ivan sedlo, klima hercegovačka otopi plastiku brže nego što treba, a kažu i za Semberski vjetar da je zeznut. Opet vi to iz iskustva bolje znate hehePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:38
Za sad sve po planu. Čvrsto držimo drugu poziciju i krupnim koracima koračamo ka Evropi.
Sta ima kod vas, jel bila novembarska plata?
Nego reci mi kakva je to taktika da se igračima duguje 6 plata a ulaz stavi 1 KM? I uzalud sto je marka oper dođe jedva 300 ljudi. Nikako mi ne ide u glavu.
A opet nije toliko losa brojka
Respekt
A igra je jako losa

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
i ne mora da znaci da je rasulo. ako nemaju nekakva velika dugovanja, tj, ako porez i ostale namete drzavi isplacuju koliko toliko redovno, sledeca sezona moze biti stabilna. ili bar stabilnija od ove. jedna pobjeda i lakse ce disati.Convicts1988 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:56Sloboda ako se i spasi ove, iduće sezone će sigurno da leti iz lige ako se stvari u i oko kluba drastično ne promjene. Ovo kod njih je bas rasulo.
Znas sta smo mi pjevali navijacima Dinama iz Hercegovine
Cuvam ovce tamo vamo
I navijam za Dinamo
Uzivaj u HNL-u @Cesc ovdje ti nece biti promjene jedno 20 godina
Cuvam ovce tamo vamo
I navijam za Dinamo

Uzivaj u HNL-u @Cesc ovdje ti nece biti promjene jedno 20 godina
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Kod nas je uvijek bilo pravilo: Kad nema rezultata, ništa ne valja.vlakanje je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:23i ne mora da znaci da je rasulo. ako nemaju nekakva velika dugovanja, tj, ako porez i ostale namete drzavi isplacuju koliko toliko redovno, sledeca sezona moze biti stabilna. ili bar stabilnija od ove. jedna pobjeda i lakse ce disati.Convicts1988 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:56Sloboda ako se i spasi ove, iduće sezone će sigurno da leti iz lige ako se stvari u i oko kluba drastično ne promjene. Ovo kod njih je bas rasulo.
Niti smo u rasulu niti ćemo ispasti. Treba nam malo da se oporavimo od stratega žiže, i bit će to bolje.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- OldFashioned
- Kontakt:
Al' kakav je lik ovaj Alen Kurtalić, jedno desetak puta pokušava iznudit neke faule što u odbrani, što u napadu.
Sudac ga onako poprijeko gleda, imam dojam da bi mu najrađe šamarčinu zavalio.
Sudac ga onako poprijeko gleda, imam dojam da bi mu najrađe šamarčinu zavalio.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Fun fact: i pored svih belaja, od vrapčićana imamo boji međusobni skor ove sezone...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Finale Kupa,5 bodova iznad vas,ti se tješi sa boljim skorom haha
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- OldFashioned
- Kontakt:

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Vala, gdje onaj Žižović dodje tu trava ne raste...
-
- Kontakt:
Nije ni polovina mjeseca, vec imamo glupana mjeseca. Nagrada ide u Tuzlu

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa jeste veći za nekih 50tak.WestSideTz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:22To je opet veći broj ljudi, nego što dođe vas da prati plastiku koja "sigurnim korakom korača u Evropu"Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:20Hvala na savjetu jer baš smo se opekli u Mostaru, morat ćemo biti oprezniji.WestSideTz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:41
Hvala što brineš, Al mala sugestija da ne prelazite Ivan sedlo, klima hercegovačka otopi plastiku brže nego što treba, a kažu i za Semberski vjetar da je zeznut. Opet vi to iz iskustva bolje znate hehe
Mi smo svakako poznati jos uvijek da imamo malo navijača, ali čudno je za svetinju. Kazu svetinja = Tuzla, a na tribini 250 ljudi. Prođem gradom i vidim ima Tuzla mnogo više stanovnika, nikako se logika ne poklapa sa vašim pričama.
-
- Kontakt:
Igra? Koja igra? Pratio sam im poneku utakmicu ma tv i nisam vidio nikakvu igru.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:23Ljudi pobjedili zadnjih put ja bio godinu mladjiPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:20Hvala na savjetu jer baš smo se opekli u Mostaru, morat ćemo biti oprezniji.WestSideTz je napisao/la: ↑10 apr 2022, 19:41
Hvala što brineš, Al mala sugestija da ne prelazite Ivan sedlo, klima hercegovačka otopi plastiku brže nego što treba, a kažu i za Semberski vjetar da je zeznut. Opet vi to iz iskustva bolje znate hehe
A opet nije toliko losa brojka
Respekt
A igra je jako losa![]()
- Meraak1921
- Kontakt:
Rudar ispada uz Leotar ili Slobodu , Sloboda ce sljedece sezone vjerovatno ispasti ako se izvuku ove sezone, tolki kanton taj gore, nema ih 500 na stadionu, da ne govorim o Fukaricama
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.