znaci ponovno se komentator nece cuti kako treba il ce zvuk brzati nekoliko sekundi

bolje i da ne rade nego sto se brukaju kao nedavno za mec LP

Ne znam jesi li gledao sjajan prijenos El Clasica, ovdje se spominje jedan slučaj kada izdaju veze a rijetko se šta pohvali.
Nase Arene 234 su kopija Arena 123 Premium.forgempp je napisao/la: ↑10 apr 2022, 21:36Arena cini mi se pravi pritisak na BH Telecom ovim sve ucestalijim kasnim ukljucivanjem u utakmice ne bi li naši uzeli i te premium kanale i izvalili sto vise novca Vucicu.
Na slican fazon Eurosport radi npr tenis i obavezno se zakasni zbog reklama na pocetak gema i sve vise ljudi radi toga uzima njihovu ES Player pretplatu da gledaju sadrzaj u miru.
Vjeruj da neće, ACG i BH Telecom su u sjajnim odnosima. Prijenose Lige 1 financijski pomaže Telecom, saradnja kroz našu ligu, dosta njihovih kanala u ponudi itd. Vidi se i po reklamama, u prime time se stalno vrte Telecomovi spotovi. Zena i Dino više na Areni nego na Hayatu
Korisnik si anamo onih pa ne znaš šta je sve UM u mogućnosti (bila doduše), tj. nisi iskusio na vlastitoj koži.
Kec je imao NBA fakin Action u tom periodu. Sumnjam da Amere boli khurac hoće li yebena Arena pustit to prije utakmice.
Pa budi siguran da bi bilo. Jedino mi imamo 6 kanala, svi ostali su na 10+.a da je išlo na bilo kom drugom kanalu bilo bi uaaa nemamo to u BiH.
Što onda imaš potrebu da ih braniš konstantno? Jel se na nekoj temi spomenula Arena, eto tebe sa nekim opravdanjem kao da te neko citirao.Imate mail i društvene mreže pa uputite svoje žalbe, sigurno će se razmotriti sve. Prvi ja pišem i urgiram za sve što mi zasmeta
Normalno ti kašnjenje od 15-20 minuta? Pa ti stvarno nisi dobar.iako su mi ove stvari skroz normalne.
No shit. Ovo je nešto novo.Niko nije savršen.
1) Imat ćemo i to vrlo brzo, ovako niko nije oštećen za prijenos utakmice (bolje nego da je na AS6 išla u fullu tekma).messilla je napisao/la: ↑11 apr 2022, 00:58Pa budi siguran da bi bilo. Jedino mi imamo 6 kanala, svi ostali su na 10+.a da je išlo na bilo kom drugom kanalu bilo bi uaaa nemamo to u BiH.
Što onda imaš potrebu da ih braniš konstantno? Jel se na nekoj temi spomenula Arena, eto tebe kao da te neko citirao.Imate mail i društvene mreže pa uputite svoje žalbe, sigurno će se razmotriti sve. Prvi ja pišem i urgiram za sve što mi zasmeta
Normalno ti kašnjenje od 15-20 minuta? Pa ti stvarno nisi normalan.iako su mi ove stvari skroz normalne.
Prvi ću poslati primjedbu. Kad budu još dva premium kanala, najbolje da La Liga i Serie A idu isključivo na jednom kanalu. U Hrvatskoj su to AS4 i 6.
Šalji
Neko bi mogao biti napokon placen za svoje botovanje.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.