Ako se Djokanovic proda, mislim da bi bilo najbolje rijesenje gurati T. Ramica i prekomandovati malog Buljubasica u A-tim
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Advan Kadusic? Vidim da je slobodan, sta kazes za njega?mnon46 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:36Nukić je glup igrač, malouman, ove sezone očajan, mrzi Sarajevo...muhamedkonjic je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:32Nukic je odlican, za Hebibovica je Dani Alves, koga bi ti to doveo na desnom beku umjesto Hebibovica?
Brekalo je lijevi bek Sirokog, vidim bas pratis nasu ligu. Momak je 19 godina i U-21 igrac je.
Tarik Ramic je igrac nase buducnosti,svaku priliku koja mu se pruzi maksimalno koristi,napreduje iz dana u dan,ne libi se odmah osutati na gol,dobar pregled igre,dobro postavljanje,dribling...
Odusevljava me
Odusevljava me
-
- Kontakt:
Sta cemo mi bez nasega Pidre 

Uzivati

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikad bolji posao nisu odradili, odlično.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Meni je od svega najdraže što je Vasoski uvidio da je Varešanović top igrac, da ga samo treba drzati u prvih 11, da ce kad tad nadoći. Evo kad mi nismo vjerovali, on nam je vratio prvo protiv Posušja sa 2 gola, sad i protiv Rudara.
Pogotovo mi je drago sto je malog Ramića uveo, još i super gol zabio. Vasoski ako ispromoviše Traku i Buljubašića iduce sezone, aferim onda. Sablic kad je trebao stati iza Trake nakon kiksa u BL, on radi suprotno
E sad, Zrinjski. Bit će pravo yebeno, ali ja i dalje vjerujem da bi uz puno hrabrosti i malo sreće nekim cudom mogli pobjediti. Možda sam previše optimističan, ali..
Pogotovo mi je drago sto je malog Ramića uveo, još i super gol zabio. Vasoski ako ispromoviše Traku i Buljubašića iduce sezone, aferim onda. Sablic kad je trebao stati iza Trake nakon kiksa u BL, on radi suprotno

E sad, Zrinjski. Bit će pravo yebeno, ali ja i dalje vjerujem da bi uz puno hrabrosti i malo sreće nekim cudom mogli pobjediti. Možda sam previše optimističan, ali..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dobro ovo Mirzino mladunce, odavno ljepsi gol nisam vidio na nasem stadionu.
You are someone else I am still right here
Tatarov protiv bojca ne tako davno viđen
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Šta je pisalo na današnjoj paroli Hz, može li neko pojasniti
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Stop utakmicama u 13H!
Direktorica napisala dogovoreno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovaj Kaheem Pariss strašan igrač, sad zabio Celju. Obavezno ga probati dovesti na ljeto, taman bi mu platu mogli dati dobru, jer odose nam 3 ofanzivca.
Samo je pitanje koliku bi odstetu trazili ovi iz Kopera.
Samo je pitanje koliku bi odstetu trazili ovi iz Kopera.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A meni kao da je cijela vjecnost prosla od njegovog odlaska

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Dal moze iduci 5 ovako odigrati pojedinci ce reci ok super al nije to nesto. I onda kad odigra dvije loše bit ce Mirzin mali ne zna hodati, guraju ga itd itd. To je naš mentalitet, predrasude. Bodul ce kod nas vazda biti magija a Dal Mirzin mali, kaže da je valjao igrao bi za Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, AvantiBL, badboy, boki86, Bordo10, bordospartanac, Devedesetka, greenwood, Hamagara, HyperOS, Kabinet1987, Kaunas, Kockoglavi, Komazec, laznokrilo, mire971, nedimmmm1337, Oerde, plisek, riki46, sekac, Serha, siroliver69, skank i 155 gostiju.