FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Haha jest krivo fasistickoj falangi zbog 0-4, da su mogli jos dva penala bi svirali
Al jesu bila sva tri cista ko suza
Al jesu bila sva tri cista ko suza
Džeri Drejk
Da nije uveo Lenglea bile bi ovo perfektne izmjene Xavija
Tri izmjene je nevjerovatno pogodio, sve tri donijele golove i pobjedu na kraju (Gavi, Pedri i Luk De Jong)

Auba priča Španski kao da 10 godina igra u La Ligi a Dembele ne može 2 rečenice sastaviti 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Majku ti **** i odbranu. Zamalo da retardi prodaju utakmicu. Ajde ono Garcijino može i proći kao nesreća, ali kakva su dva majmuna Dani i Lenglet. Ne znaš koji je gluplji penal.
Daniju se ne smije produžiti ugovor. On nakon onog crvenog protiv Atletica ništa odigrao nije. U odbrani ga nema, u napadu ne može nikog pogoditi centaršutem.
Lenglet ne smije više minute odigrati. Ja bih mu isplatio ove četiri godine ugovora samo da ga više ne gledam.
Luuk je zaslužio da ostane više nego Adama. Veliki gospodin i profesionalac.

Daniju se ne smije produžiti ugovor. On nakon onog crvenog protiv Atletica ništa odigrao nije. U odbrani ga nema, u napadu ne može nikog pogoditi centaršutem.
Lenglet ne smije više minute odigrati. Ja bih mu isplatio ove četiri godine ugovora samo da ga više ne gledam.
Luuk je zaslužio da ostane više nego Adama. Veliki gospodin i profesionalac.

Stara mu Španjolka.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
pa vidim nesto nije uredu, kontam lik juce dosao a razvaljuje jezik a znam da nikad nije igrao u Španiji

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
de jongaru obazezno ostaviti, sjajan dzoker igrac, malo igra al izuzetno ucinkovito, savrsen dzoker i igrac za plan b,
xavi pogadja s izmjenama zato sto ima kvaliteta na klupi, nabralo se neke sirine u ekipi, svako moze neki doprinos dati, jedino odbrana treba rekonstrukciju opsirniji, al radi se na tome, samo da ne ispuste azpilicuetu
xavi je cak i od parmaka garcie uspio napraviti pristojnog stopera, zadnjih nekoliko utakmica u kontinuitetu dobar, veceras isto, penal je cista nesreca i napucavanje u ruku.
ter stegen se isto vraca u vrhunsku formu, nico je slab, no za njega ima jos vremena, mozda xavi treba, da ga forsira ko buskecovu neku zamjenu, da ga pomalo jali na toj poziciji posto je pospor za ofanzivnije pozicije
xavi pogadja s izmjenama zato sto ima kvaliteta na klupi, nabralo se neke sirine u ekipi, svako moze neki doprinos dati, jedino odbrana treba rekonstrukciju opsirniji, al radi se na tome, samo da ne ispuste azpilicuetu
xavi je cak i od parmaka garcie uspio napraviti pristojnog stopera, zadnjih nekoliko utakmica u kontinuitetu dobar, veceras isto, penal je cista nesreca i napucavanje u ruku.
ter stegen se isto vraca u vrhunsku formu, nico je slab, no za njega ima jos vremena, mozda xavi treba, da ga forsira ko buskecovu neku zamjenu, da ga pomalo jali na toj poziciji posto je pospor za ofanzivnije pozicije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Dembele u zadnjih 8 utakmica u ligi 9 asistencija. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sad pročitah da nije bilo Luukovih golova (koji su donosili pobjede ili remije u zadnjim minutama) Barça bi trenutno bila na sedmoj poziciji.
U klubu trebaju ozbiljno razmisliti o njegovom ostanku.
U klubu trebaju ozbiljno razmisliti o njegovom ostanku.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
De Jong obavezno mora ostati, perverzija je kako igra glavom. Mislim da će Xavi i tražiti da ostane, ne možeš boljeg jokera naći.
Nabio je sebi cijenu sada, tražit će Sevilla solidnu odštetu.
Don't hate what you don't understand.
Ko bi rekao da ce se zahtijevati ostanak Luka 
Vidite da je Koeman imao nos

Vidite da je Koeman imao nos

⚽FK Garaže⚽
meni je de jongara uvijek bio drag igrac, dvaput mi je golovima u holandiji donio lijepe novce na kladionici, a vidjelo se i prije da je kvalitetan gol igrac
da je pep imao jednog takvog ne bi uzeo samo dvije lige prvaka s barcom, nego vjerovatno sve cetiri
da je pep imao jednog takvog ne bi uzeo samo dvije lige prvaka s barcom, nego vjerovatno sve cetiri
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
P(j)anić se izgleda vraća. Nadati se da će uspjeti da njega uvale nekom. Ugovor mu ističe 2024 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sa Xavijem nekolicina igraca igra preporodjeno, zasto to ne bi bio slucaj i sa Pjanicem!?
Volim te Bosno!!!
Jer je Pjanić prn'o u fenjer i nema motiva da igra na vrhunskom nivou više.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.