FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Dokle će Schalke dogurati u EL?

Neće proći grupnu fazu
5
9%
1/16 finala
4
7%
1/8 finala
10
18%
1/4 finala
10
18%
1/2 finala
3
5%
Finale
2
4%
Schalke osvaja titulu!
22
39%

Ukupno glasova: 56

Klopp
Kontakt:

Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Post Postao/la Klopp » 04 feb 2011, 23:52

Usudicu se reci trenutno najbolji golman na svijetu. Ne vidim nikog ispred njega trenutno.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 feb 2011, 00:04

Omerbavarac je napisao/la:Neuer. :o
Zivotinja ostaje zivotinja. :D

Dabogda vi njega prodali u Bavarsku. :P
Dabogda ti jezik prigrizo. :P
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 05 feb 2011, 01:02

0:0.
Ne sjećam se kad sam posljednji put vidio ovaj rezultat u derbiju. U prvom poluvremenu je Dortmund bio puno bolji a u drugom smo mi za nijansu bili bolji. No, dobro. Doofmund koristio svoje najjače oružja tj. kupiti poklone koje im nudi protivnička odbrana a mi ove sezone to vrlo često činimo. Ipak, na golu se nalazi Manuel Neuer pa i nije baš tako jednostavno loptu tabiti u mrežu. Pravo ih panika hvata kad izađu pred Neuera. Čudno mi je samo kako žuti nisu mnogo uradili iz prekida koje je njihovo najjače oružje, a opet naše najslabije tj. jako mnogo golova primamo iz kornera (ne mogu se sjetiti koje za ovo rekao antifudbal :mrgreen: ).
Samo kad se prisjetim kvazistručnjaka koji su bili mišljena da je Adler bolji od Neuera i da njemu pripada budućnost na golu elfa, automatski se počinjem nekontrolisano smijati ha ha ha. ;)
Da ostanemo pri derbiju. U zadnjih 12 godina Dortmund je samo jednom pobijedio na svom terene. Ovo dovoljno govori koliko smo u posljednjoj deceniji dominantni u najvažnijim utakmicama oba kluba. :lol:
Znam, mnogi će reći da je ta jedna pobjeda i najslađa za žute jer misle da su nam "oni uzeli titulu". Očito su ti likovi skoro počeli pratiti BL pa se te sezone i ne sjećaju. :oops:
Da je drugačije, znali bi kako se raznijalo 34 kolo te sezone 2006/07. Prema tome, samo mogu reći.. :arrow: :lol:
Posebno se naš "stručnjak" i "navijač" Hamburga ističe postavljanjem tog video zapisa na ovom forumu. K'o da on ima ikakve veze sa ovim. No, opet, dobro, on je onaj isti koji je tvrdio da HSV, pored Bayerna, ima najjači igrački sastav u junguzligi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Opet ja skrenu sa teme. :oops: Statistika u ovom derbiju u BL, tj. od 1963., je izjadbačena (27-24-27)
Gledajući od 1995 (kada se počelo za pobjedu davati tri boda) mi imamo više uspjeha (11p-14n-7i)
Ukupna statistika, koja obuhvata utakmice od 1925 i susreti u ostalim takmičenjima, ja opet na strani boljeg kluba:
Od odigranih 133 utakmice, Schalke je slavio 53 puta, neriješeno je bilo u 34 susreta a Zecken su slavili u 46 susreta. Gol zalika je +56 u našu korist (260:204).

Obzirom da Dortmund nije slavio u ovoj utakmici čudi me kako nisu napravili naki skandal ili se nisu, iz ko zna kojeg razloga, opet nešto žalili. Uvijek se prisjetim prošle sezone kada su lažima i optužbama pokazali svoje pravo lice:
[youtube][/youtube]

Svaka čast našim navijačima, njih šakica je više i bolje navijalo nego DortmundoFci. Tokom čitave utakmice su bili glasni a posljednjih 20 minuta su pjevali BvB hurrensöhne a ovi jadovi ništa da odgovore. :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 05 feb 2011, 01:27

U prvom poluvremenu je Dortmund bio puno bolji a u drugom smo mi za nijansu bili bolji
:lol: Jesi li to ti Saša? :? :lol:
No, dobro. Doofmund koristio svoje najjače oružja tj. kupiti poklone koje im nudi protivnička odbrana a mi ove sezone to vrlo često činimo.
Ti kontra cilog Splita!! :?
Čudno mi je samo kako žuti nisu mnogo uradili iz prekida koje je njihovo najjače oružje, a opet naše najslabije tj. jako mnogo golova primamo iz kornera (ne mogu se sjetiti koje za ovo rekao antifudbal :mrgreen: ).
Opet on udario po hitovima pokojnog Dine. :?
Znam, mnogi će reći da je ta jedna pobjeda i najslađa za žute jer misle da su nam "oni uzeli titulu". Očito su ti likovi skoro počeli pratiti BL pa se te sezone i ne sjećaju. :oops:
Da je drugačije, znali bi kako se raznijalo 34 kolo te sezone 2006/07.
Titula i Rudari???? :lol: :lol: Upravu si za ovo :arrow: Ne može ti neko uzet nešto što nemaš!
Statistika u ovom derbiju u BL, tj. od 1963., je izjadbačena (27-24-27)
Ma ko te pita za međusobni. Pogledaš u vitrinu i vidiš ko je ko. :lol:
koja obuhvata utakmice od 1925 i susreti u ostalim takmičenjima,
Nećemo o Hićinoj omladini i vašim ''pobjedama'' u tom vaktu. :lol:
ja opet na strani boljeg kluba
Ja ti opet ka'em: vitrina! :!: :mrgreen:
Obzirom da Dortmund nije slavio u ovoj utakmici čudi me kako nisu napravili naki skandal ili se nisu, iz ko zna kojeg razloga, opet nešto žalili
Mala je sudijska nadoknada bila ovog puta. :lol:
Svaka čast našim navijačima, njih šakica je više i bolje navijalo nego DortmundoFci. Tokom čitave utakmice su bili glasni a posljednjih 20 minuta su pjevali BvB hurrensöhne a ovi jadovi ništa da odgovore. :lol: :lol:
Ja druge stvari čuo. 8-) Zapitam se jesmo l' gledali istu tekmu. :?
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 05 feb 2011, 01:38

Hihihi jesam nekoga naljutio. :lol: :lol:
Spominješ vitrine znači. Onda navijaš za pogrešan klub. Navijaj za.................

slika

Ostalo je nepotrebno komentarisati. :!:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 05 feb 2011, 01:47

Hihihi jesam nekoga naljutio. :lol: :lol:
Gdje ćeš me naljutit bre? :mrgreen: Jbga, derbi je u pitanju, moraju se ''okršaji'' voditi i na drugim poljima. :lol:
Spominješ vitrine znači. Onda navijaš za pogrešan klub.
Ni u kom slučaju. Možda je to kod tebe slučaj. :lol: U širokom izboru stvari koje mogu da ti nabijem na nos , to mi prvo pade na pamet. Može li ovako :arrow: Prvi smo na tabeli, vi u sredini, razvalili vas u derbijima, pogodili 4-5 puta aluminijum, stvorili u obe tekme po tucet mrtvih šansi, poništili nam čist gol u prvom derbiju, a vi nam stvorili 2 šanse i dali gol nakon prekida. :lol:
Ostalo je nepotrebno komentarisati. :!:
Slažem se! 8-)

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 05 feb 2011, 02:00

Pa samo ti nabijaj. Ja sam već čestitao na tituli. Nemam ja nikakvih problema sa stanjem kakvo je ali brate mi smo, što se tiče derbija, bolji.
Imao bih sad puno toga napisati ali bojim se da će to samo nabijati tenzije pa će se onda javiti još neko treći pa i četvrti itd. Ionako te nisam baš najbolje dočekao na ovom forumu. :lol:
Zadnja izmjena: Zdena04, dana/u 05 feb 2011, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 05 feb 2011, 02:08

Zdena04 je napisao/la:Pa samo ti nabijaj. Ja sam već čestitao na tituli. Nemam ja nikakvih problema sa stanjem kakvo je ali brate mi smo, što se tiče derbija, bolji.
Imao bih sad puno toga napisati ali bojim se da će to samo nabijati tenzije pa će se onda javiti još neko treći pa i četvrti itd. Ionako da nisam baš najbolje dočekao na ovom forumu. :lol:
Te vaše pobjede do kraja Hićinog režima imaju važnost za mene kao i njegov književni doprinos (MK) za svjetsku kulturnu baštinu.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 05 feb 2011, 02:12

Hare_BvB je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:Pa samo ti nabijaj. Ja sam već čestitao na tituli. Nemam ja nikakvih problema sa stanjem kakvo je ali brate mi smo, što se tiče derbija, bolji.
Imao bih sad puno toga napisati ali bojim se da će to samo nabijati tenzije pa će se onda javiti još neko treći pa i četvrti itd. Ionako da nisam baš najbolje dočekao na ovom forumu. :lol:
Te vaše pobjede do kraja Hićinog režima imaju važnost za mene kao i njegov književni doprinos (MK) za svjetsku kulturnu baštinu.
E jbg sad. Pa uzmi onda u obzir period otkad si počeo navijati za pčelice pa do danas. Ja sam navijač od 1995 i imam samo dobre uspomene. 8-)

P.S. Za nas anticioniste je Mein Kampf prava stvar. :lol:
Šala mala.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 05 feb 2011, 02:28

Zdena04 je napisao/la:E jbg sad. Pa uzmi onda u obzir period otkad si počeo navijati za pčelice pa do danas. Ja sam navijač od 1995 i imam samo dobre uspomene. 8-)
Čim je došla struja!!! :lol: I ja sam od '95 ( BVB-Juve 1-3 u LP, grupna faza). Imamo svi mi nekih finih uspomena iz derbija. :mrgreen:

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 feb 2011, 10:31

Hare poz te pčelica Maja kaže ti da čuvaš jaja.Mi zato od vremena gospona Hiće ispaštamo i previše,koliko smo mi samo titula sami sebi oduzeli.Da je ovaj kup osvojiti samo teško pored Bayerna.Zdena šta je sa Farfanom i njegovim prelaskom u Wolfsburg ništa mi nije jasno.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 feb 2011, 12:14

Hamo je napisao/la:Hare poz te pčelica Maja kaže ti da čuvaš jaja.Mi zato od vremena gospona Hiće ispaštamo i previše,koliko smo mi samo titula sami sebi oduzeli.Da je ovaj kup osvojiti samo teško pored Bayerna.Zdena šta je sa Farfanom i njegovim prelaskom u Wolfsburg ništa mi nije jasno.
Evo ja cu ti reci. Nema nista od prelaska. Navodno je Schalke prihvatio ponudu Vukova, ali se Farfan nije mogao dogovoriti oko plate, tako da su pregovori propali.
Trazio cova puno kesa. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 05 feb 2011, 12:18

Koliko sam ja shvatio on je tražio previše od Wolfsburga ali i zahtjevao je da mu Schalke isplati još onoliko koliko bi zaradio do kraja ugovora. :lol:

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 05 feb 2011, 13:37

Zdena04 je napisao/la:Koliko sam ja shvatio on je tražio previše od Wolfsburga ali i zahtjevao je da mu Schalke isplati još onoliko koliko bi zaradio do kraja ugovora. :lol:
Hvala Omere. :D Zdena jel se Farfonja drogira :?: :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 05 feb 2011, 20:31

Klopp je napisao/la:Usudicu se reci trenutno najbolji golman na svijetu. Ne vidim nikog ispred njega trenutno.

Nemoj tako ima ipak Casilas ali ubrzo ce ga Neuer stici ...
BvB Echte Liebe !!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 06 feb 2011, 15:47

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/uni ... uera/51325 Kakve su šanse da ga zadržimo :?: Ako već bude išao iz S 04 neka ne ide među Kobasičare(barem to). :(

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 feb 2011, 01:24

Hamo je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/uni ... uera/51325 Kakve su šanse da ga zadržimo :?: Ako već bude išao iz S 04 neka ne ide među Kobasičare(barem to). :(
Ako izborite Evropu zadrzacete ga, ako ne, ode on kako ti kazes u Kobasicare. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 feb 2011, 23:09

Omerbavarac je napisao/la:
Hamo je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/uni ... uera/51325 Kakve su šanse da ga zadržimo :?: Ako već bude išao iz S 04 neka ne ide među Kobasičare(barem to). :(
Ako izborite Evropu zadrzacete ga, ako ne, ode on kako ti kazes u Kobasicare. :D
Nadati se Europi. :D

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 10 feb 2011, 21:34

Naš Mago se odličio na jedan vrlo mudar potez, odlučio je malo više komunicira sa nama navijačima našeg omiljenog kluba. Nas u BiH nije mnogo ali ko želi neka se priključi i postavi svoja pitanja, komentar isl.

http://www.facebook.com/home.php#!/f.magath

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 11 feb 2011, 06:19

nevidim gdje se pitanja postavljaju?

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.