FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Samo da ne promjene trenera onda se mozemo necem nadat.
Kad smo kod Drine, nekako mi izgleda malo fizički razvijeniji na terenu u odnosu na jesen, kao da je malo napredovao u tom smislu. Jesenas je baš kao dijete izgledao u odnosu na druge igrače, moguće da je malo poradio na tijelu ili mi se čini.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma kod njih je rasulo živo, gore nego kod nas. Bivši igrači bili pronašli neke Mađare čini mi se koji bi preko njih ušli u klub, ovi bi se rasporedili u skupštinu i druge organe kluba. Mislim da su tri sjednice skupštine odgođene. Zadnja je trebala biti 30.3 pa je i ta odgođena. Očigledno im neko ne želi dobro.
Ali opet pored svega kao da gledam da ćemo i do boda jedva doći. Nadam se da griješim.
mosa lošmi stićko tit-ula!
https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-fk- ... nja/47661/
Evo detaljnije o ciframa, licenci i slicno.
800k otprilike nam je dug prema igracima i uposlenicima i sadasnjim i bivsim, a bio je preko 1,2 miliona KM.Zahvaljujući akciji učlanjenja navijača, ostvarenju prihoda od sponzorstava i ulaznica Klub je uspio izmiriti dio ukupnih obaveza. Zajedno sa odricanjem dijela potraživanja bivših i sadašnjih uposlenika, FK Željezničar je značajno (za 30%) smanjio svoja dugovanja prema igračima, sadašnjim i bivšim uposlenicima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bravo za transparentnost. Zna li se ko nije oprostio dugovanja? 

Koliko hučke.,galame,pregovora,navijačkih akcija,.a dug još uvijek skoro pa milionče...
Blazevic ili Malic na lijevom beku? 

-
- Kontakt:
Realno da se zalediš, samo igracki kadar i uposlenici, a sta je sa ostalim dugovima?! Ovi ce dugovi biti izmireni nikada, mac nad glavom koji ti u svakom trenutku moze glavu skinuti. Yebote sta uradise od kluba, da se licenci radujes ko tituliLjoZee je napisao/la: ↑10 apr 2022, 20:50https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-fk- ... nja/47661/
800k otprilike nam je dug prema igracima i uposlenicima i sadasnjim i bivsim, a bio je preko 1,2 miliona KM.Zahvaljujući akciji učlanjenja navijača, ostvarenju prihoda od sponzorstava i ulaznica Klub je uspio izmiriti dio ukupnih obaveza. Zajedno sa odricanjem dijela potraživanja bivših i sadašnjih uposlenika, FK Željezničar je značajno (za 30%) smanjio svoja dugovanja prema igračima, sadašnjim i bivšim uposlenicima.
Bile su dvije navijacke akcije, jedna je clanske karte(klub ima skoro 12 hiljada aktivnih clanova) a druga akcija su bile karte za derbi i u te dvije akcije skupilo se ukupno cca 400 hiljada KM), sto znaci da je dug sa cca milion i dvjesto hiljada KM pao na cca 800 hiljada.
Ono sto je najbitnije je to da je klub uradio sve sto treba da bi dobio licencu za narednu sezonu jer se klub dogovorio sa svima kojima se duguje novac..
Tako su rekli onomad i za uplatnicu, pa znamo kako je to zavrsilo. Dvije ovce im ne bi povjerio da cuvajuBrkooo je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:07Bile su dvije navijacke akcije, jedna je clanske karte(klub ima skoro 12 hiljada aktivnih clanova) a druga akcija su bile karte za derbi i u te dvije akcije skupilo se ukupno cca 400 hiljada KM), sto znaci da je dug sa cca milion i dvjesto hiljada KM pao na cca 800 hiljada.
Ono sto je najbitnije je to da je klub uradio sve sto treba da bi dobio licencu za narednu sezonu jer se klub dogovorio sa svima kojima se duguje novac..
Kakve veze ovi sad imaju sa tadasnjom upravom?Bradao1 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:26Tako su rekli onomad i za uplatnicu, pa znamo kako je to zavrsilo. Dvije ovce im ne bi povjerio da cuvajuBrkooo je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:07Bile su dvije navijacke akcije, jedna je clanske karte(klub ima skoro 12 hiljada aktivnih clanova) a druga akcija su bile karte za derbi i u te dvije akcije skupilo se ukupno cca 400 hiljada KM), sto znaci da je dug sa cca milion i dvjesto hiljada KM pao na cca 800 hiljada.
Ma nemaju nista, znam, ali nije ni njihovo maslo za ramazana. Sad trebaju maheri, ovi su prilicno bezidejniMrkiMedo je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:48Kakve veze ovi sad imaju sa tadasnjom upravom?Bradao1 je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:26Tako su rekli onomad i za uplatnicu, pa znamo kako je to zavrsilo. Dvije ovce im ne bi povjerio da cuvajuBrkooo je napisao/la: ↑10 apr 2022, 22:07
Bile su dvije navijacke akcije, jedna je clanske karte(klub ima skoro 12 hiljada aktivnih clanova) a druga akcija su bile karte za derbi i u te dvije akcije skupilo se ukupno cca 400 hiljada KM), sto znaci da je dug sa cca milion i dvjesto hiljada KM pao na cca 800 hiljada.
Stvarno svaka cast kako su ovo uspjeli. Drugi skupili lovu za njih a oni samo poplacali. Lavovski posao uprave nema sta. 

Sa zvanicne
"Sve što je bilo do Kluba je urađeno, a sada čekamo odluku Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH."
Raja meni ovo izgleda kao da nismo sigurni za licencu??
"Sve što je bilo do Kluba je urađeno, a sada čekamo odluku Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH."
Raja meni ovo izgleda kao da nismo sigurni za licencu??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
Obavljen razgovor sa preko 100 osoba.
Stavite sebe u situaciju da morate moliti i kumiti 100 osoba da potpisu prolongiranje i slicne stvari, a svjesni ste da samo jednim odbijanjem sve pada u vodu.
Svaka cast upravi koja se uhvatila u kostac sa ovim problemom koji je naslijedila.
Kad kazete lahko je poplacati i to je sve, treba prvo steci povjerenje da na raspolaganju imas 400 000 KM.
Samo nastavite jako i TRANSPARENTNO
Stavite sebe u situaciju da morate moliti i kumiti 100 osoba da potpisu prolongiranje i slicne stvari, a svjesni ste da samo jednim odbijanjem sve pada u vodu.
Svaka cast upravi koja se uhvatila u kostac sa ovim problemom koji je naslijedila.
Kad kazete lahko je poplacati i to je sve, treba prvo steci povjerenje da na raspolaganju imas 400 000 KM.
Samo nastavite jako i TRANSPARENTNO
- NerminFatic
- Kontakt:
Dakle, samo prodaja Amira i(li) nekog drugog igraca bi mogla anulirati ovaj dug. Nadati se, sta drugo...

Baš je Oro i ona mala imaju kredibilitet kod navijača pa njima vjeruju,nema sta.
Navijači su uplatilili jer znaju kakva je situacija i da je bilo ko rekao da treba to bi svako opet uradio. Ja sam dao, i dat ću opet kad god ko god bio u upravi.
Pored tog posla razgovora.s 100 ljudi,postoji posao da osigura pare za klub, a lako trošiti pare kad neko drugi donira.
Neka transparentno napišu koliko su novca obezbjedili bez prihoda od karata,članskih i donacija.
Vidjet ćemo sad kad se potroše ove pare šta ce da bude. Koje vi provale pisete

- lijevapolutka
- Kontakt:
otiđi i pokaži im kako treba raditiHulahopka je napisao/la: ↑11 apr 2022, 11:15![]()
Baš je Oro i ona mala imaju kredibilitet kod navijača pa njima vjeruju,nema sta.
Navijači su uplatilili jer znaju kakva je situacija i da je bilo ko rekao da treba to bi svako opet uradio. Ja sam dao, i dat ću opet kad god ko god bio u upravi.
Pored tog posla razgovora.s 100 ljudi,postoji posao da osigura pare za klub, a lako trošiti pare kad neko drugi donira.
Neka transparentno napišu koliko su novca obezbjedili bez prihoda od karata,članskih i donacija.
Vidjet ćemo sad kad se potroše ove pare šta ce da bude. Koje vi provale pisete![]()
moSa ljoŽe
Ma više ja ovako uradim za klub nego oni. Članska,godišnja,karta dva put mjesečno,desetogodišnja,ma vjeruj više. Pitanje ima li ih dvoje desetogodisnje u klubu trenutno.lijevapolutka je napisao/la: ↑11 apr 2022, 11:25otiđi i pokaži im kako treba raditiHulahopka je napisao/la: ↑11 apr 2022, 11:15![]()
Vidjet ćemo sad kad se potroše ove pare šta ce da bude. Koje vi provale pisete![]()

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, drzgemboadislic, kontra, Levin i 38 gostiju.