Oni su poslali zahtjev da igraju u Konjicu a ako to ne uspije onda Grbavica iako su mogli prijaviti Vrapčiće što bi njima bilo i lakše
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A ne znam sto bi im se izlazilo.u susret da igraju u Konjicu, pa prije par godina je Tosk morao igrati u Zenici protiv širokog, a isto prva liga i minimalni uslovi na stadionu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 apr 2022, 18:44Rece onaj novinar na O kanal da ce im ipak vjerovatno pustiti da se igra u Konjicu
Ako su planirali kao back up opciju Vrapcice umjesto Grbavice onda bolje da se igra u Konjicu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Treba grbavicu puniti, ako si za tu opciju?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Ma cim je Mandic objavio onu sliku s Papetom znao sam da od njega nema nista. Al haj, meni je bolji od zsks pa kakav god da je.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Vidim ovdje se već skidaju gace za utakmicu u subotu
Posto vidim da si blizak gore pomenutoj porodici, reci mi koliko clanova iste je trenutno clan kluba ?!Cokituki je napisao/la: ↑11 apr 2022, 16:42Ne znam sta je gore zvati legendu kluba iz znacajne bordo porodice pogrdim imenom brisanjem slova H ili prizivati ga da ikada vise bude nas trener.
Ima drugih konkretnijih i mnogo bolji nacina kako moze pridonjeti klubu zaraditi platu i biti u bordo porodici.
Svi ga nabili nogom pa bi opet zaradjivao platu i bio dio bordo porodice,a ?! Daleko mu kuca od nase, trenerski prosjek, moralna nula i ljudska gnjida !

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
eno mu zvezda pa nek tamo zaradjuje platuNazorUso je napisao/la: ↑11 apr 2022, 21:04Posto vidim da si blizak gore pomenutoj porodici, reci mi koliko clanova iste je trenutno clan kluba ?!Cokituki je napisao/la: ↑11 apr 2022, 16:42Ne znam sta je gore zvati legendu kluba iz znacajne bordo porodice pogrdim imenom brisanjem slova H ili prizivati ga da ikada vise bude nas trener.
Ima drugih konkretnijih i mnogo bolji nacina kako moze pridonjeti klubu zaraditi platu i biti u bordo porodici.
Svi ga nabili nogom pa bi opet zaradjivao platu i bio dio bordo porodice,a ?! Daleko mu kuca od nase, trenerski prosjek, moralna nula i ljudska gnjida !![]()

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
On bi tamo otisao iz ljubavi. Oni su njegovi bre ❤benko21 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 21:20eno mu zvezda pa nek tamo zaradjuje platuNazorUso je napisao/la: ↑11 apr 2022, 21:04Posto vidim da si blizak gore pomenutoj porodici, reci mi koliko clanova iste je trenutno clan kluba ?!Cokituki je napisao/la: ↑11 apr 2022, 16:42Ne znam sta je gore zvati legendu kluba iz znacajne bordo porodice pogrdim imenom brisanjem slova H ili prizivati ga da ikada vise bude nas trener.
Svi ga nabili nogom pa bi opet zaradjivao platu i bio dio bordo porodice,a ?! Daleko mu kuca od nase, trenerski prosjek, moralna nula i ljudska gnjida !![]()
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Jači su od nas puno, ne treba se zanositi. Ne radi se tu samo o kvalitetu pojedinaca, nego i o samim mehanizmima igre. Trebat će još dosta vremena proći da mi njihov nivo dostignemo. Puno važnije od samog rezultata je da vidimo da smo na pravom putu.
Prošli put smo recimo u Mostaru izgubili 1:0, iako je žestoko kritikovan Sablić poslije te utakmice, bili smo jedina ekipa tokom jeseni, osim možda Širokog na Pecari, koja je uspjela bar privremeno uzeti inicijativu Zrinjskom. Oni su se u finišu branili sa skoro svim igračima, tj. ostajali su iza lopte.
Ponoviti nešto takvo, makar i u slučaju poraza, bit će znak da smo na pravom putu.
Mi dolje protiv njih dobro igramo, puno golova bude, nadam se nekom remiju ako nista.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dobijamo 2 razlike!
Treba ici na 3 boda. moze se dobiti Zrinjski.
Bili su i u prvom dijelu jači pa nas jedva pobijediše, mi smo sada jači za 50%. Njima ne škripi, prvaci su i tak tako da slavlje mogu odgoditi.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 apr 2022, 21:51Jači su od nas puno, ne treba se zanositi. Ne radi se tu samo o kvalitetu pojedinaca, nego i o samim mehanizmima igre. Trebat će još dosta vremena proći da mi njihov nivo dostignemo. Puno važnije od samog rezultata je da vidimo da smo na pravom putu.
Prošli put smo recimo u Mostaru izgubili 1:0, iako je žestoko kritikovan Sablić poslije te utakmice, bili smo jedina ekipa tokom jeseni, osim možda Širokog na Pecari, koja je uspjela bar privremeno uzeti inicijativu Zrinjskom. Oni su se u finišu branili sa skoro svim igračima, tj. ostajali su iza lopte.
Ponoviti nešto takvo, makar i u slučaju poraza, bit će znak da smo na pravom putu.
- napoleon72
- Kontakt:
I ja sam nesto siguran da cemo odigrat dobru tekmu i vratit se neporazeni. Necu pljuvat ako izgubimo jer su ljudi trenutno Real za komplet ligu, al imam osjecaj da cemo bas dobru tekmu odigrat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ako Tuzla ne dobije Borac, a igraju u 15 sati isti dan, Zrinjski će ući u utakmicu protiv nas znajući da je pobjedom i matematički prvak. Motiva im sigurno neće faliti.
I fks74, u prvom dijelu je i Tuzla uzela bod protiv njih, pa je sad zgaziše 5:0. Jedna jedina utakmica generalno ne mora reći puno toga.
I fks74, u prvom dijelu je i Tuzla uzela bod protiv njih, pa je sad zgaziše 5:0. Jedna jedina utakmica generalno ne mora reći puno toga.
Jeste ti znas skim sam ja blizak.NazorUso je napisao/la: ↑11 apr 2022, 21:04Posto vidim da si blizak gore pomenutoj porodici, reci mi koliko clanova iste je trenutno clan kluba ?!Cokituki je napisao/la: ↑11 apr 2022, 16:42Ne znam sta je gore zvati legendu kluba iz znacajne bordo porodice pogrdim imenom brisanjem slova H ili prizivati ga da ikada vise bude nas trener.
Pricam o igracu i historiji pogotovo ne o treneru, i covjeku i sta gdje radi danas, a sustinu i ironiju u ostatku napisanog sto ne vidis te osljepila sopstvena frustracija pa meni nazor prosipas uzvicnike i upitnike.
- egocentrik
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
a i sam Zrinjski je dosta napredovao i uigraniji je sad nego tadizdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 apr 2022, 22:09Ako Tuzla ne dobije Borac, a igraju u 15 sati isti dan, Zrinjski će ući u utakmicu protiv nas znajući da je pobjedom i matematički prvak. Motiva im sigurno neće faliti.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, Antikloc, Beli98, ErosViverosViv, Hamagara, Imamkarbarum, johntravolta123, mnon46, N3R3D, Pantelija, SilaMoc1946, Turo i 165 gostiju.