FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Plata manje više, ali dužina ugovora je veći problem. Jedino da ugrade kakvu klauzulu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Onaj stranicu iznad napisa , Lewa one season wonder 
E jbga sad

Ma nemas sta cekati.Real je sad jaci , a pojacat ce se masni na ljeto.Ako ne povuces poteze kako treba i nemas odgovor na to , osudjen si da gledas velike djecake kako se igraju lopte.Lewa je kapitalac , isporucit ce silu stvari.Lik je terminator , fizicki savrsen , spremniji od svakog naseg igraca , nema zime sa njim.
Sad sto bi i ja neku masinu od 22 godine i svi mi , to je drugi oar cipela.Realnost je da bi nam Lewa dao novu dimenziju.
E jbga sad
Ma nemas sta cekati.Real je sad jaci , a pojacat ce se masni na ljeto.Ako ne povuces poteze kako treba i nemas odgovor na to , osudjen si da gledas velike djecake kako se igraju lopte.Lewa je kapitalac , isporucit ce silu stvari.Lik je terminator , fizicki savrsen , spremniji od svakog naseg igraca , nema zime sa njim.
Sad sto bi i ja neku masinu od 22 godine i svi mi , to je drugi oar cipela.Realnost je da bi nam Lewa dao novu dimenziju.
ne svidja mi se ovo u vezi levandovskog, a jos vise iritira prica da klub sebi ne moze priustiti mbapea, a kao mogo bi nekako levandovski, pa da potpise na tri godine i samo 5 miliona da mu je plata, plus transfer neka je samo 20 miliona, znaci obaveza neka bez poreza je 35 miliona
A mbape je slobodan igra i ako mu se da plata 35 miliona, vec naredno ljeto ako klub ne moze da mu placa platu moze ga prodati, i to prodati ponajboljeg igraca svijeta u 23 godini, 150 200 miliona, koliko zines...
levu ako kupis nema vise prodaje do penzije, sa mbapeom se dobija koliko god da mu das platu jer frajer je mlad, ako ce se samo finansijski gledati, s njim ne da je problem plata, nego se moze i basloslovno zaraditi, samo eto da ne bude neki teski peh da, mu neko obje noge ne slomi
najbitnija je mbapeova zelja, mislim da je barca itekako finansijski u mogucnosti dovesti ga i dati mu astronomsku platu, nije to problem jer imas idealnu situaciju jer se radi o mladom i mocnom igracu, ja u zadnjih 20 godina ne sjecam se da je bila takva situacija da mlad igrac koji je svjetska krema bude slobodan, i takvu situaciji treba pokusati iskoristiti
barca je lijep grad, lijep projekat s xavijem, ako mu ponudis glavnu rolu u ekipi, 35 miliona platu, lijepu i atraktivnu ekipu i igru, ne znam sto to ne bi bilo realno
A mbape je slobodan igra i ako mu se da plata 35 miliona, vec naredno ljeto ako klub ne moze da mu placa platu moze ga prodati, i to prodati ponajboljeg igraca svijeta u 23 godini, 150 200 miliona, koliko zines...
levu ako kupis nema vise prodaje do penzije, sa mbapeom se dobija koliko god da mu das platu jer frajer je mlad, ako ce se samo finansijski gledati, s njim ne da je problem plata, nego se moze i basloslovno zaraditi, samo eto da ne bude neki teski peh da, mu neko obje noge ne slomi
najbitnija je mbapeova zelja, mislim da je barca itekako finansijski u mogucnosti dovesti ga i dati mu astronomsku platu, nije to problem jer imas idealnu situaciju jer se radi o mladom i mocnom igracu, ja u zadnjih 20 godina ne sjecam se da je bila takva situacija da mlad igrac koji je svjetska krema bude slobodan, i takvu situaciji treba pokusati iskoristiti
barca je lijep grad, lijep projekat s xavijem, ako mu ponudis glavnu rolu u ekipi, 35 miliona platu, lijepu i atraktivnu ekipu i igru, ne znam sto to ne bi bilo realno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ako bi se moglo izvući dvije garantovano + jedna opcija ne bi bilo loše. To je maksimum.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
@rom,de shvati da je Mbappeova zelja Real,valjda ti je jasno zasto ni jedan drugi klub nista ne pokusava povodom njega pa ni Barca.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Romario nikako da prežali Donatella.
Šansa je propuštena 2017te, nema nazad. Da hoće bar Buljavi produžiti i nastavit sa ovakvim igrama da ne žali čovjek toliko za tom godinom.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Mbappe ako ne ode u Real ostace u Parizu, ali ipak ne vjerujem da je toliki levat da izabere seikove pare pored igranja u Realu.Zaradio je vec toliko para da do kraja zivota ne mora zaraditi ni marke tako da ipak vjerujem da ce presuditi zelja igranja za Real.Sanse da dodje u Barcelonu su nikakve, nek se oni okrenu ka Fatiju i njegovom oporavku, mnogi su zaboravili na njega, ako se nastavi razvijati kao prije povreda necemo zaliti za Mbappeom.
Lako je nama palamudit iz ovog ugla. Realnost je da ne možeš znati kako bi reagovao dok se ne nađeš u sličnoj situaciji. Ko zna šta mu nude ispod stola, a kad imaš više, više i trošiš, apetiti rastu. Daj jednu vilu, daj drugu vilu, hoćeš privatni otok, avion itd.
Naravno da ima i pozitivnih primjera, ali su u debeloj manjini.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dosad su mu davali brda i doline i ne znam sta vise mogu da izvuku sto se financija tice ne bi li ga zadrzali,nerealno zvuci da ce u mjesec i po dana uspijeti nesto sto nisu uspijeli u prethodne tri godine gdje ih je konstatnto odbijao za novi ugovor.
Naftno polje. 

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dobro s tim nisu pokusali sigurno 

Mbappe će unaprijediti Real ali unazaditi Viniciusa drastično , koji će morati preći da igra desno. A igrati na drugoj strani je potpuno druga dimenzija, kao Robben npr. ni blizu isti igrač na drugoj strani. Čak i Zanetti u odbrani lijevo nije bio isti, kamoli napadač, i to se odmah primjeti. I kad daju veću platu, tražit će i ovaj ali nogirat će Balea tako da to im nije problem. Lewa je klasa, i ako mu se napravi igra da ne mora igrati presing može trajati.
Volim te Bosno!!!
Dolazak Lewe u Barcu bi bio veliki statement kako god pogledas. Naravno ni blizu statementa kao da se doveo Haalanda ali on svakako nikad nije bio realna opcija.
Pitanje je samo koliko Lewa treba kada imas Aubu koji je odlican. To vise govorim jer postoje druge pozicije koje bi se radije trebale prioritirati osim CF.
Pitanje je samo koliko Lewa treba kada imas Aubu koji je odlican. To vise govorim jer postoje druge pozicije koje bi se radije trebale prioritirati osim CF.

@igrajlopte 🐦
Mah, sumnjam da će doći Lewandovski, prije sam mišljenja da će produžiti ugovo sa Bayernom. I njima treba napadač.
Nama je trenutno napad, i najmanji problem.
Treba rasrpodati štogod igrača, to će biti pod mus na ljeto. Lengle, Umtiti, Cou, Bretvajt, i tako dalje.
Kristiansen, Garsija, Arauho , i Pique, sasvim dobar štoperski četverac, a možda još nekog klinca upecaju da bude 5. štoper.
Ono sa čim imamo problema, i što se ne može riješiti preko noći, to je mlak fizički vezni red, jednostavno sa agresivnim ekipama imamo problema. Dok fizički ne stasaju Gavi i Pedri. Svako ko uđe jače u igru, još ako sudija dopusti udaranje, tu smo donji. Realno, da sad naletimo na Bayern, City, Liverpul bilo bi opet bolno, bez obzira što smo napredovali sa Xaviem. Ne treba se zaluđivati da smo konkurentni za lš, kao što neki misle.
Kessi će donijeti tu snagu, uz De Jonga. Frenkija produžiti obavezno, ako već nismo.
Depay u Totenhem, hm dati njega + pare, dovesti Kejna.
Nama je trenutno napad, i najmanji problem.
Treba rasrpodati štogod igrača, to će biti pod mus na ljeto. Lengle, Umtiti, Cou, Bretvajt, i tako dalje.
Kristiansen, Garsija, Arauho , i Pique, sasvim dobar štoperski četverac, a možda još nekog klinca upecaju da bude 5. štoper.
Ono sa čim imamo problema, i što se ne može riješiti preko noći, to je mlak fizički vezni red, jednostavno sa agresivnim ekipama imamo problema. Dok fizički ne stasaju Gavi i Pedri. Svako ko uđe jače u igru, još ako sudija dopusti udaranje, tu smo donji. Realno, da sad naletimo na Bayern, City, Liverpul bilo bi opet bolno, bez obzira što smo napredovali sa Xaviem. Ne treba se zaluđivati da smo konkurentni za lš, kao što neki misle.
Kessi će donijeti tu snagu, uz De Jonga. Frenkija produžiti obavezno, ako već nismo.
Depay u Totenhem, hm dati njega + pare, dovesti Kejna.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- NisamInSajder
- Kontakt:
Mlak fizički vezni red rješavaš dovođenjem Kessija. Također, Gavi zna biti itekako agresivan i raditi dosadan presing protivniku gotovo cijelu utakmicu, fali mu samo iskustva, kojeg će dobijati u narednom vremenu. Samo da ne bude ozljeda. Busquets, Kessie, Nico, De Jong, Pedri i Gavi je odličan vezni red za narednu sezonu. Ništa ne treba mijenjati ovdje. Pustiti Roberta da bira novi klub, Pjanića se riješiti, Puig na pozajmicu. A još ima u B i u19 ekipi Kays Ruiz-Atil, Orellana i Txus Alba, vjerujem da će oni svoju priliku dobiti i tokom predsezone.
U odbrani također imaš škarta u vidu Lengleta, Umtitia njih se obavezno riješiti. Uz Christensena pojačati se na lijevom beku, a i definitivno odlučiti šta sa Destom, toplo-hladno je. Borna Sosa je odlično rješenje, sličan je Albi, ofanzivan bek kojem najbolje odgovara igra sa 3 štopera, no i u formaciji sa 4 zna odigrati jako dobro. Ima dobru kombinatoriku što je za naš stil fudbala odlično, odlično čita igru, ima dobar osjećaj za pas, savršen centaršut (jedan od najboljih prema statistici) u defanzivi se zna dobro i postaviti, disciplinovan je, pa često radije čeka protivnika da napravi pas nego da izlazi na njega. Vjerujem da ne bi bio ni skup, odlična opcija je Sosa.
Što se napada tiče, najviše zavisi od tog da li će Dembele produžiti ugovor, ukoliko produži treba ti samo jedno pojačanje, špic. I naravno ovdje računam da se računa na jednog od dvojice (ili Adama ili Trincao, preferiram Trincaa). Pa bi napad zatvorio sa Fatijem, Torresom, Auba, Trincao/Adama i Dembele, te novi špic. Dakle, prodati Depaya, Braithwaitea.. Za špica očigledno je opcija Lewandowski, mada bih nekog mlađeg birao Nunez ili Gouiri.
U odbrani također imaš škarta u vidu Lengleta, Umtitia njih se obavezno riješiti. Uz Christensena pojačati se na lijevom beku, a i definitivno odlučiti šta sa Destom, toplo-hladno je. Borna Sosa je odlično rješenje, sličan je Albi, ofanzivan bek kojem najbolje odgovara igra sa 3 štopera, no i u formaciji sa 4 zna odigrati jako dobro. Ima dobru kombinatoriku što je za naš stil fudbala odlično, odlično čita igru, ima dobar osjećaj za pas, savršen centaršut (jedan od najboljih prema statistici) u defanzivi se zna dobro i postaviti, disciplinovan je, pa često radije čeka protivnika da napravi pas nego da izlazi na njega. Vjerujem da ne bi bio ni skup, odlična opcija je Sosa.
Što se napada tiče, najviše zavisi od tog da li će Dembele produžiti ugovor, ukoliko produži treba ti samo jedno pojačanje, špic. I naravno ovdje računam da se računa na jednog od dvojice (ili Adama ili Trincao, preferiram Trincaa). Pa bi napad zatvorio sa Fatijem, Torresom, Auba, Trincao/Adama i Dembele, te novi špic. Dakle, prodati Depaya, Braithwaitea.. Za špica očigledno je opcija Lewandowski, mada bih nekog mlađeg birao Nunez ili Gouiri.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Prvi put otkad sam na forumu da s nekim u potpunosti dijelim mišljenje.NisamInSajder je napisao/la: ↑12 apr 2022, 10:49Mlak fizički vezni red rješavaš dovođenjem Kessija. Također, Gavi zna biti itekako agresivan i raditi dosadan presing protivniku gotovo cijelu utakmicu, fali mu samo iskustva, kojeg će dobijati u narednom vremenu. Samo da ne bude ozljeda. Busquets, Kessie, Nico, De Jong, Pedri i Gavi je odličan vezni red za narednu sezonu. Ništa ne treba mijenjati ovdje. Pustiti Roberta da bira novi klub, Pjanića se riješiti, Puig na pozajmicu. A još ima u B i u19 ekipi Kays Ruiz-Atil, Orellana i Txus Alba, vjerujem da će oni svoju priliku dobiti i tokom predsezone.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
ne znam, moguce i to, a moguce i da nije, to s realom su pisanja i nista drugo, koliko znam nista konkretno izmedju mbapea i reala nema i za sad realno gledajuci kako moze otici u real, moze otici i u liverpool, barcu ili ostati u parizu, ne kazem ja da smo mi neki favoriti za dovodjenje njega, ali nismo ni buranija koja nema teoretske sanse, ima i barca neke najbitnije preduslove za takvog igraca, sad je stvar samo njegovog izbora, a to dal mu je zelja tolika real, ili je to standardna menadzerska taktika dizanja cijene, to ja ne znam, a ne znate ni vi koji potencirate tu neku ljubav, vidjecemo sta ce biti, mene ne bi iznenadilo da kod nas dodje, kao ni u liverpool npr da ode, ili da ostane u parizu, njegov menadzer i on su pametno odradili stvari i sad su u izuzetnoj situaciji da mogu birati gdje ce nastaviti i za koju platu, kao sto rekoh, ne pamtim kad je neki igrac iz top 5 ili 10 u svijetu u najboljim godinama bio slobodan igrac, mudro su to izveli nema sta
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Vidjecemo na ljeto,sve sugerira da je Real jedina opcija,svakako imas pravo da se nadas.Romariooo je napisao/la: ↑12 apr 2022, 13:03ne znam, moguce i to, a moguce i da nije, to s realom su pisanja i nista drugo, koliko znam nista konkretno izmedju mbapea i reala nema i za sad realno gledajuci kako moze otici u real, moze otici i u liverpool, barcu ili ostati u parizu, ne kazem ja da smo mi neki favoriti za dovodjenje njega, ali nismo ni buranija koja nema teoretske sanse, ima i barca neke najbitnije preduslove za takvog igraca, sad je stvar samo njegovog izbora, a to dal mu je zelja tolika real, ili je to standardna menadzerska taktika dizanja cijene, to ja ne znam, a ne znate ni vi koji potencirate tu neku ljubav, vidjecemo sta ce biti, mene ne bi iznenadilo da kod nas dodje, kao ni u liverpool npr da ode, ili da ostane u parizu, njegov menadzer i on su pametno odradili stvari i sad su u izuzetnoj situaciji da mogu birati gdje ce nastaviti i za koju platu, kao sto rekoh, ne pamtim kad je neki igrac iz top 5 ili 10 u svijetu u najboljim godinama bio slobodan igrac, mudro su to izveli nema sta
Mbappe je Realov , nema tu mogucnosti ni probati.Nije jedini.
Jeste glupo placati otkup Lewe ali ako hoces naredne godine da budes konkurent Realu , moras dovesti igraca koji moze rjesavati utakmice u nizu.Ne dizu se trofeji sa Aubom , zapamtite.Koliko god on fino igrao i djelovao , Poljak je krema , superklasa.
Vezni red je pojacan Kessieom.Odlican izbor , kao tenk je.
Odbrana sa Cristensenom , odlicno rjesenje.
Jeste glupo placati otkup Lewe ali ako hoces naredne godine da budes konkurent Realu , moras dovesti igraca koji moze rjesavati utakmice u nizu.Ne dizu se trofeji sa Aubom , zapamtite.Koliko god on fino igrao i djelovao , Poljak je krema , superklasa.
Vezni red je pojacan Kessieom.Odlican izbor , kao tenk je.
Odbrana sa Cristensenom , odlicno rjesenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.