Idealno, ali naši klubovi ne mogu igrati protiv timova s Kosova.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Simpatizer
- Kontakt:
CAS ipak presudio onako kako je svako normalan mogao pretpostaviti.
Nauk za mentalno ogranicene da arlaukanje nije argument.

Nauk za mentalno ogranicene da arlaukanje nije argument.

N/FS BiH gradi terene starom tehnologijom: “Posao odgovara samo jednoj firmi”
https://****/3jvS60B
Udri vico jos jace
Udri vico jos jace
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Simpatizer
- Kontakt:
Ovom tekstu nesto nedostaje.redbull93 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 22:31N/FS BiH gradi terene starom tehnologijom: “Posao odgovara samo jednoj firmi”
Udri vico jos jace
Da li se iko od nezadovoljnih potencijalnih ponudjaca zvanicno zalio na uslove propisane u tenderskoj dokumentaciji?
Dakle, ako se ogranicava konkurencija zasto zalba nije upucena KRZ-u, a potom i sudu? Iznenadili biste se koliko se tendera obori na ovaj nacin. Ali treba nekad nesto i procitati, nauciti.

Ovakav clanak je tipican za priucenog novinara. Pokusavas bombasticnim naslovom da privuces paznju, nigdje kljucnih pitanja. A jos manje odgovora.

K.urcic od novinara.

- BegovicRamiz
- Kontakt:
tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 20:58Hebibovic se u messija pretvori protiv Zrinjskog, ne bi me cudilo nistaBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 apr 2022, 18:27Hebib za 2-3 u 88'GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 apr 2022, 17:22Bit će top utakmica u subotu navečer. Vasoski je najavio nadigravanje, volio bi vidjeti golove na obe strane(2:3 na kraju, taman da mali bojac stignemo)
naravno pri rezultatu 2-2 da ko sta drugo ne pomisli

Muslimović održi igračima koncert za dž ako izbore opstanak 
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sto su cekali 9 mjeseci da kazu da nije njihova nadleznost
i toliko svjedoci i gluposti i na kraju ovako bude
Buco i Gico svaki svoju majku žico.redbull93 je napisao/la: ↑11 apr 2022, 22:31N/FS BiH gradi terene starom tehnologijom: “Posao odgovara samo jednoj firmi”
Udri vico jos jace

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- L' Imperator
- Kontakt:
U najmanju ruku, sumnjivo.BegovicRamiz je napisao/la: ↑11 apr 2022, 23:06sto su cekali 9 mjeseci da kazu da nije njihova nadleznost
Saslušani svjedoci, odužilo se devet mjeseci pa prolongirano donošenje presude na mjesec dana i na kraju ne osjećaju se nadležnim.

#samoRudar #zauvijek
1. Zrinjski
2. Borac
3. Sarajevo
4. Tuzla City
Velez ide u Evropu kao pobijednik Kupa Finale, prvi naslov od nezavisnosti abd.
2. Borac
3. Sarajevo
4. Tuzla City
Velez ide u Evropu kao pobijednik Kupa Finale, prvi naslov od nezavisnosti abd.
Halo, dečko. Navijaš za borac, ne sramoti se dodatno.Simpatizer je napisao/la: ↑11 apr 2022, 22:24CAS ipak presudio onako kako je svako normalan mogao pretpostaviti.![]()
Nauk za mentalno ogranicene da arlaukanje nije argument.![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Po meni ovaj maksimovic bi bio ok za trenera mlade repke...ako nista I sam je igrao za nju I ima kakve takve rezultate u nasoj ligi I igraci bi ga shvatali ozbiljnije nego retarde poput starcevica ...Harise je napisao/la: ↑11 apr 2022, 22:07Da nije Musemica nikada bi bili u vrhu tabele, a pogotovo nebi nikada došli do pola finale Kupa. Ja kada se sijetim, vodio je Mladost DK u Kup pola Finale, a oni su svake godine malte ne borili za opstanak osim mozda dvje sezone. Sta su on i Amar Osim uspijeli nece tako lako neki drugi trener uspijevati u našu ligu. A ja ovdje cesto citam kako se prema njima šprda. To je klasicni Bošnjo mentalitet sve dok si dobar cjenu te. Dodze jedna loša faza i utakmica odma bude psovke i uvrede. Nije lako u ovoj ligi igrati gdje je najveca korupcija, a pogotovo kada Dodikov sestric gura preko sudije Borca u vrhu. Ocekujem 2023 da ce FK Laktasi biti clan Premijer lige vec su sada prvi u drugu RS ligi.
A 3 do 4 kluba iz sarajeva( rscunam I slaviju) I 2 kluba mozda I ponekad 3 iz banjalucke metro zone ce biti standard pl bih najkasnije do 2025 ... bili to laktasi Krupa zeljeznicar bl ili kako vec jednostavno pola drzave ce do 2025 zivjeti u sirim regijima ta 2 grada ...
Kakva pobjeda, svaka cast Musija. Golem si el prezidente 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
ček Halid Muslimović u upravi Prijedora, daj nemoj me zayebavati

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je iz Prijedorajolicnikola je napisao/la: ↑12 apr 2022, 08:07ček Halid Muslimović u upravi Prijedora, daj nemoj me zayebavati![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
da, ali da neki pjevač koji nije previše stručan za taj posao bude u upravnom tijelu, to ja nikako ne mogu da skontamMortemHz je napisao/la: ↑12 apr 2022, 08:36On je iz Prijedorajolicnikola je napisao/la: ↑12 apr 2022, 08:07ček Halid Muslimović u upravi Prijedora, daj nemoj me zayebavati![]()
![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pretpostavljam da je keš u pitanju ili da će preko njega nešto ići klubu. U našoj ligi i pogotovo u ovakvim klubovima je bitnije to nego da sjedi neko stručan a bez markejolicnikola je napisao/la: ↑12 apr 2022, 08:48da, ali da neki pjevač koji nije previše stručan za taj posao bude u upravnom tijelu, to ja nikako ne mogu da skontamMortemHz je napisao/la: ↑12 apr 2022, 08:36On je iz Prijedorajolicnikola je napisao/la: ↑12 apr 2022, 08:07ček Halid Muslimović u upravi Prijedora, daj nemoj me zayebavati![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pa clan je uprave, nije sportski direktorjolicnikola je napisao/la: ↑12 apr 2022, 08:48da, ali da neki pjevač koji nije previše stručan za taj posao bude u upravnom tijelu, to ja nikako ne mogu da skontamMortemHz je napisao/la: ↑12 apr 2022, 08:36On je iz Prijedorajolicnikola je napisao/la: ↑12 apr 2022, 08:07ček Halid Muslimović u upravi Prijedora, daj nemoj me zayebavati![]()
![]()
![]()
![]()

U upravi klubova su ljudi sa parama.
-
- Kontakt:
na to sam i mislio, član upraveRodjeni81 je napisao/la: ↑12 apr 2022, 10:36Pa clan je uprave, nije sportski direktorjolicnikola je napisao/la: ↑12 apr 2022, 08:48da, ali da neki pjevač koji nije previše stručan za taj posao bude u upravnom tijelu, to ja nikako ne mogu da skontam![]()
![]()
U upravi klubova su ljudi sa parama.
-
- Kontakt:
Poslije Olimpica jos jedan klub kojeg su grobari BiH fudbala ugasili,ko je sljedeci?Alfa i omega Mladosti, Mesnur Mušija, nije krio razočarenje ovom odlukom te je u izjavi za “****” najavio definitivno povlačenje iz bosanskohercegovačkog fudbala.
“Ja znam šta ću ja uraditi. Ovo je u suštini poruka onima koji razumiju, možete biti prvak BiH, a Savezu ako je u interesu može vas izbaciti iz lige. Vjerovao sam da postoji pravda i vjerujem u pravdu, ali ovo je po principu, kadija ti sudi, kadija ti tuži. U budućnosti sigurno neću raditi u bh. fudbalu. Ne vidim razlog da se tu investira i jedna marka. Da sam i dobio presudu, najavio sam da ne želim igrati ovu ligu”, govori Mušija za ****, koji se tako i definitivno povlači iz bh. fudbala.
Steta,simpatican klub koji je za 6 godina mandata u PL BiH stvorio desetine veoma kvalitetni igraca kao:Fanimo,Hiros,Andjusic,Alic,Mahmic,Guzina,Kuzmanovic, Brkic,Begic,Dujmovic,Aganspahic itd itd..Nikad nisu bili skloni nekim lakrdijama,a posto vidim da je glavni razlog izbacivanja losi uslovi na stadionu,mogu reci da i sad imaju 10x bolje uslove od najmanje 4 premijerligasa.Nez za ostale ali meni ih je uvijek bila uzivancija gledati jer uvijek su igrali dopadljiv i napadacki fudbal,ali nekima su smetali...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!