FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Mislim da bi uboli sa Darwin Nunez iz Benfike , mlad igrac , robusan , tehnicki dobro potkovan.
Jedino obestecenje bi moglo biti previsoko , mislim da ga ne bi pustili bez 70-80 € miliona evrica!!
Jedino obestecenje bi moglo biti previsoko , mislim da ga ne bi pustili bez 70-80 € miliona evrica!!
Romano danas reče da Benfica traži upravo taj range 75-80mil plus provizija za agenta (J. Mendes). Ne bi to bilo problem, već je red za njim velik (Chelsea, Utd, PSG po Ornsteinu).eaglebvb09 je napisao/la: ↑12 apr 2022, 01:28Mislim da bi uboli sa Darwin Nunez iz Benfike , mlad igrac , robusan , tehnicki dobro potkovan.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- MiskinKnez
- Kontakt:
za 70-80 miliona evrića, treba nam neka jača garancija od "mislim da bi uboli". Za igrača koji samo obećava previše je dati toliki novac. Bolje je onda dodati još nekoliko miliona pa kupiti takoreći "provjerenog kapitalca". Ovo je vrijeme kada vrhunski klubovi ne smiju sebi dozvoljavati slučajeve R.Sanches i ala Sanches. Što se tiče potencijalnog odlaska Lewana, možda je i bolje ne stopirati transfer. Zvuči okrutno, ali Lewana smo iscrpili poput kakvog dorata. Dao je dosta toga Bayernu a sada ulazi u godine kada više neće davati toliko. To je bitno za shvatiti. Hvala i široki mu puti bili.eaglebvb09 je napisao/la: ↑12 apr 2022, 01:28Mislim da bi uboli sa Darwin Nunez iz Benfike , mlad igrac , robusan , tehnicki dobro potkovan.
"Znam da je najbolje da sjedim i šutim. Kad se uzjogunim i ušutim, djelujem čak vrlo mudro, a uz to još i razmišljam. Ali sad je bolje da govorim. Progovorio sam zato što me vi tako lijepo gledate; baš vam je divno lice!"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Iako djeluje pomalo cudno cijela ova prica oko Lewe, no gdje ima dima ima i vatre.
Sumnjam da se uzalud provlaci prica oko njegovog odlaska.
Vjerujem da su misljenje podijeljena ali da bi se rijetko ko bunio zbog transfera ako bi Bayern uspio dovesti adekvatnu zamjenu.
Realno gledajući, takvih je malo ili nisu dostupni.
Werner, Lukaku, Kane, Richarlison, Lacazete su neka od imena koja bi mogla biti zanimljiva iako bi bili nevjerovatno skupi s obzirom da dolaze iz EPL-e.
Haaland i Mpabbe su opcije za koje bi se klub morao dobrano isprsiti i vjerovatno probiti limit za plate.
A ima i Ronaldo, koji bi sigurno odradio jednu dobru godinu do pronalaska adekvatnog napadaca.
Sumnjam da se uzalud provlaci prica oko njegovog odlaska.
Vjerujem da su misljenje podijeljena ali da bi se rijetko ko bunio zbog transfera ako bi Bayern uspio dovesti adekvatnu zamjenu.
Realno gledajući, takvih je malo ili nisu dostupni.
Werner, Lukaku, Kane, Richarlison, Lacazete su neka od imena koja bi mogla biti zanimljiva iako bi bili nevjerovatno skupi s obzirom da dolaze iz EPL-e.
Haaland i Mpabbe su opcije za koje bi se klub morao dobrano isprsiti i vjerovatno probiti limit za plate.
A ima i Ronaldo, koji bi sigurno odradio jednu dobru godinu do pronalaska adekvatnog napadaca.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Radije Cupu ostaviti nego Ronalda dovest. Lewa se nada zlatnoj lopti ako ode. Opcenito smo krenuli opasnim putem s platama, igraci koji traze previse trebaju bit prodani.
Nur der FCB
Majko mila ako su Werner, Lukaku i Lacazette neke opcije bolje Mandzukica vratiti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Werner bi zabijao preko 20 golova u ligi bez problema.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Zaigrao se Omer

Propustili smo ( zasad) Vlahovića. Idealan igrač za Bayern.
Nkunku je isto strašan potencijal, ali još jedan Francuz i opet iz RBL.

Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nemas nista bolje na raspolaganju moj harden, to je realnost.
Cak stavise, mislim da je Werner realna opcija ako ode Lewa.
Ja ni Zirkzea ne bih otpisao, momak je redovan u Anderlechtu, ima 16-17 golova i 7-8 asistencija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bayern igra gotovo uvijek na duboko postavljenu odbranu, dupli blok. Werner je za ekipe koji igraju kontraški fudbal gdje bi njegova brzina došla do izražaja. Nit pod razno on nama ne odgovara, Dortmundu možda i zato će vjerovatno tamo.
Ostaje nejasno ko treba ići. Lepi ili čupko
Ostaje nejasno ko treba ići. Lepi ili čupko
Vom Jäger zum Gejagten
Što se tiče zamjene za Lewu ona ne postoji u ovom trenutku.Spominje se Haaland ali on još nije taj nivo za par godina će biti druga stvar su finansije a najvažnija stvar jel' igrač podložan povredama a on svakako jest.
Nunez iz Benfice bi mogao biti mačak u vreći tj verzija Nuna Gomesa od 80 mil.
Tržište sa napadačima je siromašno biće teško naći zamjenu.
Nunez iz Benfice bi mogao biti mačak u vreći tj verzija Nuna Gomesa od 80 mil.
Tržište sa napadačima je siromašno biće teško naći zamjenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Samo Haland, ostalo je nazadak, a bice nazadak
Haaland je u dvije sezone propustio 25 utakmica toliko Lewa nije propustio u sedam godina.Tako da,...
Nek igra Cupo moting on se ne povrijeđuje
Poguraće nas adidas za Haalanda, kao što je i za Guardiolu.
Nama treba zdrav igrač prije bi krenuo na Mbappea nego na Haalanda.Znam sad će se naći neko ko će reći da on ode u Real ali ne vidim da je bilo šta potpisao.
Prvo jer dolazi džaba pa mu samim tim možeš ponuditi i veću platu.
Prvo jer dolazi džaba pa mu samim tim možeš ponuditi i veću platu.
Zaboravi i na jednog i na drugog.
-
- Kontakt:
Ma ne trebaju nikoga dovoditi. Ćupo nek postane prvi napadac i sa njim ćemo uzeti ligu prvenstva. Svakako smo na nju samo i fokusirani i to nam je postalo najvažnije takmičenje. Uz malo srece moze se i u kupu daleko dogurati. A liga prvaka ako nas ždrijeb pomazi možemo među 8 i to je uspjeh. Lewu nabit nogom u guzu i uzeti koju kintu i pare uštekat nek se puni blagajna kluba ni pod razno trošiti. PODRŠKA ZA MOTINGA CUPU.
Na koji nacin nas adidas moze pogurati? Oni prema ugovoru isplacuju odredenu sumu godisnje i to je to, te novce kub moze koristiti i za transfere
ukoliko nisu raspodjeljeni u drugim segmentima, ali sigurno nece upumpati dodatna sredstva da bi eto Haaland zaigrao bas u Bayernu. Uostalom Haaland ima ugovor s Nikeom.
Ako se ne varam Haaland je nedavno potpisao za Adidas ili je pred potpisom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.