Ajmo dalje, do rekorda
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vjerovatno neko ima 300+, na kablu je 290, ovo je na WiFi 250mbs.
Titine bakarne parice i dalje dominiraju. Max propusnost im je 20ak Mbps. Pusti ti neta 10Mbps, IPTV uzme 4-5Mbps i to je kapak, većina nema tehničku mogućnost da priključi dodatni tv.
Nisu upgradeali strukture 15 godina haman nigdje. Jesu tamo gdje direktori imaju vikendice/kuce.
Nije lijepo sto provocirate ove nesretnike.
Ima naravno. Jednostavno ih boli q. Patriote ce placat njima haman crno na ekranu bilo, direktore boli q za te iste patriote, a Muju montera svarseno boli q i za direktorom i za patriotama, dvije milje svakog prvog legne na racun, radio ili ne radio.
4Mbps su sasvim dovoljna u 2022.
Mozes ih tuzit. Pise jasno u ugovoru da su obavezni minimalno 60% isporucit od brzine paketa. Ja ih nazvao, kad sam bio dole nekad prosle godine, i rekao im tu situaciju, zena mi samo rekla, pa nemojte onda placat. Nisu starci ni placali, ali nije dosla nikakva opomena.Sage je napisao/la: ↑12 apr 2022, 20:03Ja ih pitam u Telecomu, zasto mi nikad download nije presao 9 a pise u paketu do 25, kazu mi pa gospodine "do 25" je receno. Ono znaci 2 ili 25, svejedno je. Rekoh pa mogli ste stavit ponudu i do 250. I da, jel moguce da mi je brzi i stabilniji net putem wifija preko EXT modema na spratu kuce nego preko glavnog modema?
I deset u pola za NGkraljttbvb je napisao/la: ↑12 apr 2022, 12:06Što će vam brzi internet, bolje je sto ćete imati nove domaće serije i filmove koje sponzorise BH T. A i neki dan ste dobili novu pjesmu Dine Merlina![]()
Nije samo do neta.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 apr 2022, 21:38I deset u pola za NGkraljttbvb je napisao/la: ↑12 apr 2022, 12:06Što će vam brzi internet, bolje je sto ćete imati nove domaće serije i filmove koje sponzorise BH T. A i neki dan ste dobili novu pjesmu Dine Merlina![]()
Ali samo mi nije jasno kako da ne shvate da bi sa jačim internetom sahranili Telemach.
Zato sto su uvjek cigani bili i gladni para, mogu oni staviti minimalan internet da je 50mb al nece daj sto vise da izmuzu..MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 apr 2022, 21:38I deset u pola za NGkraljttbvb je napisao/la: ↑12 apr 2022, 12:06Što će vam brzi internet, bolje je sto ćete imati nove domaće serije i filmove koje sponzorise BH T. A i neki dan ste dobili novu pjesmu Dine Merlina![]()
Ali samo mi nije jasno kako da ne shvate da bi sa jačim internetom sahranili Telemach.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.