FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U najbitnijem dijelu sezone kad se sve lomi, on bi gurao djecu i posvetio se samo Kupu. To ne bi uradio ni najveći optimista na svijetu. Ko ti garantuje da ćeš uzeti Kup? Halališ ligu, čekaš Kup, dođe Kup, ne osvojiš ga i šta onda? Ide psovanje treneru što se odlučio na taj potez.
Sreća pa se pojedinci ništa ne pitaju, ne bi nas na mapi bilo.
Bas. Jos kasnis 3 odnosno 6 bodova za trecim i drugim na tabeli, a 24 boda do kraja. Uz to tuzla bas ocajna u zadnje vrijeme. Kako mi sebe uvijek olako otpisemo a da smo kojim slucajem mi drugi ili treci a neko nas ganja ovako bila bi prica da ce nas stici 100% do kraja. Kroz ligu gledati primarno odlazak u europu a na finale kupa kao na alternativu ako kroz ligu ne uspije.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 apr 2022, 10:58U najbitnijem dijelu sezone kad se sve lomi, on bi gurao djecu i posvetio se samo Kupu. To ne bi uradio ni najveći optimista na svijetu. Ko ti garantuje da ćeš uzeti Kup? Halališ ligu, čekaš Kup, dođe Kup, ne osvojiš ga i šta onda? Ide psovanje treneru što se odlučio na taj potez.
Da je Tuzla u finalu onda bi ta prica o djeci u ligi pila vode, ovako nazalost samo oni koji kvalitetom to zasluzuju.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 apr 2022, 10:58U najbitnijem dijelu sezone kad se sve lomi, on bi gurao djecu i posvetio se samo Kupu. To ne bi uradio ni najveći optimista na svijetu. Ko ti garantuje da ćeš uzeti Kup? Halališ ligu, čekaš Kup, dođe Kup, ne osvojiš ga i šta onda? Ide psovanje treneru što se odlučio na taj potez.
You are someone else I am still right here
- JavierBosnia
- Kontakt:
Al tipovi koji kazu Velez ce zapeti, pa valjda cemo i mi majku mu. To ce biti samo ko bude malo pametniji, iskustvo finala i kvalitet ekipe bi valjda trebalo biti na nasoj strani.
Mada to iskustvo je upitno, koliko igraca je iz prvih 11 igralo finale kupa do sada. Malo vrlo malo
Mada to iskustvo je upitno, koliko igraca je iz prvih 11 igralo finale kupa do sada. Malo vrlo malo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Meni je prekomično kako raja razmišlja. Predali se odmah, kao da je razlika deset bodova, a ne u par bodova koji se stignu jednom utakmicom. Onda se čudimo mentalitetu igrača, kakav mi imamo kao navijači, oni su još i dobri. Treba da se nakurcimo u najbitnijem dijelu sad koji slijedi, da pometemo sve ispred sebe, jer tako bi trebalo da razmišlja navijač kluba kakav je FKS.
Mi se usrrali Zrinjskog, odmah izgovori "igraju atomski fudbal". Boli me qurac šta igraju, jer znam da ako pristup bude kako treba, dobićemo svaku ekipu u ligi, koliko god neko bio uigran i dobar. Zrinjski se može dobiti uvijek, samo je pitanje postavke i pristupa.
Isto to važi i za Kup. Što kaže @Javier, kad vidim da neko napiše da će protivnik zapeti, ja bih sebi oči izvadio. Shvatite već jednom da vam niko ništa neće pustiti i da niko neće gaće skinuti, već da moraš dobro guzove umoriti i oznojiti ako hoćeš rezultate i trofeje. Ja sam neki dan napisao da igra nije neka, ali apsolutno vjerujem u pobjedu nad bilo kim. Pokazali su da mogu nadigrati i veće ekipe tipa Borca, da mogu razvaliti protivnika kao neki dan, a da mogu i podbaciti, u zavisnosti od pristupa.
Ponašate se kao miševi, prestanite kukati i podržimo kompletnu ekipu, jer je došao prelomni dio sezone.
Mi se usrrali Zrinjskog, odmah izgovori "igraju atomski fudbal". Boli me qurac šta igraju, jer znam da ako pristup bude kako treba, dobićemo svaku ekipu u ligi, koliko god neko bio uigran i dobar. Zrinjski se može dobiti uvijek, samo je pitanje postavke i pristupa.
Isto to važi i za Kup. Što kaže @Javier, kad vidim da neko napiše da će protivnik zapeti, ja bih sebi oči izvadio. Shvatite već jednom da vam niko ništa neće pustiti i da niko neće gaće skinuti, već da moraš dobro guzove umoriti i oznojiti ako hoćeš rezultate i trofeje. Ja sam neki dan napisao da igra nije neka, ali apsolutno vjerujem u pobjedu nad bilo kim. Pokazali su da mogu nadigrati i veće ekipe tipa Borca, da mogu razvaliti protivnika kao neki dan, a da mogu i podbaciti, u zavisnosti od pristupa.
Ponašate se kao miševi, prestanite kukati i podržimo kompletnu ekipu, jer je došao prelomni dio sezone.
Stvarno mislis da ima uticaj forum i sto neko piše na to kako će odigrati ekipa? Ljudi su samo realni i zive u realnosti jer su do sad opekli se toliko puta da ih i iskra mala prepadne.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 apr 2022, 13:23Meni je prekomično kako raja razmišlja. Predali se odmah, kao da je razlika deset bodova, a ne u par bodova koji se stignu jednom utakmicom. Onda se čudimo mentalitetu igrača, kakav mi imamo kao navijači, oni su još i dobri. Treba da se nakurcimo u najbitnijem dijelu sad koji slijedi, da pometemo sve ispred sebe, jer tako bi trebalo da razmišlja navijač kluba kakav je FKS.
Imao si tekme gdje razstavis protivnika a onda ti se desi da raspalom leotaru ne mozes nista. Realnost je da ce nas zrinjski dobiti a to sto bi svako volio 0-3 za nas je nedto drugo. Rralnost je da ce borac biti ispred nas taman da sa pionirima igraju jer nadam se da si gledao utakmicu sa zrinjskim i vidio kako se to radi.
Dakle, rralnost je ili kup ili tuzla city. City sigurno sa lovom i prrdsjednikom nece sjediti skrstenih ruku i čekati da sve ide samo od sebe
E to ti je realnost a ja bih volio da dobijemo sve do kraja, budemo drugi i uzmemo kup
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bas to.Pantelija je napisao/la: ↑12 apr 2022, 14:09Stvarno mislis da ima uticaj forum i sto neko piše na to kako će odigrati ekipa? Ljudi su samo realni i zive u realnosti jer su do sad opekli se toliko puta da ih i iskra mala prepadne.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 apr 2022, 13:23Meni je prekomično kako raja razmišlja. Predali se odmah, kao da je razlika deset bodova, a ne u par bodova koji se stignu jednom utakmicom. Onda se čudimo mentalitetu igrača, kakav mi imamo kao navijači, oni su još i dobri. Treba da se nakurcimo u najbitnijem dijelu sad koji slijedi, da pometemo sve ispred sebe, jer tako bi trebalo da razmišlja navijač kluba kakav je FKS.
Imao si tekme gdje razstavis protivnika a onda ti se desi da raspalom leotaru ne mozes nista. Realnost je da ce nas zrinjski dobiti a to sto bi svako volio 0-3 za nas je nedto drugo. Rralnost je da ce borac biti ispred nas taman da sa pionirima igraju jer nadam se da si gledao utakmicu sa zrinjskim i vidio kako se to radi.
Dakle, rralnost je ili kup ili tuzla city. City sigurno sa lovom i prrdsjednikom nece sjediti skrstenih ruku i čekati da sve ide samo od sebe
E to ti je realnost a ja bih volio da dobijemo sve do kraja, budemo drugi i uzmemo kup
Jedne su zelje a drugo je realnost, i ja bi volio da do kraja dobijemo sve sa 3 gola razlike a da li je moguce?
Nasa najveca mana je sto mi mislimo da smo neka sila a ustvari smo prosjek kao i ostali. Zato i kad odigraju dobru utakmicu dizu se u nebesa ko da su za bundeslige a kad odigraju lose niko ne valja i daj mjenjaj sve od igraca do trenera pa do uprave. Smijesno bgm
Igrat svaku utakmicu na sve il nista, imamo 6-7 utakmica do finala kupa sto znaci da se mogu neke stvari uigrat ekipa dic, velez jeste uigrani trenutno al mi imamo siru i kvalitetniju klupu roster.
Velez ce bit dosta iscrpljen haskic se povrijedio, bice tu jos povreda bice financiski problema neproduzenje ugovora
Velez ce bit dosta iscrpljen haskic se povrijedio, bice tu jos povreda bice financiski problema neproduzenje ugovora
nismo izdrzali pritisak i hajku propalog zelje i trenera mulalica a da izdrzimo velezovu hajku naa Evropu. Ganjat samo prvenstvo i imamo sanse
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Velež ne može biti bolji mego što je sada, mi sigurno možemo. Samo nam fali još malo odbranu utegnuti.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 apr 2022, 14:26Igrat svaku utakmicu na sve il nista, imamo 6-7 utakmica do finala kupa sto znaci da se mogu neke stvari uigrat ekipa dic, velez jeste uigrani trenutno al mi imamo siru i kvalitetniju klupu roster.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Blamiramo se na drustvenim mrezama u zadnje vrijeme
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nigdje ja nisam napisao da forum utiče na bilo šta. Samo kažem, skinuli gaće nekoliko dana prije utakmice, kmečanje nekakvo kao pickice zadnje.Pantelija je napisao/la: ↑12 apr 2022, 14:09Stvarno mislis da ima uticaj forum i sto neko piše na to kako će odigrati ekipa? Ljudi su samo realni i zive u realnosti jer su do sad opekli se toliko puta da ih i iskra mala prepadne.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 apr 2022, 13:23Meni je prekomično kako raja razmišlja. Predali se odmah, kao da je razlika deset bodova, a ne u par bodova koji se stignu jednom utakmicom. Onda se čudimo mentalitetu igrača, kakav mi imamo kao navijači, oni su još i dobri. Treba da se nakurcimo u najbitnijem dijelu sad koji slijedi, da pometemo sve ispred sebe, jer tako bi trebalo da razmišlja navijač kluba kakav je FKS.
Koji će rezultat biti s Zrinjom, da odmah bacim kladaru.
Sta fali tacno ovom,igraci Sarajeva se prikazuju? Smeta ti pjesma neka ili sta.Sta treba da se prikaze ako ne naš igrac/igraci.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 apr 2022, 15:39
Joj ovog admina na instagramu, dijete od 13 godina vodi stranicu od 55 hiljada followera...
Ja imam zamjerki i kazem ih,ali poceli ste stvarno dlaku u jajetu trazit
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Društvene mreže su jedno 580x bolje sada nego prije. Ne znam šta glumite sad?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Muzika totalno nepotrebna i ove slike od 480p a i one emojie sto stavljaju su totalno smiješni. Pogledaj stranicu od NK Osijeka kako to profesionalno izgleda. Valjda su otkaz dali momku koji je do nedavno radio na drustvenim mrezama a tad je puno profesionalnije izgledalo.miky_hz je napisao/la: ↑12 apr 2022, 15:53Sta fali tacno ovom,igraci Sarajeva se prikazuju? Smeta ti pjesma neka ili sta.Sta treba da se prikaze ako ne naš igrac/igraci.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 apr 2022, 15:39
Joj ovog admina na instagramu, dijete od 13 godina vodi stranicu od 55 hiljada followera...
A sto je muzika nepotrebna,evo ja gledam bas sad story Real Madrida i Barcelone vidim isto igrace i u pozadini ide neka muzika.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 apr 2022, 15:58Muzika totalno nepotrebna i ove slike od 480p a i one emojie sto stavljaju su totalno smiješni. Pogledaj stranicu od NK Osijeka kako to profesionalno izgleda. Valjda su otkaz dali momku koji je do nedavno radio na drustvenim mrezama a tad je puno profesionalnije izgledalo.miky_hz je napisao/la: ↑12 apr 2022, 15:53Sta fali tacno ovom,igraci Sarajeva se prikazuju? Smeta ti pjesma neka ili sta.Sta treba da se prikaze ako ne naš igrac/igraci.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑12 apr 2022, 15:39
Kad smo bili Sjeverna Koreja nije valjalo,sad kad iskacemo iz frizidera ko Vucic nevalja ni to,znas ti nas je.bo ti nas
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zrinjski je realno jaci od nas i sve sem njihovog ubjedljivog triunfa je dobro po nas. Remi bi sad podpisao.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 apr 2022, 15:41Nigdje ja nisam napisao da forum utiče na bilo šta. Samo kažem, skinuli gaće nekoliko dana prije utakmice, kmečanje nekakvo kao pickice zadnje.Pantelija je napisao/la: ↑12 apr 2022, 14:09Stvarno mislis da ima uticaj forum i sto neko piše na to kako će odigrati ekipa? Ljudi su samo realni i zive u realnosti jer su do sad opekli se toliko puta da ih i iskra mala prepadne.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 apr 2022, 13:23Meni je prekomično kako raja razmišlja. Predali se odmah, kao da je razlika deset bodova, a ne u par bodova koji se stignu jednom utakmicom. Onda se čudimo mentalitetu igrača, kakav mi imamo kao navijači, oni su još i dobri. Treba da se nakurcimo u najbitnijem dijelu sad koji slijedi, da pometemo sve ispred sebe, jer tako bi trebalo da razmišlja navijač kluba kakav je FKS.
Koji će rezultat biti s Zrinjom, da odmah bacim kladaru.
Borac zrinjski (3 faula napravio borac pa to nebi manchester city mogao izvest a zrinjski 22 faula))
Kroz prvenstvo imamo 20%(za evropu) sanse i to samo ako sisa city dovede kakvu ublehu za trener, jer borac je siguran sto se tice evrope..
Neznam dali si citao danas novine, Vico napravio tender za terene sa firmama koje koriste masine koje ima samo jedna kompanija na svijetu, znaci masine i produkt koje one daju je tako uzasan da je bolje rucno radit, a 0 ljudi pres savezom..
Neznam koji je razlog i cega se boimo pa pustamo lakrdiju i da radi ko god hoce sta god hoce, narod se mora dic i reci ne tamannpi cjenu gasenje svega, jer ovo vodi u sporo al ne povratno gasenje.
Dzeko pjanic i druzina su kupljeni od strane Vica i companije, eno i onaj sud u swicarskoj presudio u korist saveza..
MI BOSNJACI nesmijemo samo njemo gledat..