Navijacki izvjestaji (PL BIH)
-
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
killafrommanilla je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:43Krivo si čuo, ništa nije patentirano. Samo... Neke se stvari jednostavno ne rade. Nije slučajno što mnogima ličite na omražene komšijenitkovi je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:29OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 apr 2022, 19:51
Lijepe zastavice nema sta, samo bi ja ovu lentu u crveno, kad sve... je li, da i to bude kako treba. Ispod crven bijel crn kao potvrda gore napisanog. Odvadite malo jbgt.
cuo sam da ste vi patentirali trokut, tako da necemo vise kopirati vas rad, odsad samo kvadrat al moramo provjeriti je li i to patentirano kod vas prije svega naravno
magija je napraviti ovakvu zastavu, bas kreativan rad, jednostavno se mora iskopirat od nekog. puna scena istih zastava u bojama kluba.
P.s. Ne stoji ti sarkazam.
FK Borac - HŠK Zrinjski 09.04.2022.

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ima li itko slike Skripara protiv Posusja?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
RavnoDoDna je napisao/la: ↑11 apr 2022, 17:33Glupo je pomislit da krademo nesto od njih, imaju svoj fazon furaju to, mi furamo svoj i to je to, eno pjesmu na yt smo izbacili na isti dan i mi i oni na isti ritam, ne daj Boze da je neko dan samo okasnio bilo bi kopiranje. Meni je stvarno smjesno sto ovaj nitkovi pise za ove zastave, ne moze se znaci ni povuc kriva linija odma je lenta i kopiranje njih. Ovaj stendard Mostar, te majice smo radili 09/10 ja mislim, stendard odradili prije 2 3 god, dosla ideja tad i tjt.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 apr 2022, 18:43Krivo si čuo, ništa nije patentirano. Samo... Neke se stvari jednostavno ne rade. Nije slučajno što mnogima ličite na omražene komšijenitkovi je napisao/la: ↑10 apr 2022, 15:29
cuo sam da ste vi patentirali trokut, tako da necemo vise kopirati vas rad, odsad samo kvadrat al moramo provjeriti je li i to patentirano kod vas prije svega naravno
magija je napraviti ovakvu zastavu, bas kreativan rad, jednostavno se mora iskopirat od nekog. puna scena istih zastava u bojama kluba.
P.s. Ne stoji ti sarkazam.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
- Tristan
- Kontakt:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Parola manijaka

Svaka vam cast sa navijacke slike! 

- Meraak1921
- Kontakt:
Lesevi me malo razocarali brojkom , koreo+pyro dosta dobro odradjeno
Hz nista specijalno, nit izdanje nit brojka, parola jedino dobra, utakmice u 13h mogu samo igrati klubovi koji 'nemaju' navijace, kao sto su Sloboda,Leotar,Radnik..
Ra solidno u Tuzli, uzimajuci u obzir dalek put i 6ipo sati voznje
Ultrasi dobri u BL 100-120 ljudi, parola + pyro
Manijaci kop-dimna zavjesa fakat top , al parola
Hz nista specijalno, nit izdanje nit brojka, parola jedino dobra, utakmice u 13h mogu samo igrati klubovi koji 'nemaju' navijace, kao sto su Sloboda,Leotar,Radnik..
Manijaci kop-dimna zavjesa fakat top , al parola

- BegovicRamiz
- Kontakt:
RA koliko sam skonto nisu bili u Tuzli dobili odbijenicuMeraak1921 je napisao/la: ↑12 apr 2022, 00:43Lesevi me malo razocarali brojkom , koreo+pyro dosta dobro odradjeno
Manijaci kop-dimna zavjesa fakat top , al parola![]()
- Meraak1921
- Kontakt:
BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 apr 2022, 01:02RA koliko sam skonto nisu bili u Tuzli dobili odbijenicuMeraak1921 je napisao/la: ↑12 apr 2022, 00:43Lesevi me malo razocarali brojkom , koreo+pyro dosta dobro odradjeno
Manijaci kop-dimna zavjesa fakat top , al parola![]()
Onda je moja greska, prelisto sam slikice po forumu, mozda ovo bi proslo gostovanje .

-
- Kontakt:
Ultrasa u BL nije bilo 120 nego duplo vise od toga.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Al ga kralj profula, cuj 120

-
- Kontakt:
Fukare bile u Bijeljini, znaci poceli su ici na gostovanja.
Sigurno dolaze i u Posusje za vikend.
-
- Kontakt:
Ima li kakvih slika sa stadiona ?Odgovornost je napisao/la: ↑12 apr 2022, 13:19Fukare bile u Bijeljini, znaci poceli su ici na gostovanja.
Frajeru.. odgovori na ppzekzek je napisao/la: ↑08 apr 2022, 13:43Dobri manijaci..
Ovaj vikend znaci ocekujemo Red Army i Ultrase gostovanja?
A i ako cemo realno Manijaci, Ultrasi i RA trenutno najozbiljnije grupe i Lesinari tu i tamo sa gostovanjima..
Samo me zanima sta je s ovim gradom Sarajevom.. da jedan Mostar ima vise ljudi po utakmicama i tako aktivniji sto se navijaca tice a koliko manje ljudi u njemu i ta podjela strana na istočnu i zapadnu.. al bit ce valjda bolje i ovdje
Nije njima problem Posušje, vec duvanjsko-kupreška visoravanOdgovornost je napisao/la: ↑12 apr 2022, 13:19Fukare bile u Bijeljini, znaci poceli su ici na gostovanja.
-
- Kontakt:
Upravo to što Fukare nisu ima 10 godinaLazarov je napisao/la: ↑12 apr 2022, 18:07dobre grupeOdgovornost je napisao/la: ↑12 apr 2022, 13:19Fukare bile u Bijeljini, znaci poceli su ici na gostovanja.

Trenutno korisnika/ca: mnon46, Paromlinac, ShojaStojan i 38 gostiju.