FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Sve ono što nije svojstveno Bayernu kao klubu je večeras pokazala ova Bayernova ekipa. Pola sata igre je ko valjalo tada je i pao gol. Ali toliko nekog grča i nekakve nesigurnosti bez onog stava da se isprse i pokažu ko je gazda na terenu. I onda nama koji smo u mnogo utakmica godinama rješavalinutakmice u finišu, ekipa protiv koje smo favorit zabije gol u finišu.
Najveće podbacivanje u jednoj K.O. utakmici Bayerna ikad, uzevši u obzir da smo bili favoriti.
I to nakrcavanje igrača u središte napada, gdje igračima koji su navikli na određenu slobodu to oduzimaš to je posebna priča. Duga je to sada priča, cijela hemija trenutno ne štima. Jedino je pozitivno štomovoj ekipi i ne treba puno da opet bude na pravom putu. Samo.joj treba skinuti ove "lance"...
Najveće podbacivanje u jednoj K.O. utakmici Bayerna ikad, uzevši u obzir da smo bili favoriti.
I to nakrcavanje igrača u središte napada, gdje igračima koji su navikli na određenu slobodu to oduzimaš to je posebna priča. Duga je to sada priča, cijela hemija trenutno ne štima. Jedino je pozitivno štomovoj ekipi i ne treba puno da opet bude na pravom putu. Samo.joj treba skinuti ove "lance"...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
Nema sad nikoga dovoditi. Prošao voz. Bayerna bi jedino unaprijedili Klopp i Flick. Jednog si imao pa ga je otjerao onaj bivol od sportskog direktora.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
- Kontakt:
Eno Nagelsman stopom otisao kuci . 

Nakon 25 godina intenzivnog praćenja bayerna i fudbala općenito. Veceras je doslo vrijeme da objesim daljinski od klin. To je to sto se tice praćenja Bayerna i fudbala općenito. Nemam ja vise zivaca, a ni vremena da pratim nesposobne dive koje zaradjuju 20 miliona godisnje... prezivio sam i ona 2 gola u nadonkadi na nou campu u finalu LP protiv manche, prezivio sam poraz od chelsea u finalu lp i mnoge druge poraze, al ovo veceras je kap koja je prelila casu. Zbogom fudbalu, bayernu, vrijeme je za nove interese u zivotu.
-
- Kontakt:
Ko god misli da ce Julian dobiti otkaz i Braco iz Jablanice taj stvarno nema pojma o fudbalu. Nece otici ni jedan. Dovest ce se nekih igraca otici ce ih dosta i onda cemo u svakom smislu biti prosjek u Evropi od trenera do igrackog kadra. Da cemo ulaziti u meceve sa Liverpulom Citijem Realom Parizom i jos par ekipa kao autsajderi. Ona masinerija koju je Flik napravi se rasula kao i ona Jupova 2013. Morali su se ispostovati svi zahtjevi Flika. Mora se zadrzati Perisic ili koga je vec trazio i bila bi to ekipa i dalje broj jedan u Evropi koja melje protivnika. Sta kazu neki nije ovo bilo lose toliko veceras. 10 minuta drugog dijela je bilo nesto ostalo je sve ****. Trener Vilareala ga je popisao kulturno i pokazao mu da je jos uvijek trenerska neznalica. Nedorastao za Bayern i bilo koji veci klub. Cemu tolika ofanziva zadnjih 5 minuta i izmjene svi u napad. Brate ako se nije dao drugi pogodatk do 80 minute. Povuci rucno privedi kraju i imas 30 minuta da zaores ako i primis imas vise vremena za popravni. Neka je usao Deivis al nije smio Hernandez vani. Izvadi Sanea ostaje ti Gnabry i Koman.
jel Uli bio na tribinama veceras, nadam se da je posjetio svlacionicu na kraju utakmice
Ovo je zajednički pothvat trenera i igrača. Dolazi sjajna prilika da se napravi velika čistka, ali bojim se da od toga neće biti ništa. Javljam se da besplatno počistim nered.
+1SWOT je napisao/la: ↑12 apr 2022, 23:45Nakon 25 godina intenzivnog praćenja bayerna i fudbala općenito. Veceras je doslo vrijeme da objesim daljinski od klin. To je to sto se tice praćenja Bayerna i fudbala općenito. Nemam ja vise zivaca, a ni vremena da pratim nesposobne dive koje zaradjuju 20 miliona godisnje... prezivio sam i ona 2 gola u nadonkadi na nou campu u finalu LP protiv manche, prezivio sam poraz od chelsea u finalu lp i mnoge druge poraze, al ovo veceras je kap koja je prelila casu. Zbogom fudbalu, bayernu, vrijeme je za nove interese u zivotu.

Vratice te se vi cim krene nova sezona
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mia san mia mnogima to ne prija 

Ove sezone sam pogledao pet utakmica Bayerna svih 90min

Ne prati se sa istim zarom kao u 20tim.
Je*eni Saša Kalajdžić i tamo neki ŠeškoRobert Lewandowski wants a contract until 2025 if he were to stay at FC Bayern. The club prefers an extension until 2024. The bosses expect Lewandowski's camp to ask for a significant pay rise from the €24m he currently earns to around €30m per year
Salihamidžić and Marco Neppe are working behind the scenes on all scenarios and have a shortlist of strikers that could replace Lewandowski. Erling Haaland's name was discussed, but the supervisory board estimated that a total package of over €355m was too expensive
Other alternatives being discussed are Salzburg's Benjamin Šeško and Stuttgart's Saša Kalajdžić. Bayern held talks with Kalajdžić's management in January, he would be available for €20m. Patrik Schick is another option, but an expensive one. Leverkusen want €75m
Lewandowski sees a link between Bayern's reluctance to open talks with him and Haaland's future. The club considers this as a very sensible topic - only a few confidants are involved in the talks. Haaland's name would've been mentioned during the Kahn/Raiola meeting [@SPORTBILD]

Ako su to alternative daj čovjeku ugovor do 2030e.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Uhljebio se zohar Salihamidzic, a ovi ga levati ne znaju otjerati. I pajdas mu Nagelsmann isto. Sta kaze, ima i gorih stvari u zivotu. Nisu te doveli da razglabas u globalnom zatopljavanju tele jedno glupo vec da treniras jedan od najvecih klubova na svijetu. Njemu upala kasika u med, sad ce on malo na Harli, pa na tablet. Joj sto ne mogu ovih teoreticara trenera. Prave od fudbala atomsku fiziku.
Bitno je da navija od djetinstva za Bayern.
Ako je tako onda si sebe kao navijaca mogao iskljuciti i prije ove utakmice

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neutral je dobar lik, pojavi se uvijek tu pred kraj sezone kada se sve lomi pa u nekoliko navrata malo pretjeruje. 
Pamtim ja njega od osnivanja foruma i trenutke svih nas koji smo sehur zajedno docekivali komentarisuci sve i svasta.
Vjerovatno se malo izgubio zbog posla, obaveza, godina ili cega vec.
U sustini, dosta pozitivan lik je bio.
Sto se tice ovih gore potencijalnih zamjena za Lewu, to je cisti prosjek svakako a meni su se neki dan smijali kada sam napisao realna imena s kojima bi morali biti zadovoljni.
U tom slucaju je najbolje produziti Gnabrya i dati mu poziciju 9 a Zirkzea vratiti sa posudbe i pokusati njega implementirati u ekipu.
Btw: mnogi su kako vidim veceras zavrsili sa Bayernom, nazalost, izgubili smo mozda par dobrih forumasa i ljudi cije je postove zanimljivo citati.
Da vam vas drug Omer kaze, Bayern se voli i u dobru i u zlu i Bayern ce se pratiti pa makar igrao sestu ligu.
MIA SAN MIA.

Pamtim ja njega od osnivanja foruma i trenutke svih nas koji smo sehur zajedno docekivali komentarisuci sve i svasta.
Vjerovatno se malo izgubio zbog posla, obaveza, godina ili cega vec.
U sustini, dosta pozitivan lik je bio.

Sto se tice ovih gore potencijalnih zamjena za Lewu, to je cisti prosjek svakako a meni su se neki dan smijali kada sam napisao realna imena s kojima bi morali biti zadovoljni.
U tom slucaju je najbolje produziti Gnabrya i dati mu poziciju 9 a Zirkzea vratiti sa posudbe i pokusati njega implementirati u ekipu.
Btw: mnogi su kako vidim veceras zavrsili sa Bayernom, nazalost, izgubili smo mozda par dobrih forumasa i ljudi cije je postove zanimljivo citati.
Da vam vas drug Omer kaze, Bayern se voli i u dobru i u zlu i Bayern ce se pratiti pa makar igrao sestu ligu.

MIA SAN MIA.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Omerbavarac ne brini nece igrati sestu ligu. Bit ce oni jos dosta godina medju orve 4 ekipe sa kakvim.god sastavom igrali. Tesko da se desi da budu ispod tog mjesta koje vodi u ligu prvaka al ce u toj istoj evropskoj kremi biti samo prolaznici gdje ce plasman medju 8 biti uspjeh.
Kad nešto zavoliš kao dijete, onda to i voliš do kraja života.L-Train je napisao/la: ↑13 apr 2022, 02:49Ako je tako onda si sebe kao navijaca mogao iskljuciti i prije ove utakmice![]()
Omer je u pravu, ne pratim detaljno, tu i tamo pogledam nekad nešto i pojavim se pred sami kraj sezone. Realno, grupna faza za ekipe kao Real, Bayern, Liverpool i sl. je postala smijurija, tako da je to jako dosadno za pratiti osim u slučaju da zapadnu dvije veoma jake ekipe u grupi.
Što se lige tiče, smijurija. Pisao sam o tome godinama unazad, svi osim Bayerna su postali razvojni klubovi, kao što su Porto i Benfica. Ovo je veoma gorući problem za Bundesligu, prije svega uzrokovan smiješnim tv pravima u odnosu na Engleze. Nijemci moraju mijenjati pravilo, ovaj "tradicionalni" fudbal ne može opstati u odnosu na kapitalistički trash. Fudbal je za sirotinju, a danas je za bogataše. Uzeli su nam i to

-
- Kontakt:
Sad ce trener kalibra Hoffenheima malo analizirati situacije na tabletu. I kriviti igrace. Dejvise evo vidi ovdje kako si se pogresno postavio. Nije do mene, do tebe je 

-
- Kontakt:
Imaju li danas trening ili odmaraju? S Flikom bi sad orali teren i pisali znoj. Pardon s Flikom bi sada bili s pola snage u polufinalu. Nikad vise nisam bio bjesan na trenera kao na ovog. Smijesan je Kovac Boga mi. Samo iskesi zubetine a iz njega se vidi praznina. Kukac voli Bayern iz ljubavi otici vidis da nisi za njega. I ja volim Bayern de i mene da kosim travu bar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.