FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 12 apr 2022, 14:53

Postavlja se pitanje zašto se onda Bayern riješava te kreme i super klase ?

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 12 apr 2022, 14:57

let3 je napisao/la:
12 apr 2022, 14:53
Opa evo pametnice koja ce nam argumentovano reci da je Lewa krampa i buranija igrac.Tebe smo cekali doktore…

Zasto ga se rjesava?
Ne rjesava se Bayern njega , nego lik nece da produzi ugovor.Sva prica tu staje.
Da se mozda nisu rjesili i Krossa , Alabe i ostale klape jer su imali bolje ?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 apr 2022, 15:03

JoeBleck je napisao/la:
12 apr 2022, 14:57
let3 je napisao/la:
Opa evo pametnice koja ce nam argumentovano reci da je Lewa krampa i buranija igrac.Tebe smo cekali doktore…

Zasto ga se rjesava?
Ne rjesava se Bayern njega , nego lik nece da produzi ugovor.Sva prica tu staje.
Nisam ja nikakva pametnica, vec ti si ovdje dežurna pametnica.

Lik nece da produži sa Bayernom, veliš ? a ne kažeš zašto odjednom ne želi :lol: a tolike godine tamo. Da nije zapelo oko para možda :mrgreen:
Gdje sam ja pisao da je krampa i buranija, ako može taj post ;) Meni samo nije jasno kakvu Barca buducnost vidi u 34-godišnjaku , kada je vec krenula u remont i podmlađivanje ekipe.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 12 apr 2022, 15:07, ukupno mijenjano 2 puta.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 12 apr 2022, 15:09

let3 je napisao/la:
12 apr 2022, 15:03
JoeBleck je napisao/la:
12 apr 2022, 14:57
let3 je napisao/la:

Zasto ga se rjesava?
Nisam ja niakakva pametnica, vec ti si ovdje dežurna pametnica.

Lik nece da produži sa Bayern, veliš ? a ne kažeš zašto odjednom ne želi :lol: a tolike godine tamo. Da nije zapelo oko para možda :mrgreen:
Gdje sam ja pisao da je krampa i buranija, ako može taj post ;) Meni samo nije jasno kakvu Barca buducnost vidi u 34-godišnjaku , kada je vec krenula u remont i podmlađivanje ekipe.
Poentirao sam.Razlog je sto on ne zeli da nastavi put u Bayernu, bas kao sto nisu Alaba i Kross.

Ne mozes imati tim od 11 igraca od po 21 godinu.

Sto se onda ne rjese Buskeca , Albe , Piquea , Matsa i ostalih u njegovim godinama ? Realnost je da svs ove nabrojane moze na ledja staviti i nosati ih , toliko je spremniji i bolji.

Lewandovski je vjerovatno jedan od najspremnijih fudbalera danasnjice, kao takav , sad 34 godine bi bio uktra pojacanje naredne 2 godine klubu.

Ako se sa Aubom nadate pomaku i revoluciji a ne prelaznom rjesenju , onda ovaj klub ne ide u pravom smjeru.
Poljak je najbolji napadac Svijeta zadnjih 5 godina covjece , ne znam sta ti nije jasno ?

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 apr 2022, 15:14

JoeBleck je napisao/la:
12 apr 2022, 15:09

Lewandovski je vjerovatno jedan od najspremnijih fudbalera danasnjice, kao takav , sad 34 godine bi bio uktra pojacanje naredne 2 godine klubu.

Ako se sa Aubom nadate pomaku i revoluciji a ne prelaznom rjesenju , onda ovaj klub ne ide u pravom smjeru.
Poljak je najbolji napadac Svijeta zadnjih 5 godina covjece , ne znam sta ti nije jasno ?
Dvije godine, pa eto šta mi nije jasno. Sam si sve rekao.

Znam ja da je poljak top napadač i sve to- ali hoćemo pojacanje za narednih 10 godina, kao što Real dovodi Mbappea, a ne na dvije.

I nadam se da ce se ubrzo riješiti veterana Busija, Albe, Piquea.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 12 apr 2022, 15:19

let3 je napisao/la:
12 apr 2022, 15:14
JoeBleck je napisao/la:
12 apr 2022, 15:09

Dvije godine, pa eto šta mi nije jasno. Sam si sve rekao.

Znam ja da je poljak top napadač i sve to- ali hoćemo pojacanje za narednih 10 godina, kao što Real dovodi Mbappea, a ne na dvije.

I nadam se da ce se ubrzo riješiti veterana Busija, Albe, Piquea.
Koga jarane ?

Haland ? Ocito nemoguca misija.
Dovedes Lewu jer imas najboljeg napadaca mogucnost dovesti.Dok se ne pojavi u naredne 2 godine neka ubica iz Latinske Amerike,zadovoljis se igracem koji ti daje mnogo u narednom periodu.

Ne moze svaki igrac biti buducnost , neko mora biti i usputna stanica i epizodista.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 apr 2022, 15:34

JoeBleck je napisao/la:
12 apr 2022, 15:19

Koga jarane ?

Dovedes Lewu jer imas najboljeg napadaca mogucnost dovesti.Dok se ne pojavi u naredne 2 godine neka ubica iz Latinske Amerike,zadovoljis se igracem koji ti daje mnogo u narednom periodu.

Ne moze svaki igrac biti buducnost , neko mora biti i usputna stanica i epizodista.
Vidi ovu vijest :
Novinar Marcal Llorente prenosi kako je Luis Suarez kontaktirao Xavija povodom njegovog mogućeg povratka u Barçu te je poručio da bi pristao na veoma malu platu.
Ovaj novinar tvrdi kako uprava katalonskog giganta razmatra ovu opciju.
Na dvije godine, šta misliš :mrgreen:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 12 apr 2022, 15:39

Koga bi vi doveli, nisam ni ja odusevljen Levom ako ce biti skup ali koga dovesti? Halanda jel, staklen igrac i uz to ima pohlepnog agenta a i oca, nema teoretske sanse da Barcelona moze financijski ispratiti taj transfer. Ovaj iz Benfice macak u vreci, a takodjer skup. I ko jos ostaje, trziste napadaca je opcenito ****.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 apr 2022, 15:48

sve su to spekulacije i za levu i halanda i mbapea, 49 posto je tu menadzerska posla pustanja u medije prica bez ikakvog pokrica da se dize cijena svom klikentu, 50 posto je tu cisto medijskih konstrukcija da bi se nesto napisalo i da bi bilo klikova, a 1 posto je prava istina do koje mi ne mozemo doprijeti, tako da je sve moguce i nemoguce
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 12 apr 2022, 16:54

let3 je napisao/la:
12 apr 2022, 15:34
JoeBleck je napisao/la:
12 apr 2022, 15:19

Koga jarane ?

Vidi ovu vijest :
Novinar Marcal Llorente prenosi kako je Luis Suarez kontaktirao Xavija povodom njegovog mogućeg povratka u Barçu te je poručio da bi pristao na veoma malu platu.
Ovaj novinar tvrdi kako uprava katalonskog giganta razmatra ovu opciju.
Na dvije godine, šta misliš :mrgreen:
Ma ovo je suplja.

Suarez je bivsi igrac vec x godina.Smlata i taraba.
Debeo,trom , spor.Nista ni sacim.

Da je bio nekad igracina , jeste.Sad je cupanje kose dok ga gledas.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 12 apr 2022, 18:53

Bivši igrač već x godina, a prošle sezone donio Atelticu titulu svojim golovima.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 12 apr 2022, 22:13

Šteta što se Havertz nije doveo na vrijeme, nije atraktivan ali vrlo koristan.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 12 apr 2022, 22:21

enobarca je napisao/la:
12 apr 2022, 15:39
Koga bi vi doveli, nisam ni ja odusevljen Levom ako ce biti skup ali koga dovesti? Halanda jel, staklen igrac i uz to ima pohlepnog agenta a i oca, nema teoretske sanse da Barcelona moze financijski ispratiti taj transfer. Ovaj iz Benfice macak u vreci, a takodjer skup. I ko jos ostaje, trziste napadaca je opcenito ****.
ja bi platio onom iz Seville Monci-ju da vidim koji igrač u njegovom tefteru ima dobar finishing i doveo dva, i jedan bi se isplatio

u ovakvoj igri sa Xavijem je potrebno imati igrača sa dobrom završnicom, ne mora biti nista specijalno u igri

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 12 apr 2022, 23:58

Mokes je napisao/la:
12 apr 2022, 18:53
Bivši igrač već x godina, a prošle sezone donio Atelticu titulu svojim golovima.
Jedna lasta ne cini proljece.
Beskoristan totalno u igri.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 apr 2022, 00:13

sombrero je napisao/la:
12 apr 2022, 22:21
enobarca je napisao/la:
12 apr 2022, 15:39
ja bi platio onom iz Seville Monci-ju da vidim koji igrač u njegovom tefteru ima dobar finishing i doveo dva, i jedan bi se isplatio

u ovakvoj igri sa Xavijem je potrebno imati igrača sa dobrom završnicom, ne mora biti nista specijalno u igri
imas de jongaru, prvo il eventualno drugi kontalt s loptom kod njeg je gol heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 13 apr 2022, 00:17

Danas svoj 44. rođendan proslavlja veliki Carles Puyol. Nadam se da ga od ljeta ponovo gledamo u klubu.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 13 apr 2022, 09:06

Lewa se treba preskočiti jer ce unistiti balans ove ekipe svojom ogromnom platom. Ima Barcelona dovoljno metaka u napadu da nadomjesti golove i da se svaku temu u prosjeku daje 2-3 gola (Ferran, Abu, Fati). Niko ne spori kvalitet Lewe ali dugotrajni Impact može biti los. I on sad u Bayernu ima 20+ mil platu i mislis da ce doci za manje. Mislis da ce zeliti dijeliti minute sa nekim mladim kolegama - Lewa Barci ce prije donijeti ono sto je Ronaldo donio Unitedu svojim povratkom nego titule.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 13 apr 2022, 09:18

Neće, nije Lewa egocentrik ko onaj nesrećnik.

Takođe, sem gola sinoć nije postojao protiv Viljareala. Doduše, nije najodgovorniji za to on.

Vjerovatno Xavi i sportski segment smatraju da im treba napadač koji ima 20+ golova ko od šale. Abumejang kroz karijeru je toplo hladno, Feran vidimo da može promašiti nemoguće i to par puta po utakmici, Fati je staklen, Dembele pitanje da li će ostati, Traore bolno limitiran za jedno krilo i lično ne bi volio da ostane. Depay i ne igra proljećni dio, i vjerovatno je bivši igrač Barselone.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 13 apr 2022, 11:03

Riziko je napisao/la:
13 apr 2022, 09:18
Neće, nije Lewa egocentrik ko onaj nesrećnik.

Takođe, sem gola sinoć nije postojao protiv Viljareala. Doduše, nije najodgovorniji za to on.

Vjerovatno Xavi i sportski segment smatraju da im treba napadač koji ima 20+ golova ko od šale. Abumejang kroz karijeru je toplo hladno, Feran vidimo da može promašiti nemoguće i to par puta po utakmici, Fati je staklen, Dembele pitanje da li će ostati, Traore bolno limitiran za jedno krilo i lično ne bi volio da ostane. Depay i ne igra proljećni dio, i vjerovatno je bivši igrač Barselone.
Auba uopšte nije toplo hladno do ove svadja sa upravom Arsenala.
Čovjek u Dortmundu u 144 nastupa u Bundes l. 98 golova,
U Arsenalu u 128 EPL nastupa 68 golova. Najbolji golgeter i Bundes lige i EPL, u 5 sezona isao 20+ golova. Čovjek itekako ima reference da je kadar sam isporučiti 20 ligaških golova. Sto i pokazuje u ovom proljetnom dijelu. Ne kažem da se ne treba dovoditi napadac Ali kažem da je bolje naci nekog mladjeg potentnog napadača koji ima potencijal (ne mora u ovom trenutku biti super star ili ne znam Ronaldo iz najboljih dana) - postoje razni skauti sirom svijeta prate 1000 igrača. I sa njim uz Abua probati - mozda se pojavi novi napadacki Pedri. A ne dovoditi igrača od 34 godine koji ce imati ogromnu platu i narušiti platni sistem, a zna se u kojim je Barca problemima.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 13 apr 2022, 12:48

Carles Puyol je čovjek koji je, kako to mnogi vole reći, išao glavom tamo gdje mnogi ne bi išli ni nogom. Bio je kapiten u svakom smislu te riječi. Rođena legenda, pravi profesionalac, uvijek hrabar, pošten, vječno odan Barçi. On je fudbaler koji je zaslužio poštovanje čitavog fudbalskog svijeta.
Dres Blaugrane je nosio čak 15 godina, 595 odigranih utakmica, a na svakoj od njih je davao svoj posljednji atom snage. Za jednog štopera, 19 golova i 13 asistencija je i više nego respektabilna statistika. Vrijedi istaći da je u cijeloj svojoj karijeri dobio samo jedan direktan crveni karton!
Njegovu karijeru su definitivno obilježile povrede, a imao ih je čak 36! Nikada nije igrao za lični interes, nego za grb, grb po kojem je prosuo litre i litre znoja, ali nažalost i krvi. On je jednostavno istinska legenda s kojom se, kada gledamo srčanost, niko ne može porediti. Na današnji dan, prije tačno 44 godine, rođen je on - Carles Puyol.
Popularni 'Puyi' će ostati upamćen kao jedini fudbaler u historiji Barcelone koji je u jednoj sezoni kao kapiten uspio podići čak šest šampionskih trofeja.
SRETAN 44. ROĐENDAN, CARLESE!
:thumbup:

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.