Jeste, ali sad tu dvojicu igrača imate kao odskočnu dasku ka drugim igračima. Dobra recenzija od strane Nsue-a ili Vukušića će dati u razmišljanje te druge koji bi se lomili hoće-neće doći.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2022, 21:37Vjeruj druže da se razgovaralo sa puno zvučnijim imenima od Nsue-a i Vukušića. Puno konkretnije ponude, ali ljudi više vole i neke niže rangove u evropskim zemljama npr pa i za nesto manje para nego kod nas.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 apr 2022, 21:30Da me ne shvatiš pogrešno, mnogo toga je u parama. Realno drug, zar bi vam došli već pomenuti Nsue i Vukušić da im nisu šuške bljesnule pred očima? Na koji drugi fazon bi došli? Samo daj pare brate i imaćeš puno veća imena u ligi.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2022, 21:23
Roster je više nego dobar. Na papiru, prema njemu, smo sigurni putnici u Evropu. U praksi je to malo drugačije. Nije sve u parama. Zvučnijim imenima BiH nije toliko privlačna destinacija.
Ali vjerujem da će sugurno izvući maksimum sto tržište trenutno nudi, uhvatiti Evropu pa onda na ljeto ostaviti sto valja, sto nije za klub raspustiti i to je to.
Puno je faktora. Od loših terena, slabe gledanosti, slabe medijske praćenosti itd itd.
Slažem se ja s tomom zasto je Nsue tu, ali bilo bi puno većih imena da su samo pare u pitanju.
Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Svakako da je to neki put, da ovi utabaju stazu nekim većim imenima. Ali da bi i mi imali koristi od njih ja se prije svega nadam novom terenu na Tušnju kako bi mogli pokazati ko su i zbog cega su ime. Sam izlazak u Evropu je također veliki korak ka zvučnijim imenima. Ljudi žele velike i praćene utakmice, a ne da glavni događaj bude kako gazimo drugi klub iz grada.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 apr 2022, 21:43Jeste, ali sad tu dvojicu igrača imate kao odskočnu dasku ka drugim igračima. Dobra recenzija od strane Nsue-a ili Vukušića će dati u razmišljanje te druge koji bi se lomili hoće-neće doći.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2022, 21:37Vjeruj druže da se razgovaralo sa puno zvučnijim imenima od Nsue-a i Vukušića. Puno konkretnije ponude, ali ljudi više vole i neke niže rangove u evropskim zemljama npr pa i za nesto manje para nego kod nas.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 apr 2022, 21:30
Da me ne shvatiš pogrešno, mnogo toga je u parama. Realno drug, zar bi vam došli već pomenuti Nsue i Vukušić da im nisu šuške bljesnule pred očima? Na koji drugi fazon bi došli? Samo daj pare brate i imaćeš puno veća imena u ligi.
Puno je faktora. Od loših terena, slabe gledanosti, slabe medijske praćenosti itd itd.
Slažem se ja s tomom zasto je Nsue tu, ali bilo bi puno većih imena da su samo pare u pitanju.
-
- Kontakt:
Od kad je Simin Han grad i od kad to postoji jos jedan klub u Simin Hanu? Ja samo znam za Slogu Simin Han aka TCPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2022, 21:49Svakako da je to neki put, da ovi utabaju stazu nekim većim imenima. Ali da bi i mi imali koristi od njih ja se prije svega nadam novom terenu na Tušnju kako bi mogli pokazati ko su i zbog cega su ime. Sam izlazak u Evropu je također veliki korak ka zvučnijim imenima. Ljudi žele velike i praćene utakmice, a ne da glavni događaj bude kako gazimo drugi klub iz grada.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 apr 2022, 21:43Jeste, ali sad tu dvojicu igrača imate kao odskočnu dasku ka drugim igračima. Dobra recenzija od strane Nsue-a ili Vukušića će dati u razmišljanje te druge koji bi se lomili hoće-neće doći.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2022, 21:37
Vjeruj druže da se razgovaralo sa puno zvučnijim imenima od Nsue-a i Vukušića. Puno konkretnije ponude, ali ljudi više vole i neke niže rangove u evropskim zemljama npr pa i za nesto manje para nego kod nas.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Pa dobro ti si nepismen čovjek pa i ne očekujemo od tebe da znaš više od tri riječi. Zato se s tobom skoro nikad i ne upuštam u diskusiju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 apr 2022, 22:03Od kad je Simin Han grad i od kad to postoji jos jedan klub u Simin Hanu? Ja samo znam za Slogu Simin Han aka TCPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2022, 21:49Svakako da je to neki put, da ovi utabaju stazu nekim većim imenima. Ali da bi i mi imali koristi od njih ja se prije svega nadam novom terenu na Tušnju kako bi mogli pokazati ko su i zbog cega su ime. Sam izlazak u Evropu je također veliki korak ka zvučnijim imenima. Ljudi žele velike i praćene utakmice, a ne da glavni događaj bude kako gazimo drugi klub iz grada.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 apr 2022, 21:43
Jeste, ali sad tu dvojicu igrača imate kao odskočnu dasku ka drugim igračima. Dobra recenzija od strane Nsue-a ili Vukušića će dati u razmišljanje te druge koji bi se lomili hoće-neće doći.
-
- Kontakt:
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2022, 22:08Pa dobro ti si nepismen čovjek pa i ne očekujemo od tebe da znaš više od tri riječi. Zato se s tobom skoro nikad i ne upuštam u diskusiju.antisisoja1919 je napisao/la: ↑12 apr 2022, 22:03Od kad je Simin Han grad i od kad to postoji jos jedan klub u Simin Hanu? Ja samo znam za Slogu Simin Han aka TCPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 apr 2022, 21:49
Svakako da je to neki put, da ovi utabaju stazu nekim većim imenima. Ali da bi i mi imali koristi od njih ja se prije svega nadam novom terenu na Tušnju kako bi mogli pokazati ko su i zbog cega su ime. Sam izlazak u Evropu je također veliki korak ka zvučnijim imenima. Ljudi žele velike i praćene utakmice, a ne da glavni događaj bude kako gazimo drugi klub iz grada.

e mentola, braco draga
de mi pismeni reci na osnovu cega sam ja to nepismen, ili ti je to seljance jedini argument???
Sa mnom se ne upustas u diskusiju, jer uvijek pogodim tvoju slabu tacku i surovu realnost, a to je da si ociti primjer nekoga ko je presao iz opanaka u cipele
P.s. skolovaniji od tebe lutkice moja :*
Volim tebe, više od sebe
Sarajevo - Real Madrid 2-2
Celik - Chelsea 4-4
Velez - Bayern 3-0
Giganti naseg fudbala
Celik - Chelsea 4-4
Velez - Bayern 3-0
Giganti naseg fudbala
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Najveci igrac sa ovih prostora i jedini osvajac Zlatne lopte igrao je za HSK Zrinjski Mostar tu godinu dana.

Golemo.

Golemo.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Naime, strateg "Plemića" objavio je fotografiju proslave gola igrača Zrinjskog s popularnim Ultrasima te ispod ostavio upit "Može li nas doći 5000-7000 u subotu?
Daj ispunite čovjeku želju nek vidi bar pola kapaciteta , zaslužio je uz ovakve igre . Zar uz ovakve igre i rezultate , čovjek vas mora moliti da dodjete na stadion
Daj ispunite čovjeku želju nek vidi bar pola kapaciteta , zaslužio je uz ovakve igre . Zar uz ovakve igre i rezultate , čovjek vas mora moliti da dodjete na stadion
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
U 100 i kusur godina ništa nije osvojilo, a ukalkulisalo sebi i oslonilo se na prihode od osvajanja kupa koji će ih djelomično izvući iz krize
Joj jake uprave na nivou razmišljanja mog petogodišnjeg rođaka koji planira kako će potrošiti milion koji dobije na Bingu, a čak i ne uplaćuje tikete

Joj jake uprave na nivou razmišljanja mog petogodišnjeg rođaka koji planira kako će potrošiti milion koji dobije na Bingu, a čak i ne uplaćuje tikete

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno su mislili na europu preko kupa. Osvajač kupa dobije samo 30,000 KM.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 apr 2022, 12:33U 100 i kusur godina ništa nije osvojilo, a ukalkulisalo sebi i oslonilo se na prihode od osvajanja kupa koji će ih djelomično izvući iz krize![]()
Joj jake uprave na nivou razmišljanja mog petogodišnjeg rođaka koji planira kako će potrošiti milion koji dobije na Bingu, a čak i ne uplaćuje tikete![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A kome se učio Jasin?
-
- Kontakt:
Na sta god su mislili podrazumijevalo je da osvoje kupMortemHz je napisao/la: ↑13 apr 2022, 12:39Vjerovatno su mislili na europu preko kupa. Osvajač kupa dobije samo 30,000 KM.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 apr 2022, 12:33U 100 i kusur godina ništa nije osvojilo, a ukalkulisalo sebi i oslonilo se na prihode od osvajanja kupa koji će ih djelomično izvući iz krize![]()
Joj jake uprave na nivou razmišljanja mog petogodišnjeg rođaka koji planira kako će potrošiti milion koji dobije na Bingu, a čak i ne uplaćuje tikete![]()
![]()

To je tako optimistično kao da se oslanjaš na to da ćes oženiti J.Lo a nikad ni curu nisi imao. A uz sve to nisi neka ni prilika jer imas 100 godina i siromašan si i ziviš na socijali.
Hoce li biti dzaba karta u kupu da dodje i pitara preko 7 stoja? Pitam za druga
Strah od Manijaka!spezial je napisao/la: ↑13 apr 2022, 11:50Ma ja, ne ici sam ili u grupama 2-3 ljudi na tekmu. Sto veca grupa to boljeOsmaDolazi je napisao/la: ↑13 apr 2022, 11:48Treba samo pripaziti na one mungose, da ne bi zaskakali opet raju koja bude dolazila u odvojenim grupicama na Grbavicu. A hoće sigurno... Ne zna ih pola šta je asfalt, pa se grupišu ko mungosi.
-
- Kontakt:
@osmadolazi, prva karikatura nove jurišne smajli brigade fksJugJugJug je napisao/la: ↑13 apr 2022, 13:22Hoce li biti dzaba karta u kupu da dodje i pitara preko 7 stoja? Pitam za druga
Strah od Manijaka!spezial je napisao/la: ↑13 apr 2022, 11:50Ma ja, ne ici sam ili u grupama 2-3 ljudi na tekmu. Sto veca grupa to boljeOsmaDolazi je napisao/la: ↑13 apr 2022, 11:48Treba samo pripaziti na one mungose, da ne bi zaskakali opet raju koja bude dolazila u odvojenim grupicama na Grbavicu. A hoće sigurno... Ne zna ih pola šta je asfalt, pa se grupišu ko mungosi.
Željezničar za život cijeli!
Ovako to izgleda kada štrumfovi na Hasetu gledaju željezničar na "maloj" utakmici.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
A ovako jug Grbavice na utakmici protiv Leotara u doba "najbolje i najjače generacije navijača" na toj tribini.

A ovako na derbiju:

:dvadesetsedamsmajlijakojiplačuodsmijeha
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Ulazis u raspravu sa 3.najposjecenijom ekipom na Balkanu. Mislim da nema smisla.
Željezničar za život cijeli!
.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 07 jun 2022, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.