FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mnogo je parazita i sisara koji su i koji žive na račun kluba a jedan takav je i Haris Alihodžić. Od samog imenovanja na mjesto direktora omladinskog pogona pa do dana današnjeg ništa konkretno nije uradio da unaprijedi omladinski pogon. Treneri se smjenjuju, igrači odlaze/dolaze ali je on stalan. Još kad sam čuo priču o shemi kako je u talu za iznajmljivanje stanova igračima koji dolaze sa strane. Sva sreća pa neće još dugo.
Šteta zbog Gutovića, odmah se danas vidjelo da to nije to to bez njega. I igrači su imali samo riječi hvale. Odlazak opravdan, čovjek ima karakter i ne želi zbog sitnica prodati ekipu i ukaljati obraz.
Kako se priča, trenutno su u opticaju tri kandidata za direktora omladinskog pogona. Nadam se da će nam se ponovo desiti jedan Sejfudin Tica na toj poziciji jer vjerujem da je on jedini čovjek koji može preokrenuti situaciju u omladinskom pogonu u našu korist.
Šteta zbog Gutovića, odmah se danas vidjelo da to nije to to bez njega. I igrači su imali samo riječi hvale. Odlazak opravdan, čovjek ima karakter i ne želi zbog sitnica prodati ekipu i ukaljati obraz.
Kako se priča, trenutno su u opticaju tri kandidata za direktora omladinskog pogona. Nadam se da će nam se ponovo desiti jedan Sejfudin Tica na toj poziciji jer vjerujem da je on jedini čovjek koji može preokrenuti situaciju u omladinskom pogonu u našu korist.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ja bih umjesto Tice vise volio nekog stranca na poziciji direktora omladinskog pogona, nekog ko ce ljude poput Alihodzica(Genjac je kamilica za ovog) i njemu slicne otjerati iz kluba i napraviti dobre i zdrave temelje za jak omladinski pogon. Mi se u 21 stoljecu napokon moramo rijesiti amaterizma, mahale, parazita itd. Ne moze neko godinama parazitirati u klubu samo zato sto je bivsi igrac.
Tica je dobar covjek i pedagog, ali nisam siguran da bi bio pravi izbor za direktora omladinskog pogona u ovom trenutku. U nekim normalnim okolnostima kad je sve fino poslozeno, onda ok, ali sad dovoditi covjeka u ovaj haos koji vlada u op bi bilo jako lose jer bi ga potrosili samo..
Tica je dobar covjek i pedagog, ali nisam siguran da bi bio pravi izbor za direktora omladinskog pogona u ovom trenutku. U nekim normalnim okolnostima kad je sve fino poslozeno, onda ok, ali sad dovoditi covjeka u ovaj haos koji vlada u op bi bilo jako lose jer bi ga potrosili samo..
Protiv Zrinjskog petak 18:00. Yebem vam mrtve
- manijacikonjic87
- Kontakt:
mislim da mozes to normalno.. ja sam tako isao u vrapcice kupio kartu za gostujucu tribinu i usao bez problema.. sretno

Mi smo Željini, Željo je naš !
- manijacikonjic87
- Kontakt:
stop utakmicama petkom

nama to nikada nije igralo ulogu.. samo da dobijemo sutra aBd protiv zrinje 6 7 hiljada ide glat bez obzira na termin

Iftarmanijacikonjic87 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 11:04stop utakmicama petkom![]()
![]()
nama to nikada nije igralo ulogu.. samo da dobijemo sutra aBd protiv zrinje 6 7 hiljada ide glat bez obzira na termin![]()
Što nebi mogao,redovno dođe naše raje iz Sane i okolice,privatnim aranžmanom.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
- manijacikonjic87
- Kontakt:
https://media.fkzeljeznicar.ba/2022/04/ ... merged.pdf
Iz nekog razloga su sad objavili financijski izvjestaj za 2021., tj. prije komisije za licenciranje. Gora godina nego 2020., ali ne cudi koliko su lagali.
Iz nekog razloga su sad objavili financijski izvjestaj za 2021., tj. prije komisije za licenciranje. Gora godina nego 2020., ali ne cudi koliko su lagali.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- manijacikonjic87
- Kontakt:
poceli smo procjenjivati imovinu.. bojim se da ne mirise na dobro.. čuva Bog Želju svog..LjoZee je napisao/la: ↑14 apr 2022, 14:23https://media.fkzeljeznicar.ba/2022/04/ ... merged.pdf
Mislim da se to procjenjuje svaki put, tj. svake godine. Meni je ovdje neobicno jedino sto se sad objavljuje. Kao da mi se cini da je prije prvo bila komisija gdje odluce za licencu pa onda se objavi na zvanicnoj. Mislim mozda i grijesim.manijacikonjic87 je napisao/la: ↑14 apr 2022, 16:27poceli smo procjenjivati imovinu.. bojim se da ne mirise na dobro.. čuva Bog Želju svog..![]()
Amira je u ovoj izjavi Uprave i nje na samom pocetku izvjestaja (potpisala je 31.3.) naglasila da nema novih sudskih sporova protiv Kluba i da nemaju informacija da ce biti pokrenuti.
Izgleda da cemo morati osnovati zenski fudbalski klub ili ako ima kakav da se "spojimo" sa njima.Svaki fudbalski klub koji aplicira za UEFA licencu i nastupi u Evropi od sezone 2023/2024 moraće imati i ženski fudbalski klub, piše portugalska Abola.
Klub koji ne ispuni ovo, biće sankcionisan, neće mu biti uskraćen nastup u Evropi, ali će plaćati finansijske 'penale'.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Očekujem uskoro da nam objasne kako mi nemamo pojma,uprave rade lavovski posao. Kako prošlo,takva priča za ove.
Gdje onaj što je ulazio s svojim ljudima
Ljudi nisu unijeli pola marke u klub. Svaka šuma može doći u klub kao što je FK.Zeljeznicar. I zbog takvih paraziti koji obitavaju a nista ne rade godinama,što se ukazuje,ovdje debili to isijavaju a blage veze nemaju. A seru godinama ovdje pustili korijene ko paraziti u klubu.
Gdje onaj što je ulazio s svojim ljudima

Ljudi nisu unijeli pola marke u klub. Svaka šuma može doći u klub kao što je FK.Zeljeznicar. I zbog takvih paraziti koji obitavaju a nista ne rade godinama,što se ukazuje,ovdje debili to isijavaju a blage veze nemaju. A seru godinama ovdje pustili korijene ko paraziti u klubu.
Pitaru, razguli sa ovog podforuma da vise ne citam tvoje gluposti, imas tamo temu fk sarajevo pa tamo pisi i tjeraj uprave... a ove postene ljude koji sad rade za đabe i daju sve od sebe da se klub ne ugasi ostavi na miru... vjerujem da nemas pojma niti ko je u upravi niti sta rade, al si ovdje doso da seres po njima... gdje si bio dok su se milioni krali iz kluba navijao si sigurno ko sto i sad navijas da se ovi ljudi otjeraju...Hulahopka je napisao/la: ↑14 apr 2022, 18:07Očekujem uskoro da nam objasne kako mi nemamo pojma,uprave rade lavovski posao. Kako prošlo,takva priča za ove.
Gdje onaj što je ulazio s svojim ljudima![]()
- lijevapolutka
- Kontakt:
Da bi mogli igrati evropu od sezone 2023/24 morat ćemo imati oformljen ženski fudbalski tim
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- MocMahale444
Pravise se mlati o temama koje mi kao navijaci necemo rijesiti.
Gledaj ti molim te kako kulturno iz godine u godinu imamo dezurne forumske advokate ljudi iz kluba sad i ranije.
Sta je problem? Lakse je reci sta nije problem jer sve ostalo jeste.
Nema osobe, insana koji ce tacno reci sta je problem (€) i na koji nacin doci da se oporavi klub.
Nazadujemo lagano ali sigurno I na kraju sudbina Celika nas ceka ili se jos zaduziti.
Prvi pametujem o sablji i njegovom (ne)znanju ali igraci su nam karinasi zesci (cast pojedincima).
Gledaj ti molim te kako kulturno iz godine u godinu imamo dezurne forumske advokate ljudi iz kluba sad i ranije.
Sta je problem? Lakse je reci sta nije problem jer sve ostalo jeste.
Nema osobe, insana koji ce tacno reci sta je problem (€) i na koji nacin doci da se oporavi klub.
Nazadujemo lagano ali sigurno I na kraju sudbina Celika nas ceka ili se jos zaduziti.
Prvi pametujem o sablji i njegovom (ne)znanju ali igraci su nam karinasi zesci (cast pojedincima).
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- manijacikonjic87
- Kontakt:
nemamo zenski tim nemamo pare za "penale" volimo zelju i to je to