Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
Treba ovdje napadač, predlažem 150m za Nuneza da Cholo pošalje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pripremio ih Atletiko za Real, taman oba beka out.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
A Jack pokusava majmunu nesto dokazati haha povuce za kosu lika kao ulicna borba, i zavrsi mec bez crvenog.bodi123 je napisao/la: ↑13 apr 2022, 23:07Gledaj Savićaakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 apr 2022, 23:04
So hilarious when teams do it back to them and they can’t take it![]()
![]()
![]()
Ovo nisu istine, Simeone hoće da udara Fodena i Fernandinha![]()
⚽FK Garaže⚽
Nista Foden nije bolji od Savica.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pep po svome, bez izmjene u produzetku. Kako zna biti tvrdoglav jbte
4-IN-A-ROW
Mislim da Walker i KDB odmah u Subotu igraju.
Ko se ne bi usrao kad te ljudi bukvalno udaraju na terenu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovo je istina, ljudi okrenu na max obrtaja. Svaki duel jako u kosku. Felipe nije trebao dobiti crveni zbog onog, Saviću zbog krkanluka treba zabraniti bavljenje fudbalom.
City u ovom dvomeču ništa specijalno. Mogao bi Benzema uvaliti makar tri.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Da se ne lažemo, svaki tim ima igrača koji bi reagovao na ovo kotrljanje cigana Fodena u teren da zadrzi vrijeme
Foden je samo za udarat dok ne krepa.
Nisu zasluzeno prosli al treba i to znat.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- OldFashioned
- Kontakt:
Na stranu što je Savić debil vazda bio, ali mora postati PRAVILO da se kazni sa minimalno žutim kartonom ono što je Foden uradio i što radi skoro svako drugi igrač bilo koje ekipe danas.
Faul nije ni postojao kada je preskočio igrača i odletio s grimasom van terena, i kada je vidio da je van terena, lagano se ušetkao unutra.
Moderni nogomet jeste napredovao ali je također sebi dozvolio i previše hinjskih stvari koje živciraju svakog pravog ljubitelja najdraže sporedne stvari na svijetu.
Faul nije ni postojao kada je preskočio igrača i odletio s grimasom van terena, i kada je vidio da je van terena, lagano se ušetkao unutra.
Moderni nogomet jeste napredovao ali je također sebi dozvolio i previše hinjskih stvari koje živciraju svakog pravog ljubitelja najdraže sporedne stvari na svijetu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Teško se Saviću ako je Fodenova stara u Madridu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Al pobjeda je još veća jer su ih ubili njihovim oružjem u sred njihovog terena
City je baš loše odigrao 2 pol. Par puta sebiči, nepovezano i panično, ali konačno da uspiju odigrati muški i ciganski kad i to zapne. Doduše drukčije sa ovim ciganima i ne možeš.
Kakav se ovo ciganluk desavao u madridu?
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Sevap ih je izbaciti na ovaj nacin.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 apr 2022, 23:04
So hilarious when teams do it back to them and they can’t take it![]()
Foden i Fernandinho su zaradili Firdevs veceras.
Čist penal, al se previše bacio. Obzirom kako je ovaj sudio, i ne čudi me da nije svirao.
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.