Bila je i neka opcija da me upozorava na svaki izlaz ili kraci put, tako nekako, pa svaku mogucu ulicu on mi govori da skrenem. Jedva sam skonto da je do togabombaysaphire je napisao/la: ↑06 apr 2022, 09:49Vjerovatno je do postavki , znam kad mi klijenti kažu da Garmin navigacija nije dobra , odem u postavke i oni tamo stavili izbjegavanje ovog onog , i ono najvažnije najkraća ruta . Tada te navigacija vodi preko svakakvih puteva , i onda bude belaja .Beduin je napisao/la: ↑06 apr 2022, 09:42Ne kontam ovu navigaciju u Arteona, zasto ne prikazuje 3 rute za trazenu lokaciju?
U Golf 7 mi je uvijek nudio 3 rute pa izaberem koju hocu, dok u Arteona kad trazim lokaciji izabere mi jednu i vodi me tu.
Npr. Kad sam s Bascarsije isao gore na Trebevic, vodi me pravo gore uzbrdo preko puta Bascarsije, a nema opcije da izaberem preko Vraca, i kako idem prema Vracama sve me vraca lijevo u sporedne ulice da se vratim, sve dok nisam kod Vraca gore skrenuo pa izgleda nije imao vise opcija nego da me tim putem i dovede gore (iako sam znao put ali sam htio testirati navi).
Al eto nisam nasao opciju 2 ili vise ruta pojudjenih pa da izaberem, kao npr. u Golfa bile 3 rute nastimane (bude ako hpcu autoput i slicno), vjerovatno cu i ovdje morati malo procunjati.