Cancel culture
Film i kinematografija
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film i kinematografija
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
lik je debil na kvadrat nema veze cancel culture s tim
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Fantastic beasts and the secret of gaylord Dumbledore.
Volim ovaj žanr, veliki sam ljubitelj knjiga Rowlinga, prva dva filma su odlična i daleko bolje od ovog trasha kojeg sam večeras gledao. Nijemci i u magičnom svijetu rasisti i predstavljaju ih po odijelima i stavu, pa čak i frizuri kao naciste
Lili se pojavila, jednom na pet sekundi i na kraju čak 30 sekundi.
Razočaranje, baš me zanima kako će na imdbu završiti, ja, kao veliki fan dao sam 5/10, a i to je visoko. Prva dva filma sam ocijenio sa 8.
Newt nije u fokusu, očekivano po naslovu, on je i izvukao ovaj film. Odličan glumac
Volim ovaj žanr, veliki sam ljubitelj knjiga Rowlinga, prva dva filma su odlična i daleko bolje od ovog trasha kojeg sam večeras gledao. Nijemci i u magičnom svijetu rasisti i predstavljaju ih po odijelima i stavu, pa čak i frizuri kao naciste
Razočaranje, baš me zanima kako će na imdbu završiti, ja, kao veliki fan dao sam 5/10, a i to je visoko. Prva dva filma sam ocijenio sa 8.
Newt nije u fokusu, očekivano po naslovu, on je i izvukao ovaj film. Odličan glumac
Apr 7, 2022
I hope [Mads Mikkelsen] has a great chiropractor on speed dial, because he is gonna have some hardcore back problems for carrying this entire movie on his shoulders.

I hope [Mads Mikkelsen] has a great chiropractor on speed dial, because he is gonna have some hardcore back problems for carrying this entire movie on his shoulders.
ovaj bugarski film sa mikijem manojlovićem što upravo ide na bhtv ima nešto … nemogu objasniti šta ali definitivno ima nešto
Batman na torrentima.
batman def dobar .. oni prosli od dc jl, ww aq se ne mogu porediti .. kao sto vecina kaze definitivno predug ne znam kako bi u kinu izdrzao
postavili su neki temelj sad vjerujem slijedeci nece biti 3 sata
… ako nekog zanima izbacili su animirani film novi constantine vidim da ima na torentima steta sto nema film novi neki o njemu nije los lik 
bob je napisao/la: ↑18 apr 2022, 21:31batman def dobar .. oni prosli od dc jl, ww aq se ne mogu porediti .. kao sto vecina kaze definitivno predug ne znam kako bi u kinu izdrzaopostavili su neki temelj sad vjerujem slijedeci nece biti 3 sata
… ako nekog zanima izbacili su animirani film novi constantine vidim da ima na torentima steta sto nema film novi neki o njemu nije los lik
![]()
- AshburtonG
- Kontakt:
Batman na hbo max, bolji od netshita deset puta.
onaj potez da je kroz vecinu filma kisasljivo je napisao/la: ↑20 apr 2022, 23:12bob je napisao/la: ↑18 apr 2022, 21:31batman def dobar .. oni prosli od dc jl, ww aq se ne mogu porediti .. kao sto vecina kaze definitivno predug ne znam kako bi u kinu izdrzaopostavili su neki temelj sad vjerujem slijedeci nece biti 3 sata
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.