Imaš selam od MulalićaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:51Fulili prazan gol,1 na 1 sa golmanom u prvom,precka u drugom i ovo u zadnjoj minuti...
Nafakasi da ih veci nema u ligi,ali ipak opet ne mogu dobit.Ostaje godina i po bez radovanja na gostovanju
Ekipe kojima smo dali 12 komada u 2 utakmice otkinule im 5 bodova
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- Meraak1921
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:51Fulili prazan gol,1 na 1 sa golmanom u prvom,precka u drugom i ovo u zadnjoj minuti...
Nafakasi da ih veci nema u ligi,ali ipak opet ne mogu dobit.Ostaje godina i po bez radovanja na gostovanju
Ma hajde bar nas je vise u Prijedoru bilo nego vas zadnje dvije kuci, jos radni dan..
- Tristan
- Kontakt:
Imao je i Zeljo 3 zicera. Ovo je moglo otici na bilo koju stranu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:51Fulili prazan gol,1 na 1 sa golmanom u prvom,precka u drugom i ovo u zadnjoj minuti...
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
- Kontakt:
I on od mene,amin da vam sto duze ostaneMamba21 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:54Imaš selam od MulalićaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:51Fulili prazan gol,1 na 1 sa golmanom u prvom,precka u drugom i ovo u zadnjoj minuti...

Definitivno gori od Osima,on je bar nekoga dobijao na strani a ovako kao sto neko rece na vasoj temi "499 days and counting" Boga dragog pitaj do kada.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jes ti teško pao ovaj bod, gore nego kad ste zijanili na GrbaviciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:58I on od mene,amin da vam sto duze ostaneMamba21 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:54Imaš selam od MulalićaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:51Fulili prazan gol,1 na 1 sa golmanom u prvom,precka u drugom i ovo u zadnjoj minuti...
Ekipe kojima smo dali 12 komada u 2 utakmice otkinule im 5 bodova![]()
Definitivno gori od Osima,on je bar nekoga dobijao na strani a ovako kao sto neko rece na vasoj temi "499 days and counting" Boga dragog pitaj do kada.

Svaka cast preko 5000 vas danas bilo u Prijedoru?Meraak1921 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:55NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:51Fulili prazan gol,1 na 1 sa golmanom u prvom,precka u drugom i ovo u zadnjoj minuti...
Ma hajde bar nas je vise u Prijedoru bilo nego vas zadnje dvije kuci, jos radni dan..

- Meraak1921
- Kontakt:
Mozes samo da se sagnes, petak radni dan, 2 autobusa + nekoliko kombija, polizes nam bobijaZukanovic je napisao/la: ↑15 apr 2022, 18:01Svaka cast preko 5000 vas danas bilo u Prijedoru?Meraak1921 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:55NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:51Fulili prazan gol,1 na 1 sa golmanom u prvom,precka u drugom i ovo u zadnjoj minuti...
Ma hajde bar nas je vise u Prijedoru bilo nego vas zadnje dvije kuci, jos radni dan..![]()
-
- Kontakt:
Zasto bi mi pao tesko kad cemo opet biti ispred vas kako god sutra da odigramo?Mamba21 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 18:01Jes ti teško pao ovaj bod, gore nego kad ste zijanili na GrbaviciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:58I on od mene,amin da vam sto duze ostane![]()
Definitivno gori od Osima,on je bar nekoga dobijao na strani a ovako kao sto neko rece na vasoj temi "499 days and counting" Boga dragog pitaj do kada.![]()
Nego reci mi kako je moguce od 13 utakmica nijednu dobiti?To se bas moras potruditi zar ne?

Mulalic

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Uzbuđen si drug, znamo koga će Mula pobjeditiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2022, 18:07Zasto bi mi pao tesko kad cemo opet biti ispred vas kako god sutra da odigramo?Mamba21 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 18:01Jes ti teško pao ovaj bod, gore nego kad ste zijanili na GrbaviciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:58
I on od mene,amin da vam sto duze ostane![]()
Definitivno gori od Osima,on je bar nekoga dobijao na strani a ovako kao sto neko rece na vasoj temi "499 days and counting" Boga dragog pitaj do kada.![]()
Nego reci mi kako je moguce od 13 utakmica nijednu dobiti?To se bas moras potruditi zar ne?![]()
Mulalic![]()
![]()

Savez pise 1200 danas samo. jest to ne racunaju 3000 + navijaca Zelje?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gledali su Bijeljinci baraž između Senegala i Egipta. Laserima su sada pokušali spriječiti Pršeša da bolje izvede korner, a u tome su i uspjeli.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Meraak1921 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 18:04Mozes samo da se sagnes, petak radni dan, 2 autobusa + nekoliko kombija, polizes nam bobijaZukanovic je napisao/la: ↑15 apr 2022, 18:01Svaka cast preko 5000 vas danas bilo u Prijedoru?Meraak1921 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 17:55
Ma hajde bar nas je vise u Prijedoru bilo nego vas zadnje dvije kuci, jos radni dan..![]()

"Daleko,daj mi brojke da opravdas to "daleko".Convicts1988 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 18:28Za sve možeš da ih prcaš al za posjetu i navijače nikako. Daleko su ispred vas u zadnje vrijeme, to je činjenica.
Jedno je ispred a drugo " daleko".De me ubijedi Bgt cinjenicama.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Ovo je vise od zadne 2 utakmice Sarajeva?
Od Grbavice do stadiona Prijedora imaš tačno 300km da pređeš, a ova brojka i radni dan..
A vi ne možete sa Kobilje Glave do Koševa ima 3km, a sa Širokače do Koševa 4.7km, a Vogošća 8.1km.. Stvarno sramota
A vi ne možete sa Kobilje Glave do Koševa ima 3km, a sa Širokače do Koševa 4.7km, a Vogošća 8.1km.. Stvarno sramota
Ko drma ovim cigama kavez? Jel dosao investitor i zasto nije? Jel zna Diglisic da se pregovara sa njim? Zasto zeljkana nema nigdje 10 godina i kome smeta jak zeljkan? Prodje toliko Bajrama a zelje ni na mapi

Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 15 apr 2022, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Svaka cast navijacima Veleza

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cwirek, Direktorcic, edinedin, pitara, Resolute i 58 gostiju.