Manijaci - broj 1, bez premca. Bravo Benderaga za još jedan clean sheet.
Idemo dalje.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
I tebe bi bilo strah da igras za 800 maraka i to primas neredovno..SudoHusika je napisao/la: ↑15 apr 2022, 22:07Ne znam šta pametno napisati. Štilić je danas extra bio kao i Subašić, ali je Sedad morao dati jedan. Za Resića neću ni govoriti... Primarno mislim da je ovdje problem psihićke prirode, jednostavno uvukao se neki strah u igrače. A ni Edisove rokade ne pomažu uopšte. On kada napravi one 3 izmjene, više se na terenu ne zna ko pije a ko plaća. Ne razumijem potrebu da stalno izmišljaš pozicije ionako limitiranim igračima. Pa stavi tog Vučenovića u napad **** mater, pa probaj bunarit' glavat je i visok. Ovako staviš čovjeka na krilo i to izgleda komično. Bekrić na centralnog, Ćera na lijevo krilo kao ljevak... katastrofa.
Idemo dalje.![]()
Nas moze spasiti od ovog mrtvog amaterizma samo strateski partner koji ce klub uciniti profesionalnim. Klub ima strasan potencijal i uz pravog investitora bi puno napravili..StrikeWarzone je napisao/la: ↑15 apr 2022, 19:02Apsolutno. Lopta kad je kod Sede ili Štile to je pola šanse.Brkooo je napisao/la: ↑15 apr 2022, 18:39Koliko para toliko i muzike. Za ovaj amaterizam i plate od 800 KM su previse. Nasa je sreca sto je liga toliko katastrofalna da je bar 5-6 klubova po igrackoj kvaliteti jos gore nego mi. Ono sto je dobro je to da vecini igraca ugovori isticu na kraju sezone..
Ovo dovodjenje Vucenovica bez probe je kriminal koji se ne moze rijecima ni opisati. Neko je dobro brk omastio dovodjenjem ovog parmaka. Jedan od najgorih igraca naseg kluba svih vremena..
Jedino pozitivno je sto se vidi napredak kod Subasica..
S ostalim stvarima se slažem. Realnost ove ekipe je 800KM plata, mrtvi amaterizam uključujući i trenera. Zadnjih 20 min, klada Vučenović igra desno krilo, Bekrić s 37g. igra zadnjeg veznog a Ćerimagić zavaljen na lijevu stranu, totalno nelogično i nerezonski. Sreća pa ima i lošijih ekipa i ispast nećemo a za nešto više nam treba veliki zaokret u klubu.
Vučenović top građa za napadača, ali džaba kad je glupSudoHusika je napisao/la: ↑15 apr 2022, 22:07Ne znam šta pametno napisati. Štilić je danas extra bio kao i Subašić, ali je Sedad morao dati jedan. Za Resića neću ni govoriti... Primarno mislim da je ovdje problem psihićke prirode, jednostavno uvukao se neki strah u igrače. A ni Edisove rokade ne pomažu uopšte. On kada napravi one 3 izmjene, više se na terenu ne zna ko pije a ko plaća. Ne razumijem potrebu da stalno izmišljaš pozicije ionako limitiranim igračima. Pa stavi tog Vučenovića u napad **** mater, pa probaj bunarit' glavat je i visok. Ovako staviš čovjeka na krilo i to izgleda komično. Bekrić na centralnog, Ćera na lijevo krilo kao ljevak... katastrofa.
Idemo dalje.![]()
BiHSportman je napisao/la: ↑15 apr 2022, 18:15
On je veoma dorastao za Zelje, igramo x50. puta bolje od kada je on dosao.
Lopta nece u gol i to je to.
I nema veze, slijedecu cemo dobiti.
Ti si idiot ako misliš da je u stvarnosti tako. To su plate ovih najmlađih i juniora prekomandovanih u prvi tim. Raspitaj se za koliko igraju pojedinci pa onda mlati po forumu.Bradao1 je napisao/la: ↑15 apr 2022, 23:15I tebe bi bilo strah da igras za 800 maraka i to primas neredovno..SudoHusika je napisao/la: ↑15 apr 2022, 22:07Ne znam šta pametno napisati. Štilić je danas extra bio kao i Subašić, ali je Sedad morao dati jedan. Za Resića neću ni govoriti... Primarno mislim da je ovdje problem psihićke prirode, jednostavno uvukao se neki strah u igrače. A ni Edisove rokade ne pomažu uopšte. On kada napravi one 3 izmjene, više se na terenu ne zna ko pije a ko plaća. Ne razumijem potrebu da stalno izmišljaš pozicije ionako limitiranim igračima. Pa stavi tog Vučenovića u napad **** mater, pa probaj bunarit' glavat je i visok. Ovako staviš čovjeka na krilo i to izgleda komično. Bekrić na centralnog, Ćera na lijevo krilo kao ljevak... katastrofa.
Idemo dalje.![]()
Trenerov posao uprava jeste kako doći do sesnesterca,ostalo nije na njemu. Umjesto što se kleberis tu nešto bar pročitajte neku knjigu vezanu za nogomet. Naučite nešto nista ti ne fali,umjesto tih smajlija da napišeš nesto smisleno.MocMahale444 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 05:58BiHSportman je napisao/la: ↑15 apr 2022, 18:15
On je veoma dorastao za Zelje, igramo x50. puta bolje od kada je on dosao.
Lopta nece u gol i to je to.
I nema veze, slijedecu cemo dobiti.
On pojma nema, bez ljutnje![]()
Jeste zeljovac i svaka cast ali nije za Želje.
Lopta nece u gol![]()
Pokojni Oda je jedini trener sto je nesto znao i amar nekad davno prije 150 godina.
Ovo ostalo sve zesci karinasi, isto **** kao uprave.
BRAVO MAJSTORE svaka ti cast,Brkooo je napisao/la: ↑15 apr 2022, 23:21Nas moze spasiti od ovog mrtvog amaterizma samo strateski partner koji ce klub uciniti profesionalnim. Klub ima strasan potencijal i uz pravog investitora bi puno napravili..StrikeWarzone je napisao/la: ↑15 apr 2022, 19:02Apsolutno. Lopta kad je kod Sede ili Štile to je pola šanse.Brkooo je napisao/la: ↑15 apr 2022, 18:39Koliko para toliko i muzike. Za ovaj amaterizam i plate od 800 KM su previse. Nasa je sreca sto je liga toliko katastrofalna da je bar 5-6 klubova po igrackoj kvaliteti jos gore nego mi. Ono sto je dobro je to da vecini igraca ugovori isticu na kraju sezone..
Ovo dovodjenje Vucenovica bez probe je kriminal koji se ne moze rijecima ni opisati. Neko je dobro brk omastio dovodjenjem ovog parmaka. Jedan od najgorih igraca naseg kluba svih vremena..
Jedino pozitivno je sto se vidi napredak kod Subasica..
S ostalim stvarima se slažem. Realnost ove ekipe je 800KM plata, mrtvi amaterizam uključujući i trenera. Zadnjih 20 min, klada Vučenović igra desno krilo, Bekrić s 37g. igra zadnjeg veznog a Ćerimagić zavaljen na lijevu stranu, totalno nelogično i nerezonski. Sreća pa ima i lošijih ekipa i ispast nećemo a za nešto više nam treba veliki zaokret u klubu.
Nasi navijaci iz godine u godinu, prekucavaju igricu(koliko je samo ljudi danas otislo u Prijedor da bi navijali za Zelju i gledali Edisove trenerske vratolomije).
Pored toga, imamo skoro 12 hiljada aktivnih clanova, treci najgledaniji klub iz ex yu(poslije Hajduka i Zvezde) i sigurno svi zajedno zasluzujemo profesionalan i normalan klub a ono sto dobijamo je mrtvi amaterizam.
U omladinskom pogonu godinama parazitiraju Alihodzic, Zerici, Cica itd itd
Pa onda u seniorskom timu iz sezone u sezonu razna brukanja, sad trenutno imamo Mulalica(koji nije sekunde jedne napredovao kao trener) i Joldica(da je ostao trener juniora bila bi borba za opstanak do zadnjeg kola u juniorskoj premijer ligi).
Kad vidis nas igracki kadar, npr Mekic koji se nije ni u Radniku isticao, a mi nerealni ocekujemo da igra dobro u nekom kontinuitetu, pa onda ovaj horor sa Stilicem, Bekricem i Zecom koji su bili na terenu u istom trenutku, Cerimagic na lijevom krilu, Resic i Blazevic u prvih 11 itd itd..
Onom ko je uzeo novac i u klub doveo Vucenovica, (a i Kovacevica, Visticu itd) **** tetku u slezenu.
Nisu mi jasni ni ovi nasi navijaci koji svrsavaju na Fataia. On je protiv Leotara odigrao gore nego Vucenovic. Valjda zato sto smo pobijedili pa su ljudi pod utiskom toga, zaboravili da je Fatai izgledao na terenu kao amater. Rudar iz Prijedora ubode sa strancem i dovedu ljudi Amoaha, a mi doveli Fataia, iz druge lige Rumunije, (u kojoj nije gola zabio, ne zna se da li je u citavoj karijeri bar 1 gol zabio) da zabavlja navijace..
Izvinjavam se na upadu na vasu temu,al realno nesto mi ne stima tu oko ove vjesti,neznam sto bi neko diro vasu djecu ne znam da je ikad bilo problema ove vrste na tim djecijim utakmicama,nadam se da ce poslje bit jasnije sta je bilo.
Cuj nesto ne stima, jeste legla djeca na pod i udarala se glavom od trotoar da bi rekli da ih je neko napao… sramotan potez sa cije god da je strane i ne postoji opravdanje. Nadam se da ce se razjasniti i da ce odgovorni snositi posljedice, ali kakva nam je drzava i kako se dole stvari rjesavaju, nazalost, cisto sumnjam. To su djeca, zgadit ce im se fudbal nisu ni poceli, fuj.GradKamena2 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 13:52Izvinjavam se na upadu na vasu temu,al realno nesto mi ne stima tu oko ove vjesti,neznam sto bi neko diro vasu djecu ne znam da je ikad bilo problema ove vrste na tim djecijim utakmicama,nadam se da ce poslje bit jasnije sta je bilo.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], Demaaa, Levin, voltron30 i 45 gostiju.