English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Može li ovaj Griliš išta odigrati? Momak ne postoji kad god zakorači na teren.
41:34
Ne gube zbog toga. Go iz kornera i prakticno auto go.
Ne vode zbog toga.
4-IN-A-ROW
Ove engleske prevare pd igraca su mi najjace, jos kad ih platis 120mil, a on evo za godinu dana nije nista uradio.
Ako ovaj Grilis vrijedi 120 onda recimo KDB vrijedi 400 brat bratu
Ako ovaj Grilis vrijedi 120 onda recimo KDB vrijedi 400 brat bratu
Neozbiljno je misliti kako je Guardiola 'pustio' polufinale FA kupa sa ovom postavom. Sve su ovo igrači koji se nalaze u ekipi i koji imaju 20+ nastupa tokom sezone, osim Steffena. On mu je vjerovatno jedina greška jer sigurno ne može iznijeti ovakvu utakmicu protiv najboljeg presinga na svijetu. Liverpool jeste svježiji i to im je najveći adut danas.
Otkud ovoliko indijaca na tribinama
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Neka se zahvale Guardioli što je doveo ovog panja Grealisha za 117 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa fali Rodri više nego svi ostali nabrojani zajedno jer nema zamjene, Fernandinho je penzioner ne može on pratit ovaj tempo.
Ma najviše mi žao što se posra Pep po utakmici, kakav lik moraš bit da staviš Steffena na gol jer je kao eto branio prethodne runde s buranijom
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da. Fali i Rodri.bodi123 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 17:03Pa fali Rodri više nego svi ostali nabrojani zajedno jer nema zamjene, Fernandinho je penzioner ne može on pratit ovaj tempo.
Ma najviše mi žao što se posra Pep po utakmici, kakav lik moraš bit da staviš Steffena na gol jer je kao eto branio prethodne runde s buranijom
Za Steffena je bolje da se sjecao pobjeda i klupe danas nego one greske.
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 16 apr 2022, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW
Ma sa juniorima igrate 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa kad skontaš da nema Edersona, De Bruynea, Gundogana, Diasa, Laportea, Walkera, Rodrija, Mahreza, to je 7-8 igraca iz prve postave, onda je upitno koliko mu je stalo da ovog kupa.Poligon10 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 17:02Neozbiljno je misliti kako je Guardiola 'pustio' polufinale FA kupa sa ovom postavom. Sve su ovo igrači koji se nalaze u ekipi i koji imaju 20+ nastupa tokom sezone, osim Steffena. On mu je vjerovatno jedina greška jer sigurno ne može iznijeti ovakvu utakmicu protiv najboljeg presinga na svijetu. Liverpool jeste svježiji i to im je najveći adut danas.
Ja sam za City govorio i prije 7 dana. Prvi gol odbica, drugi na ivici ofsajda. I za razliku od kolega ne uzdizem ih ni kad su u punom sastavu. Ali svako ima svoje neko misljenje.
Idi broji navijace Otelo. Razumijem uzbudjenje. Dugo se nije polufinale najstarijeg kupa igralo.
4-IN-A-ROW
Grealish,Foden,Sterling kao da igraš bez trojice u startu.
-
- Kontakt:
Drugi na ivici offsidea jer vam je pukla offside zamka, nije to slučajno. I protiv Benfice vam se isto dogodilo više puta.
Zašto Fernandinho ne igra fudbal?
Ako je deduka spor za ovaj nivo ne mora ciljati koljena protivniku
Ako je deduka spor za ovaj nivo ne mora ciljati koljena protivniku

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Samo su Cityu relevantna polufinala i porazi u finalima.

Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.