English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ko god da prodje bit ce topovsko meso za prvaka Evrope i svijeta 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Ma realno nije pustio, rotirao je jer je morao i nije imao izbora al vjerovatno je i on znao da ta ekipa ne moze na megdan ovakvom Poolu. Previse igraca iz najboljih 11 fali.Poligon10 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 17:02Neozbiljno je misliti kako je Guardiola 'pustio' polufinale FA kupa sa ovom postavom. Sve su ovo igrači koji se nalaze u ekipi i koji imaju 20+ nastupa tokom sezone, osim Steffena. On mu je vjerovatno jedina greška jer sigurno ne može iznijeti ovakvu utakmicu protiv najboljeg presinga na svijetu. Liverpool jeste svježiji i to im je najveći adut danas.
Grealish igra mamuran.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
30 drugih zamki je proslo. Matematika kaze da par puta mora puknuti. Samo kazem, nije da je neki gol iz savrsene akcije, maestralnog driblinga, Pepove genijalnosti i sl.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑16 apr 2022, 17:08Drugi na ivici offsidea jer vam je pukla offside zamka, nije to slučajno. I protiv Benfice vam se isto dogodilo više puta.
Pa samo rezonovanje "na ivici ofsajda" zvuči pomalo smiješno kad u kontekst ubaciš jednu od najboljih ekipa na svijetu. Šta to City treba? Postizati samo najljepše golove da bi se nekome svidjelo kako oni igraju.
Jebga Finn, po tebi sve sreca sto City naprsvi a kad Liverpool uradi nesto genijalnost igraca i Jurgena.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Haha šta radi Diaz, daj mu žuti sramota.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sta igrac Citya treba uraditi da dobije zuti danas?
Auuuuuuuu
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ovaj Stefen....ma daj
stoji na prvoj stativi i primi go u svoj ugao

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Kloponja,salji zahvalnicu Atleticu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ama gol je gol, sve super, ne mora svaki biti gala. Ovdje su neki pisali da je City otresao Liverpool u toj utakmici, sto nije tacno. U tom kontekstu pisem.Poligon10 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 17:11Pa samo rezonovanje "na ivici ofsajda" zvuči pomalo smiješno kad u kontekst ubaciš jednu od najboljih ekipa na svijetu. Šta to City treba? Postizati samo najljepše golove da bi se nekome svidjelo kako oni igraju.
A evo zapravo, Pep vec tri tekme ne moze da otrese Jurgena. A ovu jednu sto je otresao prosle sezone, u odbrani igrali Fabinho i Henderson. I onda se vracamo na onih 4:0 kada jeste otresao, u julu 2020, kad smo uzeli titulu vec ranije.
To je znanje

A nevjerovatno koliko ljudi ne mogu bit objektivni, ne znaš jesul gori ovi što mrze Pepa i City il ovi drugi kojima i Pepovo **** miriše

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase