FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nema potrebe opravdavati se ovom padobrancu, cim on ima vremena da preplavi forum svojim postovima i na svaku ima nesto da napise nema se sta tu diskutovati vise
Trkom odem, kupim sebi domenu na netu za par stotina eura i onda sam sebi pišem i odgovaram.zeljodogroba je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:19Nema potrebe opravdavati se ovom padobrancu, cim on ima vremena da preplavi forum svojim postovima i na svaku ima nesto da napise nema se sta tu diskutovati vise
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 16 apr 2022, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Barem u 80% slučajeva. A nije to jedini propust ni nas a ni drugih klubova. Skoro je bilo da su naša djeca propustila utakmicu samo zato što niko nije obavijestio policiju o odigravanju. I kad su tu prisutni to liči na sve samo ne na ono šta bi trebalo. Ljudi su profesionalci a ustvari se ponašaju kao da dolaze kao obični ljudi koji su u prolazu pa svrate tek onako.Corcaigh je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:14Sto se tice incidenta u Mostaru, napravili smo i mi propust koji mora biti kaznjen i rijesen unutar samog kluba, ali nikako nije izgovor za ono sto se desilo. Ja nesto ne vjerujem da je uopce bilo zastitara prisutnih (mozda grijesim) i ovo nek bude svima poziv na budjenje da se ne igraju sa propozicijama u omladinskim ligama, jer licno znam da na vecini utakmica zastitari, policija, doktori i sanitetsko vozilo nisu prisutni
Leotar Posusje Rudar prosuto minimalno 5 boba sa kojim smo mogli konkurisat za Evropu.Šta ćeš i to treba znat zajebat.U tom nam nema niko ravan.
Pa nije to samo sad. Uvijek je to tako bilo. Kada trebamo zapeti odigramo ispod svakog nivoa. A kada se najmanje nadamo tada budemo najbolji.
Ti prvo trebaš da počneš da dolaziš na utakmice a ne da svaku utakmicu ovdje palamudis i pravis se pametan. Drugo, ti si se meni počeo lijepiti za postove iz čista mira. Treće, laži sebe, i koga možeš meni te suplje price ne prolaze.1921boy je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:22Trkom odem, kupim sebi domenu na netu za par stotina eura i onda sam sebi pišem i odgovaram.zeljodogroba je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:19Nema potrebe opravdavati se ovom padobrancu, cim on ima vremena da preplavi forum svojim postovima i na svaku ima nesto da napise nema se sta tu diskutovati vise
Kažu ne smije se komentarisati moderacija. Možda se smije hvaliti. Ma bravo što ovakvim konstantno dajete prostor.Hulahopka je napisao/la: ↑16 apr 2022, 20:42Ti prvo trebaš da počneš da dolaziš na utakmice a ne da svaku utakmicu ovdje palamudis i pravis se pametan. Drugo, ti si se meni počeo lijepiti za postove iz čista mira. Treće, laži sebe, i koga možeš meni te suplje price ne prolaze.1921boy je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:22Trkom odem, kupim sebi domenu na netu za par stotina eura i onda sam sebi pišem i odgovaram.zeljodogroba je napisao/la: ↑16 apr 2022, 19:19Nema potrebe opravdavati se ovom padobrancu, cim on ima vremena da preplavi forum svojim postovima i na svaku ima nesto da napise nema se sta tu diskutovati vise
-
- Kontakt:
Buraz ti ko da si od jučer ovdje. Ko da ne znaš da je ovaj portal neprijateljski nastrojen prema Želji godinama osim u situacijama kada je Amar u klubu.Valter je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:00Kažu ne smije se komentarisati moderacija. Možda se smije hvaliti. Ma bravo što ovakvim konstantno dajete prostor.
Željezničar za život cijeli!
Reče osoba ko me je Ivkovic Level iznad Mulalica. Toliko o tebi i tebi sličnim.Valter je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:00Kažu ne smije se komentarisati moderacija. Možda se smije hvaliti. Ma bravo što ovakvim konstantno dajete prostor.
Al si zato ti prije 30 dana pisao kako treba produziti ugovor sa 5 igraca i medju tih 5 igraca nabrojao si i fatai-a koji jos nije ni zaigro za nas a ti vec zakljucio da mu treba produzit ugovor.Hulahopka je napisao/la: ↑16 apr 2022, 14:45Razumijem kad neko kritikuje nekoga s argumentima,Al slušaj ovog i argumenata. Fatai igrao 8 minuta, a on je zaključio da je amater,da ne zna da li je dao.1 gol u karijeri i igrao u Rumuniji. Moze li mi neko objasniti jel ovo vidovita beba, Al više me podsjeća na Milana Tarota.
Sve zna a nista ne zna.
-
- Kontakt:
Ko ME smeta Hulahopka?

SudoHusika je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:02Buraz ti ko da si od jučer ovdje. Ko da ne znaš da je ovaj portal neprijateljski nastrojen prema Želji godinama osim u situacijama kada je Amar u klubu.
Mislio sam i to napisati kako je poznato da ovaj portal nije sklon Želji pa pretpostavljam da i to ima veliki uticaj što se sličnim likovima dozvoljava da pišu na Željinom forumu.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
al kad u petak izađemo i dobijemo zrinju standardno naše

Mi smo Željini, Željo je naš !
Šteta. Ponovo će nam nedostajati par bodova sa gostovanja. Da smo bar jednu pobijedili...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno da bi ti volio portal na kojem ćeš čitati da se pljuje Mulalic dijete kluba a da se pozitivno piše o varalici Ivkovicu. Budi zadovoljan da imaš mjesto gdje možeš hrakati naše igrače, takvi su otjerali Misimovica, gospodina.Valter je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:36SudoHusika je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:02Buraz ti ko da si od jučer ovdje. Ko da ne znaš da je ovaj portal neprijateljski nastrojen prema Želji godinama osim u situacijama kada je Amar u klubu.
Mislio sam i to napisati kako je poznato da ovaj portal nije sklon Želji pa pretpostavljam da i to ima veliki uticaj što se sličnim likovima dozvoljava da pišu na Željinom forumu.
Yebo te gospodin u chmar,taj je i protjero tog istog Mulalica,isto to dijete kluba kao i pokojnog Odu,Capljica i Dogana ko kerove.Hulahopka je napisao/la: ↑16 apr 2022, 22:31Naravno da bi ti volio portal na kojem ćeš čitati da se pljuje Mulalic dijete kluba a da se pozitivno piše o varalici Ivkovicu. Budi zadovoljan da imaš mjesto gdje možeš hrakati naše igrače, takvi su otjerali Misimovica, gospodina.Valter je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:36SudoHusika je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:02
Buraz ti ko da si od jučer ovdje. Ko da ne znaš da je ovaj portal neprijateljski nastrojen prema Želji godinama osim u situacijama kada je Amar u klubu.
Nemas ti pojma o zivotu,botino jedna.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Ako imaš loše rezultate logicno da ćeš dobiti otkaz svugdje u svijetu. Toliko dobrih igrača tih godina a da ne osvojis titulu. Šta ima Misimovic s tim nije on trener. Nemoj se ljutiti previše.Cunami87 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 22:52Yebo te gospodin u chmar,taj je i protjero tog istog Mulalica,isto to dijete kluba kao i pokojnog Odu,Capljica i Dogana ko kerove.
Nemas ti pojma o zivotu,botino jedna.
Je li sutra dan 

Trenutno korisnika/ca: Balorda, CentarsutNaClanak921, mavi i 54 gosta.