Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
samo sam došao čestitati Zrinji novu titulu, nikad viđena dominacija u našoj ligi, i da im želim da već ove godine uđu u grupe abd
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Hvala, sve najbolje i tebi!

Ko je mogao zamisliti da cemo za Uskrs osigurat titulu.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jedna od rijetkih titula u PLBiH bez mrlje.
Čestitke Zrinjskom i sretan Uskrs svima koji slave.
Čestitke Zrinjskom i sretan Uskrs svima koji slave.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Čestitke Zrinjskom.
Rutinski. Ubili sve pred sobom.
I iduće sezone su prvi i glavni favoriti.
Rutinski. Ubili sve pred sobom.
I iduće sezone su prvi i glavni favoriti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Jesi to ti Hara?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:37Ovog SP ove godine u Kataru ce Velez biti jedini klub cija dva bivsa igraca, ce predvoditi dvije reprezentacije. Velez, jedini
Jos jedan rekord
Jos jedan dokaz da je Velez daleko najveci klub u drzavi, daleko
MrkiMedo je napisao/la: ↑17 apr 2022, 11:51Jesi to ti Hara?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:37Ovog SP ove godine u Kataru ce Velez biti jedini klub cija dva bivsa igraca, ce predvoditi dvije reprezentacije. Velez, jedini
Jos jedan rekord

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Cestitke laznima 

- manijacikonjic87
- Kontakt:
Hara opet puko hahahahahMrkiMedo je napisao/la: ↑17 apr 2022, 11:51Jesi to ti Hara?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑16 apr 2022, 21:37Ovog SP ove godine u Kataru ce Velez biti jedini klub cija dva bivsa igraca, ce predvoditi dvije reprezentacije. Velez, jedini
Jos jedan rekord

Mi smo Željini, Željo je naš !
Nisam pratio tvoje pisanje vec si meni odgovorio da nemam pojma pa da te podsjetim gdje je investitor? Jel znas da covjek pojma nema da pregovarate sa njim evo ovo ti je info iz prve ruke nit je bilo kad bio zainteresovan da vas preuzme i da baca pare? Ti tvrdis da si u upravi i da znas da je sve zavrseno pa nam objasni maloMamba21 je napisao/la: ↑17 apr 2022, 05:06Hvala što pratiš moje pisanje po forumu, opusti se i uživajzagor1987 je napisao/la: ↑17 apr 2022, 03:32Ma vi ste za istrazivanja haha nego de mi reci kad ce investitor i zasto nece posto si ti blizak upravi i ubleha si kao i uprava vas. Tvrdis da je sve blizu Diglisica i to prije 2 mjeseca si tcrdio ubleho i jos kazes da pregovaraju,a lik pojma nema nit je kad imao da je u igri da vas uzme![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Fudbalskom klubu Sarajevo uplaćena je prva od dvije tranše u iznosu od 100.000 KM koju je isplatila Općina Centar iz već planiranih sredstava.
FK Sarajevo će od Općine Centar u 2022. godini inkasirati 200.000 KM, odnosno dva puta po 100.000 iz općinskog budžeta.
"Budžetom Općine Centar za 2022. godinu planirana su sredstva u iznosu od 200.000 KM Fudbalskom klubu Sarajevo za rad omladinskog pogona i drugih selekcija. U petak je Služba za finansije Općine Centar izvršila isplatu prve tranše Fudbalskom klubu Sarajevo u iznosu od 100.000 maraka", naveli su u saopćenju iz Općine Centar.
Navedeno je i da će Općina Centar u 2022. godini izdvojiti i 150.000 KM za rekonstrukciju stadiona Asim Ferhatović Hase.
"Podsjećamo, načelnik Općine Centar Srđan Mandić je u martu održao sastanak sa predstavnicima Fudbalskog kluba Sarajevo na kojem je dogovorena realizacija ovogodišnjeg budžeta namijenjenog za podršku FK Sarajevo. Pored navedenih 200.000 KM za rad omladinskog pogona i drugih selekcija, u budžetu Općine Centar izdvojeno je i 150.000 KM za rekonstrukciju Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase", dodaje se u saopćenju.
Načelnik Mandić naglasio je da Općina Centar i dalje ostaje partner FK Sarajevo, a da su izdvojena sredstva dokaz kvalitetne saradnje i povjerenja između Općine Centar i FK Sarajevo
Pravi prosjaci
FK Sarajevo će od Općine Centar u 2022. godini inkasirati 200.000 KM, odnosno dva puta po 100.000 iz općinskog budžeta.
"Budžetom Općine Centar za 2022. godinu planirana su sredstva u iznosu od 200.000 KM Fudbalskom klubu Sarajevo za rad omladinskog pogona i drugih selekcija. U petak je Služba za finansije Općine Centar izvršila isplatu prve tranše Fudbalskom klubu Sarajevo u iznosu od 100.000 maraka", naveli su u saopćenju iz Općine Centar.
Navedeno je i da će Općina Centar u 2022. godini izdvojiti i 150.000 KM za rekonstrukciju stadiona Asim Ferhatović Hase.
"Podsjećamo, načelnik Općine Centar Srđan Mandić je u martu održao sastanak sa predstavnicima Fudbalskog kluba Sarajevo na kojem je dogovorena realizacija ovogodišnjeg budžeta namijenjenog za podršku FK Sarajevo. Pored navedenih 200.000 KM za rad omladinskog pogona i drugih selekcija, u budžetu Općine Centar izdvojeno je i 150.000 KM za rekonstrukciju Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase", dodaje se u saopćenju.
Načelnik Mandić naglasio je da Općina Centar i dalje ostaje partner FK Sarajevo, a da su izdvojena sredstva dokaz kvalitetne saradnje i povjerenja između Općine Centar i FK Sarajevo

Pravi prosjaci
Zrinjski je zasluženo prvak, nema tu govora, ali ja i dalje ostajem pri svom mišljenju da ovo nije najjača ekipa koja je uzela ligu.
Konkurencija je ove godine bila katastrofalna, mislim da neki prijašnji prvaci nisu slabiji od ove generacije Zrinjskog. Ali, sa druge strane treba respektovati ovaj niz, broj osvojenih bodova, opet je to veoma teško uraditi u našoj ligi koliko god da je slaba.
Konkurencija je ove godine bila katastrofalna, mislim da neki prijašnji prvaci nisu slabiji od ove generacije Zrinjskog. Ali, sa druge strane treba respektovati ovaj niz, broj osvojenih bodova, opet je to veoma teško uraditi u našoj ligi koliko god da je slaba.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zaboravio si napisat golem si meljosvrakino1921 je napisao/la: ↑17 apr 2022, 13:40Fudbalskom klubu Sarajevo uplaćena je prva od dvije tranše u iznosu od 100.000 KM koju je isplatila Općina Centar iz već planiranih sredstava.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pravi prosjaci
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Čestitke Zrinjskom. Zasluzeno!
Inače, jučer kolega me nagovori da odemo u Posusje na utakmicu. Prvo što gore tekme nisam pogledao odavno. Drugo sam se uvjerio u napumpavanje broja gledatelja. Nevjerojatno. Bas odem vidit sta ce stavit kad 4 000 stavio delegat. Smijesno. Barem duplo vise od realnog.
Treće, smrzao se ko rijetko kad
Inače, jučer kolega me nagovori da odemo u Posusje na utakmicu. Prvo što gore tekme nisam pogledao odavno. Drugo sam se uvjerio u napumpavanje broja gledatelja. Nevjerojatno. Bas odem vidit sta ce stavit kad 4 000 stavio delegat. Smijesno. Barem duplo vise od realnog.
Treće, smrzao se ko rijetko kad

-
- Kontakt:
Cetvrto, ti si bas bolestan lik jer u svakom postu u kojem si spomenuo Posusje si se nadovezao na njihovu posjećenost koja je ove sezone iznad svih ocekivanja u Bih. Masa je utakmica gdje je data pogrešna procjena, pa sta reci za utakmice Zrinjskog gdje je realno par utakmica bas dodato previse ali općenito ako itko ima prolaznu ocjenu sto se tice posjećenosti to je Posusje.brig je napisao/la: ↑17 apr 2022, 14:01Čestitke Zrinjskom. Zasluzeno!
Treće, smrzao se ko rijetko kad![]()