32 mpg 20 ppg 5 rpg 3 apg - 55% za 2, skoro 40% za 3 i skoro 80% ft. Golemo.
Cekamo te insallah na eurobasketu, gdje ocekujemo da budes bar najbolji strijelac grupne faze!
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Za dvije će imati 25, a ne za tri. Ja ne znam kakvi su tvoji argumenti pošto si ti spomenuo godine. Kažeš da je karijera pred njim. Ovo nisu 80's ili 70' pa da igrači kasno sazrijevaju. Danas imaš gotove produkte u tim godinama. On što ima da ponudi košarkaškom svijetu od svojih sposobnosti je to što vidimo. On je gotov proizvod, manje više. Neke se stvari mogu ispolirati, ali to je manje više to. Ako očekuješ da će za dvije ili tri godine postati MJ, i da će nešto drastično napredovati, to je tvoje viđenje i mišljenje koje ja ne dijelim.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2022, 11:44A za tri godine imati 25. Kakvi su to argumenti?Sarmica je napisao/la: ↑15 apr 2022, 11:19Sad će za koji dan napuniti 23 godine i uzeti 24-tu. Tako da to nisu 22 godine i pokušaj da se sa njegovim tobože mladim godinama nadomjesti njegov nedostatak ili veći uspjeh. Više bi volio vidjeti Musu na Lukinom mjestu, ali nije.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2022, 10:05Momak ima 22 godine.
Ne znam fakat otkud ti toliki otklon prema njemu.
Jel bio zagrizao puno, jeste.
Sad je ovo neka druga faza, ide se logičnijim putem.
Pa da vidimo.
Uzgred želim mu brz oporavak i ozdravljenje.
Činjenica je da je karijera pred njim. Da se sve još može ispraviti.
Musa nikad neće biti na Lukinom mjestu. Pogrešno je što se ikad s njim i u zayebanciji poredio.
Musa treba imati svoje mjesto, izgraditi sopstveni legacy.
Ne podnosis ni ti Luku pa se opet nekako zivi.Justin je napisao/la: ↑15 apr 2022, 12:05Ma Sarmicu je Dzanan dobro sjebao u zivotu. Nerealno koliko ga lik ne podnosi.KapitenK je napisao/la: ↑15 apr 2022, 10:25Nije to jedna utakmica u kojoj je ubacio 18 poena, već momak ima 20 poena u prosjeku u najjačoj evropskoj ligi, čiji će postati MVP. U toj ligi igraju Real i Barca sa svim svojim zvijezdama.
To je super rezultat i ostvarenje, a naravno da ga treba i veličati.![]()
Ne očekuje niko da će postati MJ ili Luka.Sarmica je napisao/la: ↑15 apr 2022, 16:03Za dvije će imati 25, a ne za tri. Ja ne znam kakvi su tvoji argumenti pošto si ti spomenuo godine. Kažeš da je karijera pred njim. Ovo nisu 80's ili 70' pa da igrači kasno sazrijevaju. Danas imaš gotove produkte u tim godinama. On što ima da ponudi košarkaškom svijetu od svojih sposobnosti je to što vidimo. On je gotov proizvod, manje više. Neke se stvari mogu ispolirati, ali to je manje više to. Ako očekuješ da će za dvije ili tri godine postati MJ, i da će nešto drastično napredovati, to je tvoje viđenje i mišljenje koje ja ne dijelim.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2022, 11:44A za tri godine imati 25. Kakvi su to argumenti?Sarmica je napisao/la: ↑15 apr 2022, 11:19
Sad će za koji dan napuniti 23 godine i uzeti 24-tu. Tako da to nisu 22 godine i pokušaj da se sa njegovim tobože mladim godinama nadomjesti njegov nedostatak ili veći uspjeh. Više bi volio vidjeti Musu na Lukinom mjestu, ali nije.
Uzgred želim mu brz oporavak i ozdravljenje.
Musa nikad neće biti na Lukinom mjestu. Pogrešno je što se ikad s njim i u zayebanciji poredio.
Gdje ga ti vidiš za par godina na osnovu ovog gore napisanog. Koji je to level, koji učinak na terenu, koje mjesto u košarkaškom svijetu. Šta po tebi po njegovim košarkaškom skillu, koji je manje više gotov, on zaslužuje u svijetu evropske košarke. Šta će biti u evropskim okvirima. Hoće li biti nosilac igre u nekom EL klubu ili će biti jedan od 12 ravnopravnih, čovjek zadatka i određene minutaže.Shategabri je napisao/la: ↑16 apr 2022, 17:48Ne očekuje niko da će postati MJ ili Luka.Sarmica je napisao/la: ↑15 apr 2022, 16:03Za dvije će imati 25, a ne za tri. Ja ne znam kakvi su tvoji argumenti pošto si ti spomenuo godine. Kažeš da je karijera pred njim. Ovo nisu 80's ili 70' pa da igrači kasno sazrijevaju. Danas imaš gotove produkte u tim godinama. On što ima da ponudi košarkaškom svijetu od svojih sposobnosti je to što vidimo. On je gotov proizvod, manje više. Neke se stvari mogu ispolirati, ali to je manje više to. Ako očekuješ da će za dvije ili tri godine postati MJ, i da će nešto drastično napredovati, to je tvoje viđenje i mišljenje koje ja ne dijelim.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2022, 11:44
A za tri godine imati 25. Kakvi su to argumenti?
Što se tiče toga, on jeste formiran kao igrač, ali je pogrešan put karijere odabrao, pa ovo dođe kao nova šansa. Napuni se samopouzdanjem u Breoganu, a onda neki ozbiljniji klub.
Svaki igrač napreduje kroz karijeru i sazrijeva. Ili propada, zavisno kako mu se karijera razvija.
De ti Nama objasni sta je najbolje za MusuSarmica je napisao/la: ↑17 apr 2022, 15:00Musa je postao miljenik navijača kluba i možda mu je najbolje, s obzirom na povredu, da još jednu sezonu ili polusezonu odradi u Breoganu. Imat će vjerovatno svu podršku i neće imati pritiska rezultata i individulanog učinka. Poslije svake povrede se valja vratiti, a očekivanja u klubovima višeg ranga su nemilosrdna.
Mogu sigurno biti realnije od večina vas, jer vi ste U16 navijači i dobu, a ja posmatrač sa strane kome ni iz džepa, a ni u džep. a ti bi ga vidim rovitog u Real, kao da je igranje u Realu i biti član istog nešto aman-zaman. I Baljić je zaigrao u Realu...lumani je napisao/la: ↑17 apr 2022, 17:35De ti Nama objasni sta je najbolje za MusuSarmica je napisao/la: ↑17 apr 2022, 15:00Musa je postao miljenik navijača kluba i možda mu je najbolje, s obzirom na povredu, da još jednu sezonu ili polusezonu odradi u Breoganu. Imat će vjerovatno svu podršku i neće imati pritiska rezultata i individulanog učinka. Poslije svake povrede se valja vratiti, a očekivanja u klubovima višeg ranga su nemilosrdna.![]()
Ovo je jedina realnost i borba za Playoff.Sarmica je napisao/la: ↑17 apr 2022, 19:27Mogu sigurno biti realnije od večina vas, jer vi ste U16 navijači i dobu, a ja posmatrač sa strane kome ni iz džepa, a ni u džep. a ti bi ga vidim rovitog u Real, kao da je igranje u Realu i biti član istog nešto aman-zaman. I Baljić je zaigrao u Realu...lumani je napisao/la: ↑17 apr 2022, 17:35De ti Nama objasni sta je najbolje za MusuSarmica je napisao/la: ↑17 apr 2022, 15:00Musa je postao miljenik navijača kluba i možda mu je najbolje, s obzirom na povredu, da još jednu sezonu ili polusezonu odradi u Breoganu. Imat će vjerovatno svu podršku i neće imati pritiska rezultata i individulanog učinka. Poslije svake povrede se valja vratiti, a očekivanja u klubovima višeg ranga su nemilosrdna.![]()

Sam si rekao da ne misliš da će Musa u Realu imati brojke kao sada. Više puta ponovljeno da su Breogan i Real dva različita nivoa i lige. Neka se bori za sebe pa šta mu Bog da. A nadat se da će kroz ovaj oporavak možda još nešto skontati. Nije EL i Breogan jedno te isto. To bi trebalo i tebi biti jasno.lumani je napisao/la: ↑17 apr 2022, 20:51Ovo je jedina realnost i borba za Playoff.
![]()
Znaci ako ima 12-15 ppg U Realu propao je ili sta?Sarmica je napisao/la: ↑17 apr 2022, 21:00Sam si rekao da ne misliš da će Musa u Realu imati brojke kao sada. Više puta ponovljeno da su Breogan i Real dva različita nivoa i lige. Neka se bori za sebe pa šta mu Bog da. A nadat se da će kroz ovaj oporavak možda još nešto skontati. Nije EL i Breogan jedno te isto. To bi trebalo i tebi biti jasno.
Vidim ga kao jednog od glavnih igrača neke ekipe tipa Baskonia.Sarmica je napisao/la: ↑17 apr 2022, 08:54Gdje ga ti vidiš za par godina na osnovu ovog gore napisanog. Koji je to level, koji učinak na terenu, koje mjesto u košarkaškom svijetu. Šta po tebi po njegovim košarkaškom skillu, koji je manje više gotov, on zaslužuje u svijetu evropske košarke. Šta će biti u evropskim okvirima. Hoće li biti nosilac igre u nekom EL klubu ili će biti jedan od 12 ravnopravnih, čovjek zadatka i određene minutaže.Shategabri je napisao/la: ↑16 apr 2022, 17:48Ne očekuje niko da će postati MJ ili Luka.Sarmica je napisao/la: ↑15 apr 2022, 16:03
Za dvije će imati 25, a ne za tri. Ja ne znam kakvi su tvoji argumenti pošto si ti spomenuo godine. Kažeš da je karijera pred njim. Ovo nisu 80's ili 70' pa da igrači kasno sazrijevaju. Danas imaš gotove produkte u tim godinama. On što ima da ponudi košarkaškom svijetu od svojih sposobnosti je to što vidimo. On je gotov proizvod, manje više. Neke se stvari mogu ispolirati, ali to je manje više to. Ako očekuješ da će za dvije ili tri godine postati MJ, i da će nešto drastično napredovati, to je tvoje viđenje i mišljenje koje ja ne dijelim.
Što se tiče toga, on jeste formiran kao igrač, ali je pogrešan put karijere odabrao, pa ovo dođe kao nova šansa. Napuni se samopouzdanjem u Breoganu, a onda neki ozbiljniji klub.
Svaki igrač napreduje kroz karijeru i sazrijeva. Ili propada, zavisno kako mu se karijera razvija.
To nije propao, niti ja spominjem da je propao, ali nije glavni baja, superstar. Razumiješ? Ako nije superstar, onda je prosjek, a to ne znači da je propao. Ako je prosjek, onda je jedan od mnogih koji su na toj poziciji, nije wunder igrač. Da li je Mirza Teletović neki super star? Nije, a ima bolju karijeru od Muse.lumani je napisao/la: ↑17 apr 2022, 21:13Znaci ako ima 12-15 ppg U Realu propao je ili sta?Sarmica je napisao/la: ↑17 apr 2022, 21:00Sam si rekao da ne misliš da će Musa u Realu imati brojke kao sada. Više puta ponovljeno da su Breogan i Real dva različita nivoa i lige. Neka se bori za sebe pa šta mu Bog da. A nadat se da će kroz ovaj oporavak možda još nešto skontati. Nije EL i Breogan jedno te isto. To bi trebalo i tebi biti jasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.