Prva liga FBiH 2021/22
Moderator/ica: GracanicaAA
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2021/22
Sta je s otimačinom na utakmici gosk - tosk? 

Ilitiga ovi iz uprave Celika su ispali pravi supci. Iskoristili su priliku da sjebu jednu malu ekipu, nisu mogli gledati da ekipa iz neke MZ ima bolje rezultate od njih. I plus igra na stadionu za koji smatraju da je samo njihov. Musija je trebao njima dati pare da se igraju a ne ulagati u nekakav seljački klub!Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 17:49Fudo uopšte nije imao ovlasti da potpiše bilo šta i da saglasnost Mušiji bez NK Čelik. Tu je sve jasno ko dan, ugovor nije bio validan.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑17 apr 2022, 23:10Vezano za mladost dk, kako mi je pričao jedan čovjek iz saveza, dvije najvece greske mušije su: 1. Pare dobijene za reflektore potrosene u druge stvari, projekat nije realizovan u datom roku 2. ugovor sa fudom za odigravanje utakmcia na bilinom polju nije bio ok
BTW po meni je ovaj projekat Mladosti bio zdraviji od ovoga sto Azmir radi sa Slogom! Al zlonamjerni bosnjo je uspio i to shebat
-
- Moderator
- Kontakt:
Ne smije se video objaviti u javnost haman

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ne pricaj o stvarima o kojima pojma nemas,za svako iznajmljivanje BP treba i odobrenje NK Celik tako je i Sarajevo moralo kada je igralo svoje evropske utakmice na BP.Drugo Muslija da se obratio upravi Celik dobio bi saglasnost 100% sam siguran jer nama svaka marka treba za vracanje dugova i sa tim novcem od Mladosti bi prije ove dugove cistili.Trece oni su sami krivi jer su napravili dil sa Fudom da izigraju Celik stvar je principa kontas.A hajmo sad i o ovome sto je Muslija obecavao reflektore 3 godine na stadionu a nije ih ugradio jer imao je i obezbijeden novac ali tesko bilo malo i svog kesa datistudeni je napisao/la: ↑18 apr 2022, 20:17Ilitiga ovi iz uprave Celika su ispali pravi supci. Iskoristili su priliku da sjebu jednu malu ekipu, nisu mogli gledati da ekipa iz neke MZ ima bolje rezultate od njih. I plus igra na stadionu za koji smatraju da je samo njihov. Musija je trebao njima dati pare da se igraju a ne ulagati u nekakav seljački klub!Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 17:49Fudo uopšte nije imao ovlasti da potpiše bilo šta i da saglasnost Mušiji bez NK Čelik. Tu je sve jasno ko dan, ugovor nije bio validan.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑17 apr 2022, 23:10
Vezano za mladost dk, kako mi je pričao jedan čovjek iz saveza, dvije najvece greske mušije su: 1. Pare dobijene za reflektore potrosene u druge stvari, projekat nije realizovan u datom roku 2. ugovor sa fudom za odigravanje utakmcia na bilinom polju nije bio ok
BTW po meni je ovaj projekat Mladosti bio zdraviji od ovoga sto Azmir radi sa Slogom! Al zlonamjerni bosnjo je uspio i to shebat
Imaju li Bosnje ikoga u tom savezu ili su samo balije tu prisutne? Onaj sudija sa utakmice goska i toska je za giljotine, a ne da sudi fudbalske utakmice. E moje balije, duse prodane. Kupit vas za jedan KM.
-
- Moderator
- Kontakt:
Ima drug. Igman ima odlično suđenje na svakoj utakmici. Pitanje je do kraja ko će jači biti i mimo zelenog terena, al mislim da GOŠK ima bolji raspored.
Biti će zanimljivo i za opstanak. Ovaj Travnik je očajna ekipa, po meni Tomislav dosta bolji od njih.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Imal iko informacije da li ce Gradina sad pustit GOŠK-u. Vidio sam i Azmirove reklame u Gabeli postavljene ??
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ja čuo danas da je GOŠK završio sve do kraja, uvezali se Azmir i Lujo i uzimaju pare.
Ma gura se i Igman ali vjeruj da je mene iznenadilo koliko ti ljudi, eto ti ih zoveš Bošnjama, ne vole Igman zapravo i životom navijaju za GOŠK da uđe u PL. Na stranu nacionalnost, ne znam kako im može biti draži klub koji godinama mešetari prvom ligom, uđe u PL pa ispadne, itd, a problem je kada se Igman pogura jednu sezonu da uđu.
Support your local club !
- ASD
- Kontakt:
Ne znam kakve planove ima Mladost. Da li će svjesno ispasti iz lige sad kad Mušija diže sidro?
-
- Moderator
- Kontakt:
Mogla bi onda glat dvica bit u subotu

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- ASD
- Kontakt:
Haha, veoma moguće. Ima par baš zanimljivih duela do kraja.
Za ligu i za fudbal općenito bi bilo dobro da Tomislav ostane. Dobar omladinski pogon. Mladi igrači u prvom timu.
Nego, šta je sa Gradinom. Vi sigurno imate jedan od boljih igračkih kadrova u ligi. Dosta potencijala tu ima.
Za ligu i za fudbal općenito bi bilo dobro da Tomislav ostane. Dobar omladinski pogon. Mladi igrači u prvom timu.
Nego, šta je sa Gradinom. Vi sigurno imate jedan od boljih igračkih kadrova u ligi. Dosta potencijala tu ima.
-
- Moderator
- Kontakt:
Tomislav ima najveći budžet lige ali jednostavno ne "bacaju" pare nego ih usmjere u infrastrukturu i omladince. Nevjerovatan podatak. Oni i Posušje u Premijer ligi, zaslužuju da imaju ulogu..ASD je napisao/la: ↑19 apr 2022, 22:42Haha, veoma moguće. Ima par baš zanimljivih duela do kraja.
Mi imamo dobru ekipu, ali malo nismo ni sreće imali od početka proljeća a tri utakmice domaće smo završili s igračem manje. U prošloj polusezoni isto smo igrali protiv Radnika (5-0) i Jedinstva (3-0) više od 45min s igračem manje. Opravdano

Tomislava potcijeniš, protiv TOŠKa vodiš i igraš veći dio tekme s igračem manje, Goražde od 12. min igrač manje i vodiš do 94., šansa za 2-0, kontra i 1-1. U Hadžićima isto u 85. min za 1-1 primamo.
Zaslužili smo više al ekipa je baš dosta mlada, a domaćih igrača ima preko 10.
Biće zanimljivo vidjet protiv GOŠK-a rasplet

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- legenda reala
- Kontakt:
Protiv nas u subotu su odigrali dobru utakmicu, mogli su bodove odnjeti vrlo lahko
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Izgleda da se MDK polako oprasta.
Al mora i Tomislav pocet pobjedjivat ako zele opstanak.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
S tobom neću da ulazim u bilo kakvu ljudsku i normalnu konverzaciju jer tvoj potpis dovoljno govori o tebi ko si i šta si. Ne znam kako te drže na forumu uopšte.
Al šta ti je sudbina, Mladost DK će igrati opet na Bilinom polju. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Gosk institucija sa 5 gledalaca hahahaha
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Otprilike dva najomraženija kluba u javnosti, u borbi za titulu.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Trenutno možda zato jer u Premijer ligu niko nije pošteno ušao ima 10 godina (osim možda Veleža prije 2-3 sezone), zato narod i ne voli te klubove koje se bore za titulu. Ne znam jesi li pratio kada je ušla Tuzla City u PL (tada se zvali Sloga Simin Han), niko ih nije volio, Olimpik kad je ulazio isto, itd,itd al narod brzo zaboravi sve i isti oni koji su "mrzili" te klubove, sada navijaju za njih kad igraju protiv Zrinjskog, Borca, Želje, Sarajeva, itd.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Je li se na kraju sezone kod određivanja konačnog poretka gleda međusobni omjer ili gol razlika?
Vidim počelo se po 4 gola u gostima davati, nije valjda da se gleda gol razlika, pa se ovi vodeći raspucali?
Ako jeste bit će do kraja vaterpolo rezultati
Vidim počelo se po 4 gola u gostima davati, nije valjda da se gleda gol razlika, pa se ovi vodeći raspucali?
Ako jeste bit će do kraja vaterpolo rezultati

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.