Je li to Utrecht broj jedanMokes je napisao/la: ↑18 apr 2022, 21:53Nije ni najveća pobjeda nekog mostarskog kluba u Europi, a kamoli BiH.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 21:49
2021
Najveca pobjeda poslije rata jedne BiH ekipe
Evropski gigant AEK Athens
A veziri i Varupa?
Ja i trijezan tvrdim da su vas srbi osnovali i da ste im ukrali klub.Balorda je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:17Normalan čoek kad se napije razbija boce po kafani, skida se go pred svima, maltretira bivšu porukama, u pekari kilfom gađa šiptara, započinje kavgu sa random likovima na ulici, samo komšija dolazi na forum pisat' kako su Velež osnovali Srbi i još misli da poentira s tim![]()
Stvarno da ih nema, trebalo bi ih izmislit. Ustvari, kad ovako to napišem, ne čudi me što su sami sebe izmislili.
A ti si dokazani debil . Moraš malo vise isticat da su vas osnovali crnokošuljaši i Usrase , a da se sad kunete u zidova . Kakva konfuzija u maloumnim glavama medjugoraca , od svastike i fašizma do zidova i LGBT.aAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:19Ja i trijezan tvrdim da su vas srbi osnovali i da ste im ukrali klub.Balorda je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:17Normalan čoek kad se napije razbija boce po kafani, skida se go pred svima, maltretira bivšu porukama, u pekari kilfom gađa šiptara, započinje kavgu sa random likovima na ulici, samo komšija dolazi na forum pisat' kako su Velež osnovali Srbi i još misli da poentira s tim![]()
Stvarno da ih nema, trebalo bi ih izmislit. Ustvari, kad ovako to napišem, ne čudi me što su sami sebe izmislili.![]()
![]()
![]()
dal je bio drogiran ili pijan ili jedno i drugo, sigurno nestoBalorda je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:17Normalan čoek kad se napije razbija boce po kafani, skida se go pred svima, maltretira bivšu porukama, u pekari kilfom gađa šiptara, započinje kavgu sa random likovima na ulici, samo komšija dolazi na forum pisat' kako su Velež osnovali Srbi i još misli da poentira s tim![]()
Stvarno da ih nema, trebalo bi ih izmislit. Ustvari, kad ovako to napišem, ne čudi me što su sami sebe izmislili.
Boze sacuvaj koji si ti lik. Nemoguce kako si opsjednut Medjugorjem, pa nema komentara da ne spomenes i vrijedjas svetiste. Pretpostavljam te traume ti dolaze kako iz dana u dan po Medjugorju satima hodas i nudis radnu snagu da zaradis koji dinar za prezivljavanjeopalaopala je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:26A ti si dokazani debil . Moraš malo vise isticat da su vas osnovali crnokošuljaši i Usrase , a da se sad kunete u zidova . Kakva konfuzija u maloumnim glavama medjugoraca , od svastike i fašizma do zidova i LGBT.aAntipolitika3 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:19Ja i trijezan tvrdim da su vas srbi osnovali i da ste im ukrali klub.Balorda je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:17Normalan čoek kad se napije razbija boce po kafani, skida se go pred svima, maltretira bivšu porukama, u pekari kilfom gađa šiptara, započinje kavgu sa random likovima na ulici, samo komšija dolazi na forum pisat' kako su Velež osnovali Srbi i još misli da poentira s tim![]()
Stvarno da ih nema, trebalo bi ih izmislit. Ustvari, kad ovako to napišem, ne čudi me što su sami sebe izmislili.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Giuseppe1, N3R3D i 24 gosta.