FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Mislim da ide najjači sastav. Eventualno par izmjena na bekovima.
Al najgluplja stvar je da važi pravilo gola u gostima i dalje.
Al najgluplja stvar je da važi pravilo gola u gostima i dalje.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- TheTruth34
- Kontakt:
Teško da će Inzaghi bilo šta rotirati, čovjeku vazda isti igraju.Romagnoli13 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 14:19Komšije, hoće li Inzaghi rotirati za sutra ili ne? S obzirom da imate 3 meča u samo 9 dana. Milan, Roma i Bologna.
Dobra vijest za vas je igranje Gabbie u prvih 11 Milana, ako Džeko preko njega ne uvalja makar dva komada, neće onda nikad![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
Italijani uvijek kasne sa promjenama, svi su izbacili iz upotrebe gol u gostima, ali u Italiji važi i ove sezone.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="it" dir="ltr">
| CON IL DERBY IN TESTA<br><br>Stanotte svegli per l'adrenalina
<br>Domani pronti a dare tutto! 
<a href="https://twitter.com/hashtag/ForzaInter? ... zaInter</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/InterMilan? ... erMilan</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/Derby?src=h ... >#Derby</a> <a href="https://t.co/rPBhiDDw3h">pic.twitter.co ... </p>— Inter 
(@Inter) <a href=" 18, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- TheTruth34
- Kontakt:
Kako strašan klip
Najavljuju opet Dzeko - Lautaro u napadu
Taman kad sam pomislio da je nesto naucio on po starom
Taman kad sam pomislio da je nesto naucio on po starom
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
sva sreca pa trener Intera ne slusa ove sto se sakriju od šefa da bi napisali post na forumu.
Dzeko top 5 napadaca koji su igrali u Italiji zadnjih 10 godina,koliko sam radi za ekipu ove sezone i jos postize golove da najveci prospekti i duplo mladji igraci ne mogu da ga izbace iz postave
Dzeko top 5 napadaca koji su igrali u Italiji zadnjih 10 godina,koliko sam radi za ekipu ove sezone i jos postize golove da najveci prospekti i duplo mladji igraci ne mogu da ga izbace iz postave
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Nevjerovatno da neko i dalje ima potrebu omalovazavati glavnog napadaca najefikasnije ekipe u Italiji, za koju kao navijas. Samo da nije Bosanac, niko rijec ne bi rekao. Nije najbolji na svijetu ali je i vise nego korektno odradio svoj zadatak ove sezone. Rezultati su tu
Momci, jestel vi meni dobro? Ko omalovazava Dzeku?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- TheTruth34
- Kontakt:
Bez obje ipak i sa jednom rukom, klasa..TheTruth34 je napisao/la: ↑17 apr 2022, 00:35Lautaro mora biti prvi napadač sa najviše minuta pa da sa jednom nogom igra..
Ne znam jeste vi jučer skontali, ali ja skonta tek danas kad sam ponovo gleda golove. Lautaro Darmianu doslovno rukom pokazuje gdje da mu pošalje loptu...
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Koji medijski pritisak i izigravanje zrtve a sve politicki da u zadnji 5 kola stave pritisak na sudije i ova izjava ibrahimovica ako je istinita je dokaz tome kako jadno i providno cime se sve sluze smradovi
- TheTruth34
- Kontakt:
Zasad u ligi Inter ima najviše od svih:
-golova
-udaraca i udaraca u okvir
-asistencija
-ubačaja(tačnih)
-kornera
-golova glavom
drugi smo po:
- posjedu lopte
- u prosjeku po pretrčanim kilometima na utakmici.
- primili najmanje golova
Inzaghi jednostavno radi čuda, ne samo da ima bolje rezultate nego Conte nego je i kvalitet fudbala digao na mnogo viši nivo, igramo najljepši fudbal u ligi i to sve sa slabijom ekipom. Da je imao Lukakua umjesto Džeke titula bi bila riješena prije mjesec dana a Lukaku bio zlatna kopačka Evrope.
-golova
-udaraca i udaraca u okvir
-asistencija
-ubačaja(tačnih)
-kornera
-golova glavom
drugi smo po:
- posjedu lopte
- u prosjeku po pretrčanim kilometima na utakmici.
- primili najmanje golova
Inzaghi jednostavno radi čuda, ne samo da ima bolje rezultate nego Conte nego je i kvalitet fudbala digao na mnogo viši nivo, igramo najljepši fudbal u ligi i to sve sa slabijom ekipom. Da je imao Lukakua umjesto Džeke titula bi bila riješena prije mjesec dana a Lukaku bio zlatna kopačka Evrope.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- TheTruth34
- Kontakt:
Pinamonti se mora vratiti... U našoj ekipi da ima minutažu kao Edin bio bi duplo produktivniji..
Eno sad...nije mi jasno kako se niko toga nije sjetio u klubu. Umjesto dovodjenja Dzeke ostaviti Pinamontija i sad bi Pina imao 30 golova i vrijedio bi barem 80 miliona eura
-
GeriOldman
- Kontakt:
Možda se često izblamira, al zato mu je svaki naredni post još gluplji.
1921
- TheTruth34
- Kontakt:
Sta ces prijatelju, ni prva ni zadnja greska... Ali ko im može bilo šta kad su ovakvi rezultati..
GeriOldman sjaši
Nego, jeste li vi svjesni da u ovoj sezoni Hakimi ima 3 gola i 6 asistencija a naš Denzel 5 golova i 7 asistencija 
Ovo mu je prva sezona da igra solidno. Tko je mogao znati kakvu će sezonu odigrati. I dalje mislim da nije dovoljno dobar za Inter, ali veseli njegova dobra sezona, moći će ga se utopiti u nekom transferu.TheTruth34 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 16:46Pinamonti se mora vratiti... U našoj ekipi da ima minutažu kao Edin bio bi duplo produktivniji..