FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba bojkotovati tu utakmicu, uskratiti im i tih deset hiljada maraka što su mislili uzeti preko naših leđa.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jok, ko god može treba otići i podržati ekipu. Debilno je ovo što su uradili i svi to znamo ali opet ta podrška treba biti iznad svega.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑18 apr 2022, 17:15Treba bojkotovati tu utakmicu, uskratiti im i tih deset hiljada maraka što su mislili uzeti preko naših leđa.
Ko ima cenera i ko je slobodan srijedom u tom terminu treba otići na Grbavicu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma kakav sad bojkot, ima nas sto smo vec kupili kartuizdzezveubrazil je napisao/la: ↑18 apr 2022, 17:15Treba bojkotovati tu utakmicu, uskratiti im i tih deset hiljada maraka što su mislili uzeti preko naših leđa.

Odavno nisam gledao tabelu i sad vidim da nam prvi bjezi 28 bodova ko da je sevilja
Hahahaha **** li vam klicu, jel opet nema plata gnjide invalidske svi do jednog
Hahahaha **** li vam klicu, jel opet nema plata gnjide invalidske svi do jednog
NEMA NAZAD
Ma i meni je ova misao prosla kroz glavu, ali tako bismo jedino kaznili nase igrace koji bi bili bez podrske. Ko god moze na grbavicuMortemHz je napisao/la: ↑18 apr 2022, 17:29Ma jok, ko god može treba otići i podržati ekipu. Debilno je ovo što su uradili i svi to znamo ali opet ta podrška treba biti iznad svega.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑18 apr 2022, 17:15Treba bojkotovati tu utakmicu, uskratiti im i tih deset hiljada maraka što su mislili uzeti preko naših leđa.
Ko ima cenera i ko je slobodan srijedom u tom terminu treba otići na Grbavicu.
“Još ne znamo da li ćemo prodavati ulaznice na dan utakmice u Sarajevu. Postoji mogućnost, ali nam je za to potrebna dozvola. Policija nam je sugerisala da ulaznice za istočnu tribinu, na kojoj će biti smješteni naši navijači, prodajemo u Konjicu. Objasnili su nam da je to iz predostrožnosti, te da u startu žele spriječiti eventualni međusobni kontakt navijača Željezničara i Sarajava. Stoga bi nam za prodaju ulaznica ispred stadiona Grbavica bila potrebna dozvola policije“, pojašnjeno je za Faktor iz FK Igman.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ne znam koliko je ozbiljna Pidrina povreda, ali ako sad mali Mihajlo Jovašević ne dobije priliku, ne znam kad će.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- JavierBosnia
- Kontakt:
A prije bgm da ces gledati Halida i Hebu po bekovimaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:23Ne znam koliko je ozbiljna Pidrina povreda, ali ako sad mali Mihajlo Jovašević ne dobije priliku, ne znam kad će.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Šta je sa Islamovicem, pa on je valjda lijevi bek!umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:23Ne znam koliko je ozbiljna Pidrina povreda, ali ako sad mali Mihajlo Jovašević ne dobije priliku, ne znam kad će.
Zar on nije ta druga opcija?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pitanje je sta je i sa Avramovskim?umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:23Ne znam koliko je ozbiljna Pidrina povreda, ali ako sad mali Mihajlo Jovašević ne dobije priliku, ne znam kad će.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Koliko sam cuo njega ce postediti u srijedu, da bude spreman za subotu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 apr 2022, 23:21Pitanje je sta je i sa Avramovskim?umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:23Ne znam koliko je ozbiljna Pidrina povreda, ali ako sad mali Mihajlo Jovašević ne dobije priliku, ne znam kad će.
- FKS -
Pa valjda bi trebao po redu bit Islamović, ako ne dobije priliku ili sabanovic predje na lijevog beka, onda nema potrebe za akademijom i mladim igračimaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:23Ne znam koliko je ozbiljna Pidrina povreda, ali ako sad mali Mihajlo Jovašević ne dobije priliku, ne znam kad će.
Ljudi još od Islamovića očekuju nešto, a nakon nas će momak upisati fakultet.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Izgleda Bruno Akrapovic novi trener Tuzle, mnogi su ga ovdje priželjkivali u Sarajevu
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako dodje bice uz rame sa Jakirovicem po kvaliteti.
Mi iz vrece pune pi*zdi uvijek izvucemo ku*cinu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Nije on baš nivo Jakirovića, ali ok je trener.ElCartel11 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 00:15Ako dodje bice uz rame sa Jakirovicem po kvaliteti.
Kao sto sam prije govorio samo strogi profesionaliz i strucnost nam moze pomoci. Nemas ti nista od osobe kao sto je bivsi zeljovac Ajla Dzevlan tj mrtvi zeljovac koji laze da je kao neutralna bila a furala tekme cijelu srednju skolu sta nam ona moze donijet? Sta nam ovi amateri sto vode omladinske selekcije mogu donijet? Vrlo lako se to rijesi dovede se strucnjak kojeg iskesiras za omladinske selekcije bolje njega platiti nego Cmiljanice,Hebibovice i slicne. Odredis dali zelis drtine stare ili kao Cmiljanic polu invalide,Kanurice,Hebibovice da guras ili da promovises nasu djecu,jer kad lutas onda si ni tamo ni vamo. Neko solidan trener iz Hr je bolji od svakog makedonskog trenera jer ima nekog iskustva i rad u jacoj ligi duplo od makedonske,bosanske itd valjda Mirvic sta rijesi jer daje svoje pare al mora skontat da moze naprijed samo ako su na glavnim pozicijama strucni ljudiElCartel11 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 00:15Ako dodje bice uz rame sa Jakirovicem po kvaliteti.
- napoleon72
- Kontakt:
To me najvise boli od svega. Svima puna usta akademije u medijima, rekao bi covjek da nam pet 16togodisnjaka igra prvu postavu, a i dalje ozbiljnu minutazu imaju Hebib, Krste, Merso, cak i na neprirodnim.pozicijama. Ovaj kup je idealna prilika da gurnes tri sedamnaestogodisnjaka na teren. Teren odlican, protivnik nedovoljno kvalitetan da okrene 2:0, idealni uslovi. Sta bi falilo sutra po 60 minuta dati Jovasevicu, Irfanu Ramicu i Traki? Pa i Tariku Ramicu. Vidis na cemu si, sta mozes ocekivat od momaka. Da nije Pavlovica i srednjaka, Vladan bi danas bio na posudbi u Slaviji. Sto su nam uvijek ta djeca zadnja moguca opcija. Kad vidim da trener na rijesenu tekmu daje 15 minuta Velkoskom, odmah bih mu otkaz urucio. Pa 10 trenera promijenit ako treba, dok ne dodje jedan s mudima da iskoristi potencijal koji imamo.JavierBosnia je napisao/la: ↑18 apr 2022, 23:11A prije bgm da ces gledati Halida i Hebu po bekovimaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 apr 2022, 22:23Ne znam koliko je ozbiljna Pidrina povreda, ali ako sad mali Mihajlo Jovašević ne dobije priliku, ne znam kad će.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kakav god da je taj Igman, nama je to utakmica sezone. Jer evropu spašavamo kroz kup. Gurati djecu bez minute do sada u takvu utakmicu je samoubistvo i veliki rizik. Šta primimo gol, jedan pa drugi i ispadnemo na penale, uništio si im karijere odmah.
Oni su morali dobijati minute u utakmicama koje smo rješavali ranije, poput ovih po 6 nula. I dobili su neki. Ali ko nam je kriv što takvih utakmica nismo imali već skoro tri sezone. Znači nemamo tog kvaliteta i ne razlikujemo se plaho od ostatka lige. Zato manje se malo puhati da smo Ajax za sirotinju.
Kanurićeve bravure sa početka sezone smo preskupo platili...
Oni su morali dobijati minute u utakmicama koje smo rješavali ranije, poput ovih po 6 nula. I dobili su neki. Ali ko nam je kriv što takvih utakmica nismo imali već skoro tri sezone. Znači nemamo tog kvaliteta i ne razlikujemo se plaho od ostatka lige. Zato manje se malo puhati da smo Ajax za sirotinju.
Kanurićeve bravure sa početka sezone smo preskupo platili...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Po meni najbolji trenutak da se pruzi prilika Islamovicu.Imas rezultat,protivnik lagan.Ostaje zal sto u prvoj utakmici nismo zabili jos koji gol onda bi mogli dosta kombinovati u ovoj drugoj utakmici.
Islamovic od nastavka sezone 8 utakmica na klupi bez jedne minute.Izasao je iz najteze moguce povrede i treba lagano da mu se pruzi prilika.Ili on ili mali Jovasevic kad vec nemamo drugog lijevog beka.
Bolje i to nego neke glupe kombinacije kao Heba desno Halid lijevo ili Oremus lijevo sto smo gledali kod blitvara...
Desnjak kojem lijeva sluzi samo za hodanje ne moze igrati lijevog beka.
Ja bi izveo ovaj sastav
Dizdarevic
Sabanovic-Trako-Mujakic-Islamovic
Kapic-T.Ramic(ako Andrej ne moze)
I.Ramic-Varesanovic-Suljic
Catakovic
Vjerujem da prolaz ne bi dosao sekunde u pitanje.
Islamovic od nastavka sezone 8 utakmica na klupi bez jedne minute.Izasao je iz najteze moguce povrede i treba lagano da mu se pruzi prilika.Ili on ili mali Jovasevic kad vec nemamo drugog lijevog beka.
Bolje i to nego neke glupe kombinacije kao Heba desno Halid lijevo ili Oremus lijevo sto smo gledali kod blitvara...
Desnjak kojem lijeva sluzi samo za hodanje ne moze igrati lijevog beka.
Ja bi izveo ovaj sastav
Dizdarevic
Sabanovic-Trako-Mujakic-Islamovic
Kapic-T.Ramic(ako Andrej ne moze)
I.Ramic-Varesanovic-Suljic
Catakovic
Vjerujem da prolaz ne bi dosao sekunde u pitanje.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!