messilla je napisao/la: ↑19 apr 2022, 13:49
Ovaj emir je definitivno madridski leorey, čovjek je u nekom svom svijetu.
Kakav je to pritisak Zidane imao? Rafa ostavio tim koji je kasnio 20ak bodova u ligi, vi pobjegli sa pdf-a i počeli pratit košarku, raspad ozbiljan bio. Hoćeš reći da je LP bila imperativ u takvoj situaciji? Čuj nogu bi dobio da nije uzeo.
Koliko se trenera zadržalo u Madridu poslje Mourinha?
Kako je Carlo dobio nogu?
Zašto je Benitez dobio nogu?
Zašto je Lopata dobio nogu?
Ja sam uvijek bio tu za ostale ne znam.
Kad poredis onda poredis sve, Barca je predhodnu sezonu osvojila tripletu.
Imala MSN.
Hoće neko reci da je ovaj Madrid imao šanse doći do Polufinala Lp i Evo imati 15+ u Ligi, koliko bi vas to reklo prije sezone?
Već se godinama priča kako su CMK mrtvi, odbrana se promijenila naglavačke, Vini nije ni slutio da će igrati ovako?
Sad će ispasti kroz priču da je ovaj Madrid na vrhuncu, a eto Barca u qrcu, a činjenica je da je više Real Madrid izgubio tip igrača u tranziciji nego Barca.
Samo nastavite neka vam i iduca godina bude ovakva uspješna.
(povodom izjave Xavia da je Barca najtezi klub za vodit na svijetu)
Jorge Valdano "Naravno da nije.Najtezi klub za vodit je onaj koji ima obavezu da dobije uvijek.I klub kojem sve se cini malo.To je Real Madrid.Real ti osvoji ligu i malo je,osvoji ti Ligu Prvaka i kazes "vidjet cemo naredne" i stalno smo u tom krugu.U svakom slucaju mi djeluje inteligentna izjava za licni interes i ponos barcelonista i zna dobro kome upucuje tu izjavu(navijacima)."
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”