Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Daj boze da grijesim al to nece biti ni blizu terena u Hr a ulozice 3 puta vise. Vicko ide srpskom linijom biznismena i veza ovo je samo formalno ta firma nema pojma da radi ovo. Kad napravi terene mekim timovima ko ce im to odrzavat? Prvo treba napravit uslov da timovi imaju odgovarajucu masinu i da odrzavaju po standardima al nista od toga
-
- Kontakt:
Svaki hibridni teren ima rok trajanja i on je maksimalno oko 4 godine ako se odrzava prema potrebnim standardima, nakon isteka tog roka teren pocinje lagano da propada i gubi na kvalitetu.
Mislim da velika vecina klubova nije spremna da nakon tri ili cetri god izdvoji oko 400 do 500k za zamjenu travnate podloge.
Mislim da velika vecina klubova nije spremna da nakon tri ili cetri god izdvoji oko 400 do 500k za zamjenu travnate podloge.
"JOŠ OD 1926"
Vidi ti željkana, gdje se nalazi. Još da su se borili za nešto.

U eri Osima to je znalo biti hladno 35+ po sezoni. Zavisno koja je sezona bila. Ona era Osim - Brkovic, je bila tu negdje sa ovom Vicinom.
- FKS -
- TzBulevar87
- Kontakt:
Treba uzeti u obzir da je jedan od ovih klubova odigrao sezonu manje od svih ostalih klubova. Mislim da je onda sasvim jasno kome se u prosjeku po sezoni svira najviše jedanaesteraca.
075
-
- Kontakt:
Kako SportSport.ba saznaje prvi stadion na kojem će se mijenjati teren je onaj pod Bijelim brijegom na kojem svoje domaće mečeve igra novi prvak Zrinjski.
Saznajemo da će radovi na mostarskom stadionu početi odmah nakon gradskog derbija između Zrinjskog i Veleža koji je na programu 11. maja.
Saznajemo da će radovi na mostarskom stadionu početi odmah nakon gradskog derbija između Zrinjskog i Veleža koji je na programu 11. maja.
.....nisam te presto voljeti.....
Posteno,prvaci da budu prvi.
Sto se odrzavanja tice, valjda je to na klubu?! Valjda se sa terenom preuzimaju i nekakve obaveze? Toliko svako moze, ako se odrzava kako treba moze da potraje....
Sto se odrzavanja tice, valjda je to na klubu?! Valjda se sa terenom preuzimaju i nekakve obaveze? Toliko svako moze, ako se odrzava kako treba moze da potraje....
- NisamInSajder
- Kontakt:
Znači Zrinjski igra Europu na novom terenu. Dobra odkuka. Nakon toga neka se radi Tušanj, rješavaš se očajnog terena na kojem igraju dva kluba, a jedan ima cilj titulu ili Europu.
Onda Vrapčići, Koševo i GS u Banjaluci. I završeno više od pola lige. Uglavnom na derbijima bi trebao imati odlične uslove.
Onda Vrapčići, Koševo i GS u Banjaluci. I završeno više od pola lige. Uglavnom na derbijima bi trebao imati odlične uslove.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- svrakino1921
- Kontakt:
Jedina firma u voljenoj BiH koja moze odrzavat ove vrhunske terene-hibridne terene je firma Alba Zenica
Oni jedini u voljenoj BiH imaju strucne ljude za odrzavanje terena i adekvatne masine za odrzavanje terena
Al treba i platit firmu Alba Zenica
To u nasoj ligi od klubova moze samo moj Zeljo
Zato je Zeljo i najveci klub u voljenoj BiH
GOLEM SI ZELJO
Oni jedini u voljenoj BiH imaju strucne ljude za odrzavanje terena i adekvatne masine za odrzavanje terena
GOLEM SI ZELJO
Zar nema u Sarajevu firma za tako nesto svrakino?!?!
Ima i u BL, no sikiriki
mozda za Grbavicu ponude jeftinije odrzavanje od Albe... ipak je Grbavica...
Ima i u BL, no sikiriki

-
- Kontakt:
Nisu nikad bili problem tereni u Mostaru, na Kosevu, Banjaluci...najveci problem su bile ove manje sredine i slabiji klubovi kao Bijeljina, Prijedor, Trebinje...
-
- Kontakt:
Ma daleko od toga brate, pod Bijelim Brijegom i nije toliko loš teren, al dzaba kada uefa zahtjeva hibridni teren za 3. Kategoriju na koju ide HSKZzeljovac21 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 19:28Nisu nikad bili problem tereni u Mostaru, na Kosevu, Banjaluci...najveci problem su bile ove manje sredine i slabiji klubovi kao Bijeljina, Prijedor, Trebinje...
.....nisam te presto voljeti.....
Ne plaćate ni njima i njima ste dužni.svrakino1921 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 18:25Jedina firma u voljenoj BiH koja moze odrzavat ove vrhunske terene-hibridne terene je firma Alba Zenica
GOLEM SI ZELJO

Dogodine će svi tereni biti bolji od grbavice, svi sistemi i instalacije zaribali jer se ne koriste. Živi bili pa vidjeli svi, osim željane.fks74 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 19:57Ne plaćate ni njima i njima ste dužni.svrakino1921 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 18:25Jedina firma u voljenoj BiH koja moze odrzavat ove vrhunske terene-hibridne terene je firma Alba Zenica
GOLEM SI ZELJO![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Šteta, savez i država im dali 2 miliona i 600 000 da naprave teren i tribinu i oni to ne održaju.mnon46 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 20:28Dogodine će svi tereni biti bolji od grbavice, svi sistemi i instalacije zaribali jer se ne koriste. Živi bili pa vidjeli svi, osim željane.fks74 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 19:57Ne plaćate ni njima i njima ste dužni.svrakino1921 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 18:25Jedina firma u voljenoj BiH koja moze odrzavat ove vrhunske terene-hibridne terene je firma Alba Zenica
GOLEM SI ZELJO![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- svrakino1921
- Kontakt:
Najtrofejniji klub u voljenoj BiH
Najbolji stadion u BiH
Najbolja oprema igraca u PL
Ugostili na svom stadionu:
Reprezentaciju Italije
Reprezentaciju Francuske
Atlético de Madrid
GOLEM SI ZELJO
Najbolji stadion u BiH
Reprezentaciju Italije
Reprezentaciju Francuske
Atlético de Madrid
GOLEM SI ZELJO
- Antipolitika3
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 21:53Najtrofejniji klub u voljenoj BiH
Najbolji stadion u BiH
Reprezentaciju Italije
Reprezentaciju Francuske
Atlético de Madrid
Sedmerostruki stize u petak![]()
GOLEM SI ZELJO
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Najveci klub u voljenoj BiH
Igrali sa Bayernom, Juventusom, Dortmundom, Interom
Petokraka
Prvaka Engleske
Italiju
Najboljeg golmana ikada
GOLEM SI VELEZ, i daleko najveci klub u drzavi, daleko
Igrali sa Bayernom, Juventusom, Dortmundom, Interom
Petokraka
Prvaka Engleske
Italiju
Najboljeg golmana ikada
GOLEM SI VELEZ, i daleko najveci klub u drzavi, daleko
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Igra se napadački fudbal, stalno su u protivničkom sesnaestercu pa je i logično da tako se izbori i penal.TzBulevar87 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 17:40Treba uzeti u obzir da je jedan od ovih klubova odigrao sezonu manje od svih ostalih klubova. Mislim da je onda sasvim jasno kome se u prosjeku po sezoni svira najviše jedanaesteraca.
Ima ekipa ne upute udarac u gol po dvije - tri utakmice. Ne pređu centar kako treba i kako da im se dosudi penal? Jedino 3 kornera penal. Kad se branis 90 minuta, parkiraš autobus ne možeš izboriti penal ni u snovima.