Liga ne ovisi samo o njima.
@Mokes, hvala.
Iako će biti teško i Leicesteru i West Hamu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Možda u tvojim snovima.
Ma dobro brt, jasno je meni da ti voliš da probaš biti iritantan i da se neko upeca na ovo, i ja sam tako volio dok sam bio dijete i kad sam tek dobio internet. Ali, glupost na stranu, Klop je napravio mašinu koju je merak gledati i nama koji ih ne volimo. Ovakav fudbal moraš poštovati, pogotovo kad shvatiš na kakav je igrački kadar došao Klop i kakvu je transformaciju napravio.emir_ je napisao/la: ↑19 apr 2022, 23:03Ma jasno za Bayern.
Isti taj Liverpool je izdominiran na etihadu.
United nije nikakvo mjerilo.
Uh sto se covjek provali, ko čir.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 23:07Možda u tvojim snovima.
Balon se dobija za individualne nastupe,a ne timske uspjehe.
Mane sa 19 golova u sezoni,ne može u istu rečenicu sa Lewandowskim i njegovih 49 golova.
I bez klempe, Benzema je pokazao individualni kvalitet ove sezone. Bez sumnje najbolji igrač svijeta.QUARTERBACK je napisao/la: ↑19 apr 2022, 23:12benzema inace igra kriket, real ako uzme ligu i klempu zna se gdje ide zlatna lopta
Keanov rage
Pa i govori se u slucaju da Liverpool pokupi trofeje, + Maneov africki kup nacija.QUARTERBACK je napisao/la: ↑19 apr 2022, 23:12benzema inace igra kriket, real ako uzme ligu i klempu zna se gdje ide zlatna lopta
"Dodjela Zlatne lopte od sljedeće sezone doživjet će nekoliko značajnih promjena. Prestižni trofej, bit će dodijeljivan na osnovu performansi tokom cijele sezone, a ne kalendarske godine kako je ranije bio slučaj. Kolektivni aspekt i osvojeni pehari ostat će u drugom planu, u korist "individualnih nastupa".gaston je napisao/la: ↑19 apr 2022, 23:33Pa i govori se u slucaju da Liverpool pokupi trofeje, + Maneov africki kup nacija.QUARTERBACK je napisao/la: ↑19 apr 2022, 23:12benzema inace igra kriket, real ako uzme ligu i klempu zna se gdje ide zlatna lopta
Benzema samo sa ligom nema sta da trazi u toj prici, koliko god dobru sezonu igrao.
Cisto zbog Africkog kupa nacija. Naravno da je Salah i dalje najbolji igrac na dunjaluku.
Svaka cast Salahu brutalan je, ali Mane je jos prije dvije godine trebao uzeti Balon, kada se Goat spustio sa fudbalskog Olimpa i kratko obratio smrtnicima:
Ova izjava je svakako veca nagrada od samog balona, a svako protivljenje njegovom uzvisenom misljenju ce se smatrati bogohuljenjemMessi voted for Mane to win The Best award & says it's a 'shame' he was fourth in Ballon d'Or voting
Quizzed by Canal+ Sport Africa on his Best vote for Mane and the final standings in the Ballon d’Or, Messi said: “It's a shame to see Mane finish in fourth place.
“But I think there have been a lot of great players this year. That's why it was difficult to choose a particular player. But I chose Sadio Mane (for The Best award) because he's a player that I like.
“Mane achieved a great year that was exceptional for the entire Liverpool team. That's why I chose him.
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, soxx i 14 gostiju.