Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
GospodinIzSarajeva
-
Kontakt:
Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 apr 2022, 09:16
PapirnaMarka je napisao/la: ↑19 apr 2022, 23:41
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 apr 2022, 23:16
joker90 je napisao/la: ↑19 apr 2022, 23:13
Je li ovo furate ili su ljudi fakat Hanu zapratili? Znam da je glupo pitanje, ali nije neočekivano da ovo urade, pa ne zamjerite.
Ma super bi bilo da nam je problem sto nam zvanična stranica prati Hanu
2022 godina a nama ovi penzioneri uzimaju plate, ne ide mi u glavu majke mi
Pa i jeste to problem, bezveze ti je ovaj pokušaj umanjivanja ove bruke, ovako ste isto za Bilbiju radili.
Smiješno je koga su sve zapratili u zadnje vrijeme, a meni stvar koja je možda i više od toga zasmetala (a dešava se drugi put), je to da nakon poraza u Mostaru na klupskim mrežama nije objavljen rezultat i da je kraj utakmice, u najmanju ruku to je žalosno. Ako ćemo samo objavljivati galerije i rezultate kada pobijedimo onda bolje nikako da se ne objavljuje.
Na instagramu stoji početna postava, galerija sa zagrijavanja, kick-off pa odjednom Uskrs i najava utakmice sa Igmanom. Ali neka mi pratimo Enisa Beslagica, Hanu, Bibiju, Fan page Dizdarevića i nekakav dječiji profil Ultrajvosa, a utakmica kao da još završila nije.
Ne umanjujem nego realno kažem. Zamisli da smo prvi na tabeli sa bodovnom razlikom ko Zrinjski, pa lako bi se izborili s debilom koji prati Hanu na zvaničnoj

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
GospodinIzSarajeva
-
Kontakt:
Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 apr 2022, 09:27
Svaki ozbiljan klub na Instagramu prati samo svoje sponzore i igrače. Eventualno par bivših igrača koji su ostavili dubok trag u klubu. Samo mi pratimo yebenu Hanu, ja ne znam koji debil moras biti pa da mislis da je pametna ideja takve akrobacije izvoditi.
Evo vidim da i Ismir slične profile prati, ali iskreno on može raditi sta hoce, ne predstavlja naš klub. Svakako mu neko uređuje profil ne radi to on.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
FCUM
-
Kontakt:
3 stranice pisemo o Hani i Instagramu i ko koga prati a sutimo sto Hebibovic igra u prvih 11 .
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 20 apr 2022, 09:47
Veci je problem sto mi imamo jedno pravo krilo a to je Suljic a pustio si Jukića zrinjskom, nije Jukić loš nego ga mi nismo znali koristiti.
-
Lik
-
Kontakt:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
JavierBosnia
-
Kontakt:
Postao/la JavierBosnia » 20 apr 2022, 10:05
bordobijeli je napisao/la: ↑20 apr 2022, 09:47
Veci je problem sto mi imamo jedno pravo krilo a to je Suljic a pustio si Jukića zrinjskom, nije Jukić loš nego ga mi nismo znali koristiti.
Eno sad se place i za Jukicem jer je toboze fino odigrao utakmicu, dvije ili tri. Krilo koje u sezoni da 4 gola u timu koji je dao 63 za mene nije dobar igrač. Istini za volju fino igra ovih zadnjih par utakmica, msm da je 3 vezane utakmice postigao gol.
Nije odigrao čitavu utakmicu 90 min nikako ove sezone ili ne zna ili ne moze
Od 4 gola dao je 3 kada je njegova ekipa zabijala redom 6 golova (Leotar) 5 (Tuzla) 4 (Sarajevo)
Od tih sezona imali smo krila koji su svemirski brod za njega i Tatar i Fanimo , tako da ohladite od slavljenja igrača nakon svake dobro odigrane utakmice kako vam nije dosadilo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 20 apr 2022, 10:17
JavierBosnia je napisao/la: ↑20 apr 2022, 10:05
bordobijeli je napisao/la: ↑20 apr 2022, 09:47
Eno sad se place i za Jukicem jer je toboze fino odigrao utakmicu, dvije ili tri. Krilo koje u sezoni da 4 gola u timu koji je dao 63 za mene nije dobar igrač. Istini za volju fino igra ovih zadnjih par utakmica, msm da je 3 vezane utakmice postigao gol.
Nije odigrao čitavu utakmicu 90 min nikako ove sezone ili ne zna ili ne moze
Od 4 gola dao je 3 kada je njegova ekipa zabijala redom 6 golova (Leotar) 5 (Tuzla) 4 (Sarajevo)
Od tih sezona imali smo krila koji su svemirski brod za njega i Tatar i Fanimo , tako da ohladite od slavljenja igrača nakon svake dobro odigrane utakmice kako vam nije dosadilo
Meni se Jukić svidjeo još kad je igrao za mladu reprezentaciju, imao je baš par dobri utakmica, igrao i Poljsku ligu, za U 18 Hrvatsku. Hocu da kazem da se mogao i morao bolje iskoristiti, posebno ovu sezonu gdje kuburimo s krilima. Imamo jako puno promašaja i procjena oko igrača, neke drzimo i dajemo im milion šansi a neke odma po pljujemo i nabijemo nogom.
-
ledesma
-
Kontakt:
Eto na kakve smo grane spali
Hanu prati klub ko da je Ronaldo, hebibovic kapiten kluba, ajla direktorica...
I kazu dođi na utakmicu, produzi clansku, kupi kartu.. Jer ti ne dolazis zbog njih, nego zbog Sarajeva, a oni čine Sarajevo u ovom trenutku... ne nee, kad oni odu ja cu doci i gledati ljepse Sarajevo
Mislim da nam je ovo najvece dno otkako postojimo!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Miljacka
-
Kontakt:
Golubarnik zove

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
JavierBosnia
-
Kontakt:
Postao/la JavierBosnia » 20 apr 2022, 10:23
bordobijeli je napisao/la: ↑20 apr 2022, 10:17
Meni se Jukić svidjeo još kad je igrao za mladu reprezentaciju, imao je baš par dobri utakmica, igrao i Poljsku ligu, za U 18 Hrvatsku. Hocu da kazem da se mogao i morao bolje iskoristiti, posebno ovu sezonu gdje kuburimo s krilima. Imamo jako puno promašaja i procjena oko igrača, neke drzimo i dajemo im milion šansi a neke odma po pljujemo i nabijemo nogom.
Ma naravno al desavalo se i vecih promasaja kako kod nas tako i kod drugih ekipa. Pa jedan Chelsea je Lukakua prodavao pa ga vracao za 3 puta vecu cijenu ili De Bruynea pa i Salaha, a to sve danas najbolji igraci skoro na svojim pozicijama.
Tako da greske se prave, ali ja ne bih nikad Jukica svrstao u neku "gresku" da bih zalio za njim. Zabio je i Heba 3 gola, predstavlja se ovdje kao da je Jukic zabio 15 golova. U ovako mocnom zrinjskom bi Heba zabio 5 komada
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
Miljacka
-
Kontakt:
ledesma je napisao/la: ↑20 apr 2022, 10:21
I kazu dođi na utakmicu, produzi clansku, kupi kartu.. Jer ti ne dolazis zbog njih, nego zbog Sarajeva, a oni čine Sarajevo u ovom trenutku... ne nee, kad oni odu ja cu doci i gledati ljepse Sarajevo
Najveće dno su oni koji se nazivaju navijačima samo kada je dobro. Vjerovatno ti je bio bolji Mućo, viršle, 7 godina bez trofeja, 6 godina bez pobjede na gradskom derbiju itd. itd.
Prati danas preko linka, organizovat ćemo zajedničko plakanje jer ledesma neće da dođe na utakmicu zbog toliko lošeg stanja da smo u zadnjih 7 godina uzeli trofeja koliko nismo za 20 prije toga i jer smo zapratili Hanu na instagramu.
Evo ne govore ti svi da dođeš na utakmicu i kupiš člansku, ja te molim da nikad više ne dođeš i okreneš se evropskom fudbalu kao pravi jugobalija što i jesi. Ja ti preporučujem Liverpool, digli su se pravo u zadnjih nekoliko godina.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
napoleon72
-
Kontakt:
Postao/la napoleon72 » 20 apr 2022, 10:36
JavierBosnia je napisao/la: ↑20 apr 2022, 10:23
Ma naravno al desavalo se i vecih promasaja kako kod nas tako i kod drugih ekipa. Pa jedan Chelsea je Lukakua prodavao pa ga vracao za 3 puta vecu cijenu ili De Bruynea pa i Salaha, a to sve danas najbolji igraci skoro na svojim pozicijama.
Tako da greske se prave, ali ja ne bih nikad Jukica svrstao u neku "gresku" da bih zalio za njim. Zabio je i Heba 3 gola, predstavlja se ovdje kao da je Jukic zabio 15 golova. U ovako mocnom zrinjskom bi Heba zabio 5 komada
Upravo to. U ekipi koja igra ovakav atomski fudbal i gazi protivnike, krilo sa 4 gola je ocajno krilo. Al eto, ovaj bordobijeli baca drkicu na svakog bivseg igraca. Po njemu bi trebala ista ekipa da bude 15 godina, da ljude cekas po 7-8 sezona da prorade i nesta pokazu. Taj Jukic kod nas nije bio nista bolji od Mice Kuzmanovica, Emira Halilovica, Sisica...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
guadalupe
-
Kontakt:
Daj mi majko šibicu ...
Hajde svi do kluba po kartu, kupis nesta u fan shopu i na golubarnik lagano

-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 20 apr 2022, 10:38
Ma slazem se, al sad imamo puno igraca u ekipi koji su trebali raskinuti ugovar prije Jukica. Ovo je samo jedan primjer, ima toga. Al ova nas tema vraća na trenera i uspostavu sistema, treba dati treneru vremena da slozi ekipu. Promjenama svaki 6 mjeseci trenera, dobijas i promjene u igrackom kadru sto nije dobro.
-
FCUM
-
Kontakt:
ledesma je napisao/la: ↑20 apr 2022, 10:21
da klub prati na instagramu Edisa Mulalica , da je Hebibovic igrac i trener u jednom, najmanje sto mozemo uraditi je kupiti clansku i otici na utakmicu. To je obaveza svakog ko voli Sarajevo vise od svega.
Ja prvi pljujem kad vidim da hebibovic igra, ali to me nece sprijeciti da kupim clansku i da odem na Kosevo. To je najmanje sto mogu uraditi.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
Nirton
-
Kontakt:
IGRAJ BORDO-BIJELI
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 20 apr 2022, 10:51
napoleon72 je napisao/la: ↑20 apr 2022, 10:36
Upravo to. U ekipi koja igra ovakav atomski fudbal i gazi protivnike, krilo sa 4 gola je ocajno krilo. Al eto, ovaj bordobijeli baca drkicu na svakog bivseg igraca. Po njemu bi trebala ista ekipa da bude 15 godina, da ljude cekas po 7-8 sezona da prorade i nesta pokazu. Taj Jukic kod nas nije bio nista bolji od Mice Kuzmanovica, Emira Halilovica, Sisica...
Samo mi je zao dobri igraca kao sto su Crepulja, Jukić, Kadušić, Bilbija, Radovac, Fanimo i s njim se nije našla zajednicka koji su top igraci za ovu ligu mi smo ih olako pustili ili otjerali . A s druge strane sto kazes svršava li smo na dizelaše Sušića, Bodula i slicne koji imaju duplo vece plate od ovih gore navedeni. Pa i sad imaš situaciju gdje Pidru se proziva a dečko najbolji L bek lige
Zadnja izmjena:
bordobijeli, dana/u 20 apr 2022, 10:58, ukupno mijenjano 1 put.
-
napoleon72
-
Kontakt:
Postao/la napoleon72 » 20 apr 2022, 10:58
Od svih navedenih, samo Crepulja nije ispao teski pakas. Pisaj ih sve, daleko im kuca od Koseva bila.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
spezial
-
Kontakt:
Jukic je smijesan igrac koji nema hljeba u sebi. I ja bih u zrinjskom dao 4 gola kad ekipa sve redom gazi po 4-5 razlike.
-
ledesma
-
Kontakt:
Gori sam ja, sto to sve pratim i zivce trosim
Umjesto da idem lov ili pecat
Volim ja kad mi zgade te stvari ljudi poput @miljacke @hane @hebibovica
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: aqarius, boki86, bordobijeli, brojjedan, Cuspajz, Dave, dime, fera, Ferrante071, Google Adsense [Bot], Grk1234, Hamagara, HordeSaSjevera, HyperOS, JuricaSpindl, keli, ledesma, MSOZ101, muhamedhulk, NazorUso, Oerde, Pablo11, Posejdon, relativizam, riki46, rimljanin90, Seipronto, Serha, Shategabri, SilaMoc1946, strahmeipomisliti, TefalTava, THEC, USB, Venom i 343 gosta.