SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: __Liedson__,deyo

muhovic
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la muhovic » 05 feb 2011, 18:36

..getafe isto 2:0,mogla bi i ovdje golijada da bude :lol:

P.S. Pivopije-Red Bavarian 1:0 i dalje,nama ostala jos 2 meca,gostima takodjer 2 i jos rezultat Getafea od 3:1 koji ima Emir ..nadamo se da cemo ipak uzeti ovaj mec aBd :)

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 feb 2011, 18:44

Realno. domaći su mogli pogoditi samo jednu utakmicu danas i to Hannover-Wolfsburg. Na našu nesreću dvojica iz ekipe Green Dragonsi su imala baš 1:0 u toj utakmici. Šanse da dođemo do boda su minimalne, al' kad može Newcastle... :o :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 05 feb 2011, 19:15

Teško će biti šta i od ove Almerije i Espanjola, domaćinima ostaje još eventualno Brest - Nancy, valjda tu bude šta povoljnije. :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 feb 2011, 19:42

Joj do sad sam pogodio Udinese-Samdoria 2-0,nadam se da ce tako zavrsiti.Kao i da ce Brest odigrati bez golova :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 feb 2011, 19:46

To prvo je vjerovatnije,jer Brest vodi 1:0 :lol:

Neka da još jedan gol a Nancy nijedan i dobro je. :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2011, 19:55

King Kenny zabija k'o lud. Sjajna forma ovog napadača Jointa koji je donio nova 3 boda za 1:0(Udinese - Sampdoria 2:0). Naravno, ostala je još utakmica Brest da se pogodi, dok su gosti bez ikakvih šansi(Montpellier je primio 2 gola, a oni to nemaju u kombinacijama).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 feb 2011, 19:59

Donio sam vodstvo Pivopijama.Protivnike jedino mogze izvuci Juventus,sto se nadam nece desiti :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 05 feb 2011, 20:01

Monolog je napisao/la:King Kenny zabija k'o lud. Sjajna forma ovog napadača Jointa koji je donio nova 3 boda za 1:0(Udinese - Sampdoria 2:0). Naravno, ostala je još utakmica Brest da se pogodi, dok su gosti bez ikakvih šansi(Montpellier je primio 2 gola, a oni to nemaju u kombinacijama).
Ja pratio engleze i nijemce vidim nista nam se ne poklapa i malo se relaksiro uz kaficu kad vidim tvoj post provjeri rezultat kad tacno :D ...e po ovim rezultatima cini mi se da imamo najbolju odbranu lige,ne sjecam se kad smo primili pogodak...samo nek se ovako nastavi i ulazak u prvu ligu je neminovnost... :D
8-)
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 feb 2011, 21:04

koliko vidim BHF igra nerješeno (vidi čuda :D ) i to 0:0 za sada. Našim protivnicima su sve utakmice završene i stoga se oni sigurno neće pomaknuti sa te nule dok se nama još igra Juventus, gdje imamo tip 1:1 i dva puta po 1:2. Nadam se da će nešto od ovoga da prođe i da osjetimo slast pobjede u ovoj sezoni, u kojoj nemamo ni poraza ni pobjede :lol:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 05 feb 2011, 21:08

Megamon je napisao/la:Donio sam vodstvo Pivopijama.Protivnike jedino mogze izvuci Juventus,sto se nadam nece desiti :D
..svaka cast ;) ..ti (Udinese) i ja (Hanovera) po jedan pogodak za prvu ovosezonsku pobjedu ;) ..gostima ostao jos Juve da smanje rezultat i to je to ;) ..sjajan posao smo odradili kod kuce ;) :mrgreen:

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 05 feb 2011, 21:56

Pozdrav.Pojma nemate koliko mi je ovo tesko uraditi ali kad se mora mora se.

Dakle o cemu se radi.Kao sto znate od ove sezone u Savezu pored mene 123456 su jos defender i AulleTa.Trazio sam od admina da mi dopusti dva nova clana da bi ova liga postala jos kvalitetnija.I napokon admin je to odobrio.Sve je bilo super do pocetka prvenstva.Tad smo se mi u savezu dogovorili kako i sta ko radi.Medjutim AulleTa to u startu nije ispostovao.Prsli smo preko toga i on sam se ponudio da vodi KUP a ja i defender ligu.Pristali smo ali da AulleTa arhivira svako kolo lige da bi imali razmjerne obaveze svi.Medjutim tri kola to se nije desilo pa samja morao arhivirati utakmice.Presao bi preko toga radio sam sam ligu 2-3 sezone nije problem.Medjutim dolazimo do jedne nevjerovatne situacije.Vec u prvome kolu defender je primjetio da AulleTa uredjuje svoju prognozu poslije zakljucavanja utakmica.Kada ga je opomenuo preko pp rekao je da je morao izmjenit neki rezultat prije pocetaka utakmice ili nesto slicno.Uglavnom to prvo kolo je proslo kako je proslo.U proslome kolu defender je bio zaduzen za zakljucavanje utakmica i kad ih je zakljuco snimio je Aulletinu prognozu.Desi se da se ponovo prognoza mjenjala u toku utakmice znaci kad su iste bile zakljucane.Ja i defender smo preko pp o tome raspravljali i zakllucili da nemamo cvrst dokaz za to i odlucili da nista ne govorimo ali da ubuduce pazimo na to.I sta se desava u ovome kolu.Ja u 12 i 10 minuta zakljucam utakmice i snimim AulleTinu prognozu.Evo je

slika

Obrati te paznju na tipovanje na dvije utakmice.Na Udineze-Sapdorija 3:0 i Almerija-Espanjol 1:3.Udjem ponovo na njihovu utakmicu oko 19 1 50 i imam sta vidjeti.A evo vidi te i vi.

slika

Sad je na utakmici Almerija-Espanjol umjesto 1:3 rezultat 3:1.Dok je Udineze jos 3:0.Uzmi te u obzir da je Almerija vodila 3:1 ali je zavrsila 3:2.Iako je ispravio rezultat promasio je taj par i sad bi bilo previse da isti par mijenja 2 puta.Udjem na sajt ponovo oko 21 i 25 i imam sta vidjeti.Sada Udineze-Sapdorija nije vise 3:0 vec 2:0.Zapamti te da je oko 19 i 50jos stajao kod njega rezultat 3:0(slika gore)Udineze je poceo u 18 h a zavrsio oko 19 i45.Dakle mjenjao je rezultat poslije zavrsetka utakmice.Evo slika

slika

Ovo je crno na bijelo i vise nisu sumnje.Posto u pravilniku nema nista u vezi ovoga ja kao sekretar lige necu racunati AulleTine prognoze u ovome kolu a AuleTa vise nije clansaveza.Vec sam poslao pp adminu a ako admin nebi oduzeo AulleTi ovlasti ja se povlacim iz lige i nezelim vise ucestovati u istoj.Ako admin oduzme AulleTi ovlasti neka njegovi saigraci odluce dali i dalje zele da ostane u njihovome klubu.

Vodim ovu ligu vec 2-3 sezone i nikad ama bas nikad mi slicno sta nije palo na pamet.Ovo je sramota i grehota.Nemogu da vjerujem na sta su ljudi spremni radi cega.

Toliko sam uzbudjen i povrijedjen ovim pa se izvinjavam sto necu odma urediti rezultate.Uredit cu ih veceras odo da se malo smirim.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 05 feb 2011, 22:00

Ne mogu da vjerujem. Ako Aulleta ostane član saveza i ja idem iz lige. Koja je poenta u tome, kako glupo... ccc. :oops:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 05 feb 2011, 22:02

haman ćemo i ovu tekmu dobiti jer protivnicima igra samo jedan par i to su različito tipovali tako da će u najboljoj varijanti dati 1 go' ili možda ni 1 :) A što je najčudnije ovo je već 2 put ove sezone,čini mi se, da naši protivnici ne odigraju (sva 3-ca) kolo- možda ovo ime, grb i serija rezultata stvarno djeluju zastrašujuće. 8-)

@123456 svašta svaka ti čast na ovome jer ja a vjerujem i 90% forumaša nikad ne bi uvidjeli ovakvu ''promjenu'' a ne razumijem ni @Aulletu niti bilo koga drugog ko može ovakvo nešto uraditi pa ljudi dragi ovo je virtuelna za.ebancija da se ''ubije'' dosada i da se svi za.ebavamo niti ćeš šta dobiti niti osvojiti tako da fakat ne razumijem ovakav potez. A možeš tek da zamisliš šta bi radili da se ipak nagrađuje ova liga i prognoza :oops: :oops:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2011, 22:04

:lol: :lol:

Konačno smo saznali da se pod nickom @Aulleta krije Munib Ušanović. @Sekretar, neću više ni pitati da zaključaš temu sa prognozama mog tima, pomisliće ljudi da namještamo nešto. :lol:

Što se tiče ovoga, svaka vam čast što se upratili, samo zar ne bi trebalo pisati vrijeme editovanja određenog posta? Osim ukoliko on nije taktički posljednji ostavlj'o prognoze. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 05 feb 2011, 22:10

Ukoliko se Aulleti oduzmu prava koja trenutno ima,u što ne sumnjam,nudim se da zauzmem njegovu poziciju...nudio sam se i prije,ali su se admin i sekretar odlučili za druge,kako se na kraju ispostavilo,pogrešne.

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 05 feb 2011, 22:21

i sta cemo sad ja i fanatikos ?
necemo valjda izlaziti iz kluba koji je prvi na tabeli.. hocemo li dobiti kakvu otpremninu ?

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 feb 2011, 22:22

Molim te Boze da Juve zavrsi ovim rezultatom :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 feb 2011, 22:27

Sramota, stvarno sramota. Ovakvi primitivci su zasluzili da se odmah izbace iz lige.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 05 feb 2011, 22:27

lech je napisao/la:i sta cemo sad ja i fanatikos ?
necemo valjda izlaziti iz kluba koji je prvi na tabeli.. hocemo li dobiti kakvu otpremninu ?
ja mislim da necemo izlaziti iz kluba
AulleTa nisi trebo to raditi
mojim golom smo pobjedili hannover-wolfsburg 1-0

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 feb 2011, 22:30

Mozda je i doticni mjenjao rezultate ostalih korisnika da bi njegov tim pobjedio. Dal ima u mogucnosti tu opciju? :(
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.