Sve si u pravu, kolega. Viktor i Roko su klasične Captain Save-A-Hoe bete koje moraju biti dočekane na nož za ovu izdaju i sramotu u survivoru.
Survivor 2022
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Survivor 2022
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

To je to. Tena je ona treba što se loži na dobre momke a oni biciklo na nju oslonili ne bi. Sumeja isti slučaj.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zasto je ovoliki nesklad kod izgleda? Muskarci vecinski iznad prosjeka. No homo. A zene nidje veze.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sumejinu kolicinu sinosnje blamage ne bi saprala ni zemzem vodaforgempp je napisao/la: ↑21 apr 2022, 13:00Uspio je i pametnicu iz Vogosce također, a kazu da je Viktor dobar jaran s onim voditeljem, kako su Banficku odmah kuci poslali, trebaju i ovog kloca, 25% dobijenih duela, najgori ubjedljivo u oba plemena.QUARTERBACK je napisao/la: ↑21 apr 2022, 12:55zamisli koliki si retard kad te viktor uspije izmanipulisati![]()
Ako nisu do sad, sad ce se sigurno postavljat pitanja za picu malenu Viktora zasto je jos uvijek tu? usutio se 2 sedmice evo garant ga i drze zbog ovog da zakuha i nahuskava ove protiv najboljeg igraca u citavom Survivoru.. sve za gledanost

Gledam sad ove prve epizode koje sam propustio. Ivana Banfić ubjedljivo najgori takmičar. Uzela pogrešnu šipku za gađanje, sve vrijeme imala 2 šipke u košaru. Igra prije, Mina je ostavila kilometar. Da se nije povrijedila, vjerovatno bi i danas bila u plemenu, eto kakva su inteligencija ovi plavi.
Tomislav uzeo Stefana. Nevjerovatno.
Tomislav uzeo Stefana. Nevjerovatno.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- napoleon72
- Kontakt:
Ma 100%. Survivor je i gledan radi ovakvih stvari i razvijanja medjuljudskih odnosa u losim uslovima, nisu oni budale. Kome je samo do borbi, ima ninja ratnike.QUARTERBACK je napisao/la: ↑21 apr 2022, 18:14Sumejinu kolicinu sinosnje blamage ne bi saprala ni zemzem vodaforgempp je napisao/la: ↑21 apr 2022, 13:00Uspio je i pametnicu iz Vogosce također, a kazu da je Viktor dobar jaran s onim voditeljem, kako su Banficku odmah kuci poslali, trebaju i ovog kloca, 25% dobijenih duela, najgori ubjedljivo u oba plemena.QUARTERBACK je napisao/la: ↑21 apr 2022, 12:55zamisli koliki si retard kad te viktor uspije izmanipulisati![]()
Ako nisu do sad, sad ce se sigurno postavljat pitanja za picu malenu Viktora zasto je jos uvijek tu? usutio se 2 sedmice evo garant ga i drze zbog ovog da zakuha i nahuskava ove protiv najboljeg igraca u citavom Survivoru.. sve za gledanost![]()
Mislim, sta taj lik drugo radi osim sto truje ostale?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nema sminke i filtera na otoku..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sad ja to htio napisati. Osim nađe male koja je onako simpatična (a i jer ima tek 21) i nike koja ima tijelo fino, ostalo sve ispod prosjeka a razlog je nema kila sminke i nema 23 filtera.
Odes na IG i pogledas im slike to sve top modeli, dodje ovako naživo i imas traume
Odes na IG i pogledas im slike to sve top modeli, dodje ovako naživo i imas traume
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa ove ostale hajd mogu i proci, ali sumejja na ig top model a u stvarnosti ko one sto idu od kuce do kuce i robu prodaju, cergasica klempava.Pantelija je napisao/la: ↑21 apr 2022, 20:56Sad ja to htio napisati. Osim nađe male koja je onako simpatična (a i jer ima tek 21) i nike koja ima tijelo fino, ostalo sve ispod prosjeka a razlog je nema kila sminke i nema 23 filtera.
Ubjedljivo najruznija, ne znam kako nisu mogli nekog boljeg naci iz BiH.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pročitao sam na ig jedan komentar da je Ivana, Viktorova bivša. Je li istina, ne znam, ali bi bilo zanimljivo u svakom slučaju.
Kad su igrali fudbala, nešto se zakačili Goran i Roko, i kaže Goran, ako ti se ne igra, nominiraćemo te. Idući dan njega nominirali.
Kad su igrali fudbala, nešto se zakačili Goran i Roko, i kaže Goran, ako ti se ne igra, nominiraćemo te. Idući dan njega nominirali.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Meni Sumejja probudi PTSP kad je vidim kako škilji na suncu u onoj žutoj majičici. Samo joj fali ona izbjeglička torbetina karirana.
⚜️
-
- Kontakt:
BuggyTheClown je napisao/la: ↑21 apr 2022, 21:35Meni Sumejja probudi PTSP kad je vidim kako škilji na suncu u onoj žutoj majičici. Samo joj fali ona izbjeglička torbetina karirana.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Ramiz objavio neku solju na ig, i vidi se u pozadini.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Šminka fali... jedino je Jovana top treba, i lijepa i zgodna

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nije ni nadja toliko loša

1946
Ovaj Roko je glup ko ****
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
meni lika zao jbt
ne znam jel mi se ucinilo a lik se poce trest kad su pricali na startu 

Ne zna se ko je odvratniji i poganiji, Sumejja, Tena ili Viktor, a Roko je vise izmanipulisan od njih jer je neinteligentniji.
Goran gospodin u svakom pogledu.
Goran gospodin u svakom pogledu.
Koje razmišljanje. Goran pametan, vidio gdje ovo vodi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners