Zvjezdan Misimovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nirton
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimovic

Post Postao/la Nirton » 21 apr 2022, 20:30

Arvid je napisao/la:
11 sep 2021, 01:44
Harise je napisao/la:
11 sep 2021, 00:04
Ja neću ovdje ništa puno napisati osim da će vrijeme pokazati šta je on. A moj osjećaj meni kaže da neće ovo dobro završiti za njega, jer je Ćiro Blažević trenutno bolestan što znači da neće dugo živiti. Ćiro je tada rekao kada umre onda će svako istinu saznati zašto nije tada igrao u revanšu od Baraža za Svijetsko Prvenstvo 2010. Već je situacija napeta oko Saveza, Vice i Misimovica...
:urnebes:
:rol:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 21 apr 2022, 22:01

Miske i Tuta Petrov :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 21 apr 2022, 22:18

MoodyHank je napisao/la:
21 apr 2022, 21:47
Harise je napisao/la:
Ja neću ovdje ništa puno napisati osim da će vrijeme pokazati šta je on. A moj osjećaj meni kaže da neće ovo dobro završiti za njega, jer je Ćiro Blažević trenutno bolestan što znači da neće dugo živiti. Ćiro je tada rekao kada umre onda će svako istinu saznati zašto nije tada igrao u revanšu od Baraža za Svijetsko Prvenstvo 2010. Već je situacija napeta oko Saveza, Vice i Misimovica...
Dabogda umro ti umjesto Ćire, mentalno zaostali idiote.
Admine kad ces napokon ovog psihopata banovati? @MoodyHank A ti zeliš u ovakvog ljepog Ramazana nekome smrt da bogda tebi dragi Allah sve duplo vratio!

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 21 apr 2022, 23:35

Bilmezi, držite se teme

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 apr 2022, 20:05

Harise je napisao/la:
21 apr 2022, 22:18
MoodyHank je napisao/la:
21 apr 2022, 21:47
Harise je napisao/la:
Dabogda umro ti umjesto Ćire, mentalno zaostali idiote.
Admine kad ces napokon ovog psihopata banovati? @MoodyHank A ti zeliš u ovakvog ljepog Ramazana nekome smrt da bogda tebi dragi Allah sve duplo vratio!
Ne moze mu duplo vratiti, jer bi to znacilo da dva puta umre bilmeze 🤣 btw, jel realno da si ono napisao 🤣
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 27 apr 2022, 06:01

Gdje su stručnjaci sto prate mlađe uzraste? :D

Kakva je "Miske" akademija u Sarajevu? Vidim da su se nekad spojili i sa školom "Valter".
Da li se razlikuju po kvaliteti od ostalih skola?

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 30 apr 2022, 21:33

O Petevu, ali i ostalim stvarima koje se tiču bh. fudbala, za **** portal govorio je Zvjezdan Misimović.

– Šta kaže Petev? Ah, šta će reći… Jasno je da rezultati nisu najbolji, ali generalno, treba uzeti u obzir i kompletnu atmosferu koja se stvorila kada je došao. Bile su dvije struje. Stari predsjednik nije želio predati moć, htio je po svaku cijenu napraviti onakvo stanje i to je najveći problem bio. Jako loše je Petev dočekan od početka, kaže Misimović za portal ****.

Da li bi se nešto promijenilo odlaskom Peteva i hoće li se čekati Liga nacija?

– To morate pitati predsjednika i članove Izvršnog odbora N/FSBiH. Nisam zadnjih dana bio u kontaktu s njima… Kada su rezultati loši, obično je trener taj koji plaća ceh i koji je prvi na udaru. Teško je reći u ovom trenutku šta bismo dobili i da Petev ode pošto je cijela atmosfera u reprezentaciji i državi uopšte loša. Kvalitet koji imamo, to je to, treba biti realan. Ponekad imamo previsoko mišljenje o sebi.

U regionu mnogo velikih trenerskih imena je bez angažmana. Koliko ih je teško dovesti?

– Glupo je sad pričati o drugim trenerima, pogotovo jer još uvijek imamo selektora, ali mislim da nemamo šanse kada su neka velika imena u pitanju.

Reprezentacija danas u svojim redovima ima mnogo mladih, talentovanih fudbalera, čije vrijeme tek dolazi.

– Malo me ovo podsjeća na ono vrijeme kada je bio bojkot kod Fuada Muzurovića i kada je dosta mladih igrača dobilo šansu. Pojavili su se Džeko, Ibišević, Salihović…, zna se šta su kasnije postali. Za nadati se da će i ovi mladi momci koji su danas tu u budućnosti biti naše nove zvijezde.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 08 feb 2023, 10:36

Arvid je napisao/la:
11 sep 2021, 01:44
Harise je napisao/la:
:urnebes:
:?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 feb 2023, 12:58

h1a2s3o4 je napisao/la:
27 apr 2022, 06:01
Gdje su stručnjaci sto prate mlađe uzraste? :D

Kakva je "Miske" akademija u Sarajevu? Vidim da su se nekad spojili i sa školom "Valter".
Da li se razlikuju po kvaliteti od ostalih skola?
Ne znam sad tačno kako rade, pojedinosti. Ali su se prilično omasovili, te solidno stoje s rezultatima.

Kadeti su prvi, pioniri drugi.
Najbolje po meni kotira ona FA Academica. Stvaraju igrači koji kasnije idu u Želju i Sarajevo, pa i vani, a i mogu konkurisati Želji i Sarajevu u tim mladim uzrastima.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 feb 2023, 09:41

Miske kao reprezentativac jedan od najdražih ikad.
A ponajviše sam ga branio i za skautiranje.
Hajde sada izvinite mu se (oni koji su pljuvali bez ikakvog argumenta) :)
mrAdislic je napisao/la:
16 feb 2023, 04:22

Zanimljiv intervju sa Habibovicem.
Momak je zasluzio poziciju scouta. :tokralju:

Po prici Omic i Jasic su vjerovatno nasi..Gigovic mozda i prevali za nas.
Takodjer ga i Bazdar prati na inst, a kaze i da se cuje s njim redovno.

Za Misketa isto velike pohvale. U kucu licno ide nekim igracima, zove ih :salut:

Za razliku lijepo cuti dobre vijesti :bih:
Svaka cast Belminu Habibovicu...treba ga vezati za Savez.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 16 feb 2023, 10:00

hurem je napisao/la:
16 feb 2023, 09:41
Miske kao reprezentativac jedan od najdražih ikad.
A ponajviše sam ga branio i za skautiranje.
Hajde sada izvinite mu se (oni koji su pljuvali bez ikakvog argumenta) :)
mrAdislic je napisao/la:
16 feb 2023, 04:22

Zanimljiv intervju sa Habibovicem.
Momak je zasluzio poziciju scouta. :tokralju:

Po prici Omic i Jasic su vjerovatno nasi..Gigovic mozda i prevali za nas.
Takodjer ga i Bazdar prati na inst, a kaze i da se cuje s njim redovno.

Za Misketa isto velike pohvale. U kucu licno ide nekim igracima, zove ih :salut:

Za razliku lijepo cuti dobre vijesti :bih:
Svaka cast Belminu Habibovicu...treba ga vezati za Savez.
Nema potrebe za izvinjenjem jer on nije bio nesto angaziran do unazad par mjeseci ppjavom, Tahira, Denisa, Saida..ppnajvise zbog pritiska javnosti kako bi zeljeli da se to radi sa vise zelje i energije i naravno profesionalnije.

I kad pocne pregovarat sa igracima koji nisu Bosnjacke pripadnosti oko repke a ne cekat da se izjasne, tipa Vidovic, Samardzic ...koji su mu bili pred nosom e tek onda bi to bio dodatni plus. Vrijedi se potruditi bar.

Kao sto do tad nije zasluzio izvinjenje isto tako sada ne zasluzuje negativne kritike jer stvarno je poceo to raditi mnogo ozbiljnije...ali nazalost jos je usamljen u tom djelovanju - Savez generalno nema neku strategiju.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 16 feb 2023, 10:51

Zavisi koliko si objektivan ili ne.
Koga je to on propustio dovesti otkako je nadležan za to a da je vrijedan spomena?!

Jesi li prije 4,5 godina imao ovoliko potencijalnih?
Faktički morao si se zadovoljiti s Hoticem.
Zapravo je sve krenulo s Ahmedhodzicem i Hadzikadunicem, kao i odbijanjem od strane Omeragica. Potom je i s Gigovicem razgovarao. Najzasluzniji Misimovic ma sta ko pričao. On je svoj posao odradio i to na vrijeme u sve 4 slučaja.
Potom nije bilo na mapi nekih potencijalnih pa si se morao baviti imenima kao što su Lovric.

Sada opet imaš navalu nekih potencijalnih i na vrijeme se odradjuje posao (Tahirovic, Hamulic, Huseinbasic...) I sto reče Habibovic, mnogima je Miske išao u kuću samo sto se o tome ne priča do određenog roka, zbog samih igraca i pritiska.

U biti, Miske odradjuje svoj posao. A odradjivao ga je i ranije, samo sto je bilo manje potencijalnih nego sada.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 16 feb 2023, 11:14

Nisi me skonto uopste.

Radio je on uvijek samo sto je nekad radio amaterski a sad to radi mnogo profesionalnijee kao sto sam i rekao u prethodnom postu.

Zna Belmin vrlodobro sta se radilo prije, i sam je kritikovao.

Covjek sad sudi kao sto sam vec rekao, na osnovu ovih zadnjih para mjeseci kada se to mnogo profesionalnije i kulturnije radi a opet ponavaljam ponaivise zbog pritiska javnosti jel mi sami smo uvijek inzistirali na ovakvom pristupu iako to opet nije to ali svaki pomak je bitan.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 16 feb 2023, 11:16

Misketa ne benda niko ni 2% u savezu. Dobro je i ovo sto radi.

A ko misli da ce prirodne Srbe i Hrvate privoliti da igraju za BiH onda nisu dobri sekunde.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 16 feb 2023, 14:12

Nema se šta reći Misketu, ovo je odlično trenutno.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 21 jun 2023, 01:00

hee ebo se on u materi. Mislio sam da Begovic pretjeruje, ali izgleda covjek je sve u pravu.

Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 jun 2023, 01:01

Masno debelo ****, ista **** ko i šef mu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 21 jun 2023, 01:01

Pada maska cetnika. Forumski paraplegičari napadoše Begovića i njegovog oca kad rekoše istinu za ovog kretena.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 21 jun 2023, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 21 jun 2023, 01:02

Kakav je on klosar, yebo li ga Dodik u stau.
1921

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 jun 2023, 01:03

Nemojte se novinari plaho zafrkavati, da vam ne pošalje ženu iz kafane da vas postroji!
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Goalgetter, Serha i 29 gostiju.